IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

22 Oldal V  « < 20 21 22  
Reply to this topicStart new topic
> Gekkó
GÁBOR\\,
hozzászólás Apr 18 2008, 11:03 PM
Létrehozva: #421

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 87,963

Hi!Hát én nekem nem volt ilyen problémám.De ha nem eszik akkor várj még holnap probáld meg megetetni.
Go to the top of the page

+Quote Post
kri_97093
hozzászólás Apr 28 2008, 03:54 PM
Létrehozva: #422

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 74,820

Láttam,hogy evett,most örülök neki.Szépen nõ,mennyi idõsen lehet megállapítani a nemét? kösz

+Quote Post
Tüni_26977
hozzászólás Apr 28 2008, 07:40 PM
Létrehozva: #423

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 75,048

Szia kis gekko!A nemûket onnan állapíthatod meg,hogy hím vagy nõstény ha a hátsó lábak hasi oldalán látható pontozásbó.Ha tompa szögû nyíl pontozás van akkor hím,ha kicsi alig látható pontokat találsz rajt akkor nõstény,de jellemzõ még a hímekre a vaskosabb fej és a test is jellegzetes.

+Quote Post
Ricanta
hozzászólás May 21 2008, 11:44 AM
Létrehozva: #424

Abszolút kezdő
*

Lakóhely: Budapest / Dunaújváros
Azonosító: 81,508

Folyamatosan vannak eladó takarmányegereink. Áraink: 40Ft / 70Ft / 90Ft. Érdeklõdni egész nap lehet 8-22-ig! E-mail/Msn: ricanta@gmail.com, Telefon: 06 20 99 23 556, Web: www.ricanta.gportal.hu

--------------------

+Quote Post
gekkorium
hozzászólás Jun 2 2008, 09:01 PM
Létrehozva: #425

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 76,558

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.Van 1 leopárdgekkóm,mintegy 4,5 éve. Kb. fél évesen vehettem. Egyedül él. A problémám, h. 2 hónapja nem hajlandó enni. Gyászbogárlárva és tücsök volt a kedvenc eledele, de amikor berakom neki , akármilyen friss is,becsukja a szemét ,elhúzza a fejét, majd elvonul... De másfajta eledelt sem eszik.2 hónappal ezelõttig nem volt komoly problémája, bár 1 kicsit kedvtelenebb lett. A mai nap pedig 1 hatalmas, 1,5 cm széles , és mintegy 3 centiméter hosszú plazmaszerü, fehér, tojás alakú anyagot nyomott ki.Ráadásul 2 napja rendszertelenül, többször, és nem a megszokott helyére WC-zik,sûrû, fehér, salakanyagot. Elképzelésem sincs mi lehet ez, de nagyon szenvedett és még lehet benne ilyen , a mozdulatai alapján. Vitamint kap, uj homokja van 1 hete, vmint télen váltottunk kissebb terráriumról , 1 nagyobb akváriumra. Vedléssel csak nagyon ritkán van probléma, 1-2x maradt rajta 1 milliméter hám ,az ujján ,de leszedtem neki.Meleget kap.Elõre is köszönjük a segítséget! Üdv minden állatbarátnak! Zsolt

+Quote Post
andeee
hozzászólás Jul 11 2008, 05:00 PM
Létrehozva: #426

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 78,177

Sziasztok!nagyon kétségbe vagyok esve és szeretném ha vki segitene.két csodagekkom van de az egyik már 2 és fél hete nem eszik,sõt szinte lefut az étel elõl.szöcskét és kukacokat evett,de most egyiket sem hajlando megenni.ugyanugy van tartva mint eddig.semmi változás nem volt.és ma mintha félt volna tõlem,menekült,pedig nagyon szelid volt.nem tudom mi baja lehet.aki tud segiteni kérlek irj mailt.vagy vegyen fel msnen:alvinosandeee@hotmail.com.elõre is köszi..

+Quote Post
Matyi_68410
hozzászólás Sep 8 2008, 06:10 PM
Létrehozva: #427

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,624

nekem ezen a héten lesz egy óriás nappali gekkóm, és azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet megállapítani hogy fiú e vagy lány, és hogy hány évig él, meg hogy hol él.

