Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Apr 18 2008, 11:03 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,963 |
Hi!Hát én nekem nem volt ilyen problémám.De ha nem eszik akkor várj még holnap probáld meg megetetni.
|
|
|
|
Apr 28 2008, 03:54 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 74,820 |
Láttam,hogy evett,most örülök neki.Szépen nõ,mennyi idõsen lehet megállapítani a nemét?
kösz
|
|
|
|
Apr 28 2008, 07:40 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 75,048 |
Szia kis gekko!A nemûket onnan állapíthatod meg,hogy hím vagy nõstény ha a hátsó lábak hasi oldalán látható pontozásbó.Ha tompa szögû nyíl pontozás van akkor hím,ha kicsi alig látható pontokat találsz rajt akkor nõstény,de jellemzõ még a hímekre a vaskosabb fej és a test is jellegzetes.
|
|
|
|
May 21 2008, 11:44 AM
Létrehozva:
|
|
![]() Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Budapest / Dunaújváros Azonosító: 81,508 |
Folyamatosan vannak eladó takarmányegereink. Áraink: 40Ft / 70Ft / 90Ft. Érdeklõdni egész nap lehet 8-22-ig! E-mail/Msn: ricanta@gmail.com, Telefon: 06 20 99 23 556, Web: www.ricanta.gportal.hu
-------------------- Ricanta
http://ricanta.gportal.hu |
|
|
|
Jun 2 2008, 09:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 76,558 |
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.Van 1 leopárdgekkóm,mintegy 4,5 éve. Kb. fél évesen vehettem. Egyedül él. A problémám, h. 2 hónapja nem hajlandó enni. Gyászbogárlárva és tücsök volt a kedvenc eledele, de amikor berakom neki , akármilyen friss is,becsukja a szemét ,elhúzza a fejét, majd elvonul... De másfajta eledelt sem eszik.2 hónappal ezelõttig nem volt komoly problémája, bár 1 kicsit kedvtelenebb lett. A mai nap pedig 1 hatalmas, 1,5 cm széles , és mintegy 3 centiméter hosszú plazmaszerü, fehér, tojás alakú anyagot nyomott ki.Ráadásul 2 napja rendszertelenül, többször, és nem a megszokott helyére WC-zik,sûrû, fehér, salakanyagot. Elképzelésem sincs mi lehet ez, de nagyon szenvedett és még lehet benne ilyen , a mozdulatai alapján. Vitamint kap, uj homokja van 1 hete, vmint télen váltottunk kissebb terráriumról , 1 nagyobb akváriumra. Vedléssel csak nagyon ritkán van probléma, 1-2x maradt rajta 1 milliméter hám ,az ujján ,de leszedtem neki.Meleget kap.Elõre is köszönjük a segítséget! Üdv minden állatbarátnak! Zsolt
|
|
|
|
Jul 11 2008, 05:00 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 78,177 |
Sziasztok!nagyon kétségbe vagyok esve és szeretném ha vki segitene.két csodagekkom van de az egyik már 2 és fél hete nem eszik,sõt szinte lefut az étel elõl.szöcskét és kukacokat evett,de most egyiket sem hajlando megenni.ugyanugy van tartva mint eddig.semmi változás nem volt.és ma mintha félt volna tõlem,menekült,pedig nagyon szelid volt.nem tudom mi baja lehet.aki tud segiteni kérlek irj mailt.vagy vegyen fel msnen:alvinosandeee@hotmail.com.elõre is köszi..
|
|
|
|
Sep 8 2008, 06:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 80,624 |
nekem ezen a héten lesz egy óriás nappali gekkóm, és azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet megállapítani hogy fiú e vagy lány, és hogy hány évig él, meg hogy hol él.
|
|
|
|
Dec 19 2008, 09:34 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,794 |
Most szeptemberben lerakott a a nőstényem egy db. tojást.(tök jó volt a párzásnak is szemtanúja lehettem. De nem is teleltettem őket.
Teljesen be voltam zsongva, lelkesen el is készítettem a legelső keltetőt egy hét múlva azonban besárgult, majd bepenészedett.:(((((
a hőmérséklet 28-29 fokos volt. Szerintem a páratartalom nem volt jó...
aztán rávettem meagam és neki fogok újra jövő tavasszal(elöte teleltetéssel)a tenyésztésnek.
KÉRLEK!! segítsetek, mert nem akarom, hogy megint egy v. két leo.gekkó élete száradjon a lelkemen! Ti hogy csinál(nátok)játok?
Mindenkinek gratula a sikeres párzáshoz és keltetéshez!!))
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 25 2009, 06:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves olasz,
Javaslom, hogy keresd fel a www.index.hu alatt az Állati fórumot, azon belül pedig a "Kinek van leopárdgekkója?" topicot. Ott választ kaphatsz a kérdéseidre (én is ott tanultam sok mindent a leopárdgekkó tartásról:) Nagyon segítőkész emberkékkel ismerkedhetsz meg ott:)
Üdv.
Kriszti
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 24 2009, 02:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Olasz itt egy jol hazsnálhato cikk > http://www.terrarisztika.hu/main.php?inc=read_article&num=9
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 25 2009, 04:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
van itt valaki akinek kérdéseket tehetek fel a leopárdgekkókról
|
|
|
|
Sep 15 2009, 10:05 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 15-September 09 Azonosító: 98,697 |
Egy kérdésem lenne:mekkora az élet- tartamuk (kb. hány év)? Remélem tud valaki erre válaszolni. Nekem 4.5 éve van, de sajnos ezzel nem vagyok tisztában. Segítségeteket köszönöm! 25-30 évig élnek egyesekk szerint.
Csatolt állományok
|
|
|
|
Nov 13 2009, 01:54 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 13-November 09 Azonosító: 100,532 |
egy leopárdgekkónak eleg egz 25x12.5x15cm es terrarium
|
|
|
|
Nov 20 2009, 10:51 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 1-October 09 Azonosító: 99,541 |
egy leopárdgekkónak eleg egz 25x12.5x15cm es terrarium Egy növendék picinek, még épphogy... De egy közepesnek, vagy nagynak, semmiképp A terrárium megválasztásánál és építésénél, nagy alapterületűt válassz és sok búvóhellyel lásd el! 60x40 cm -es alapterületű már elégséges, ha pedig többet tartasz együtt, figyelj arra, hogy csak egy hím legyen a csoportban, és mindig egyel több búvóhely, mint egyed. |
|
|
|
Aug 11 2010, 11:03 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 11-August 10 Azonosító: 102,302 |
Sziasztok!
Múlthéten csütörtökön kaptam meg Émit, fél éves leopárdgekkó. Csütörtökön evett de azóta csak egy tücsköt evett meg, és egyszer ürített. Csipesszel sem eszik reggel mikor kiveszem remegni szokott a lába. Viszont nagy a pocija lehetséges hogy tojás fg rakni? Vagy pedig gond van vele? Sosem napozik mindig elbujik most az első, hogy 10perce befeküdt a lámpa alá. Küldök egy képet rólla hátha láttok valamit Kérlek írjatok, aggódom. Köszönöm |
|
|
|
Aug 11 2010, 11:03 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 11-August 10 Azonosító: 102,302 |
Sziasztok!
Múlthéten csütörtökön kaptam meg Émit, fél éves leopárdgekkó. Csütörtökön evett de azóta csak egy tücsköt evett meg, és egyszer ürített. Csipesszel sem eszik reggel mikor kiveszem remegni szokott a lába. Viszont nagy a pocija lehetséges hogy tojás fg rakni? Vagy pedig gond van vele? Sosem napozik mindig elbujik most az első, hogy 10perce befeküdt a lámpa alá. Küldök egy képet rólla hátha láttok valamit Kérlek írjatok, aggódom. Köszönöm
Csatolt állományok
|
|
|
|
Jun 12 2011, 08:58 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 12-June 11 Azonosító: 106,538 |
Üdv mindenkinek!
Előre elnézést a tudatlanságom miatt... a "crested gecko"-ról szeretnék megtudni minél többet. Eddig csak youtube videokon találtam rá, illetve angol oldalakon. Legális a tartása Magyarországon? Illetve ismer valaki tenyésztőt akitől informálódhatok? |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 07:55 AM |