+Quote Post
ági_54024
hozzászólás Dec 19 2008, 09:34 PM
Létrehozva: #428

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 86,794

Most szeptemberben lerakott a a nőstényem egy db. tojást.(tök jó volt a párzásnak is szemtanúja lehettem. De nem is teleltettem őket. Teljesen be voltam zsongva, lelkesen el is készítettem a legelső keltetőt egy hét múlva azonban besárgult, majd bepenészedett.:((((( a hőmérséklet 28-29 fokos volt. Szerintem a páratartalom nem volt jó... aztán rávettem meagam és neki fogok újra jövő tavasszal(elöte teleltetéssel)a tenyésztésnek. KÉRLEK!! segítsetek, mert nem akarom, hogy megint egy v. két leo.gekkó élete száradjon a lelkemen! Ti hogy csinál(nátok)játok? Mindenkinek gratula a sikeres párzáshoz és keltetéshez!!))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 25 2009, 06:19 PM
Létrehozva: #429

Guests

Kedves olasz, Javaslom, hogy keresd fel a www.index.hu alatt az Állati fórumot, azon belül pedig a "Kinek van leopárdgekkója?" topicot. Ott választ kaphatsz a kérdéseidre (én is ott tanultam sok mindent a leopárdgekkó tartásról:) Nagyon segítőkész emberkékkel ismerkedhetsz meg ott:) Üdv. Kriszti

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 02:33 PM
Létrehozva: #430

Guests

Olasz itt egy jol hazsnálhato cikk > http://www.terrarisztika.hu/main.php?inc=read_article&num=9

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 25 2009, 04:20 PM
Létrehozva: #431

Guests

van itt valaki akinek kérdéseket tehetek fel a leopárdgekkókról

+Quote Post
matatakakiba
hozzászólás Sep 15 2009, 10:05 AM
Létrehozva: #432

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 98,697

IDÉZET(' date='Jul 19 2003, 06:06 PM) *
Egy kérdésem lenne:mekkora az élet-
tartamuk (kb. hány év)? Remélem tud
valaki erre válaszolni. Nekem 4.5
éve van, de sajnos ezzel nem vagyok
tisztában. Segítségeteket köszönöm!

25-30 évig élnek egyesekk szerint. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  2_original.jpg ( 92.67k ) Letöltések száma: 0

+Quote Post
vipera
hozzászólás Nov 13 2009, 01:54 PM
Létrehozva: #433

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 100,532

egy leopárdgekkónak eleg egz 25x12.5x15cm es terrarium

+Quote Post
Pit
hozzászólás Nov 20 2009, 10:51 PM
Létrehozva: #434

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 99,541

IDÉZET(vipera @ Nov 13 2009, 02:54 PM) *
egy leopárdgekkónak eleg egz 25x12.5x15cm es terrarium

Egy növendék picinek, még épphogy...
De egy közepesnek, vagy nagynak, semmiképp huh.gif

A terrárium megválasztásánál és építésénél, nagy alapterületűt válassz és sok búvóhellyel lásd el! rolleyes.gif
60x40 cm -es alapterületű már elégséges, ha pedig többet tartasz együtt, figyelj arra, hogy csak egy hím legyen a csoportban, és mindig egyel több búvóhely, mint egyed.

+Quote Post
Barbienn
hozzászólás Aug 11 2010, 11:03 PM
Létrehozva: #435

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 102,302

Sziasztok!

Múlthéten csütörtökön kaptam meg Émit, fél éves leopárdgekkó. Csütörtökön evett de azóta csak egy tücsköt evett meg, és egyszer ürített. Csipesszel sem eszik reggel mikor kiveszem remegni szokott a lába. Viszont nagy a pocija lehetséges hogy tojás fg rakni? Vagy pedig gond van vele? Sosem napozik mindig elbujik most az első, hogy 10perce befeküdt a lámpa alá. Küldök egy képet rólla hátha láttok valamit Kérlek írjatok, aggódom. Köszönöm

+Quote Post
Barbienn
hozzászólás Aug 11 2010, 11:03 PM
Létrehozva: #436

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 102,302

Sziasztok!

Múlthéten csütörtökön kaptam meg Émit, fél éves leopárdgekkó. Csütörtökön evett de azóta csak egy tücsköt evett meg, és egyszer ürített. Csipesszel sem eszik reggel mikor kiveszem remegni szokott a lába. Viszont nagy a pocija lehetséges hogy tojás fg rakni? Vagy pedig gond van vele? Sosem napozik mindig elbujik most az első, hogy 10perce befeküdt a lámpa alá. Küldök egy képet rólla hátha láttok valamit Kérlek írjatok, aggódom. Köszönöm
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  P1050970.JPG ( 443.14k ) Letöltések száma: 1

+Quote Post
geocore182
hozzászólás Jun 12 2011, 08:58 PM
Létrehozva: #437

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 106,538

Üdv mindenkinek!

Előre elnézést a tudatlanságom miatt... a "crested gecko"-ról szeretnék megtudni minél többet. Eddig csak youtube videokon találtam rá, illetve angol oldalakon. Legális a tartása Magyarországon? Illetve ismer valaki tenyésztőt akitől informálódhatok?

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

22 Oldal V  « < 20 21 22
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 07:55 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum