IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

22 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Gekkó
Guest__*
hozzászólás May 29 2003, 10:53 AM
Létrehozva: #1

Guests

Szia Kedves Zoltán! Ellátogattam az oldaladra, és tetszett. Örülök, hogy más is így imádja a foltos szörnyiket! Nekem is van két leopárdgekkóm (Mona és Lisa). Kb egy éve vannak nálam, pár hónaposak voltak, amikor hazavittem Őket. Imádom a kis vacakokat!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2003, 04:28 PM
Létrehozva: #2

Guests

én is szeretem a leopárdgekkókat szerintem nagyon szépek és aranyosak. Én is szeretnék hozzájutni egy kicsi példányhoz,de sikertelenül, nem tud v.ki segíteni? ELŐRE IS KÖSZI!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 17 2003, 01:18 PM
Létrehozva: #3

Guests

Szia Sandara! A Világ legjobb hüllőkereskedése a Dohány u. 3. szám alatt található (biztos ismered a Zsinagógát, azzal szemben), régen úgy hívták az üzletet, hogy Tuatara, most Kis Teki. Ott vannak most is kicsik, és nagyon megbízhatóak az eladó fiúk is. Fordulj hozzájuk bizalommal. Üdv Zsanett

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2003, 06:06 PM
Létrehozva: #4

Guests

Egy kérdésem lenne:mekkora az élet- tartamuk (kb. hány év)? Remélem tud valaki erre válaszolni. Nekem 4.5 éve van, de sajnos ezzel nem vagyok tisztában. Segítségeteket köszönöm!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2003, 12:17 PM
Létrehozva: #5

Guests

Szia Franszi! Pontos élettartamot nem tudok mondani, de már hallottam 7 éves gekkókról is.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 31 2003, 06:16 PM
Létrehozva: #6

Guests

TUD VALAKI AJÁNLANI NEKEM EGY OLDALT A PETTYES GEKKÓRÓL AHOL MEG IS NÉZHETEM ,HOGY NÉZ KI? HA IGEN LÉGYSZI ÍRJA LE IDE! ELŐRE IS köszike!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 22 2003, 12:59 PM
Létrehozva: #7

Guests

Sziasztok! Kedves barátnőm születésnapomra meglepett egy ilyen aranyos kis állatkával, minden jótanácsra vevő lennék!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 3 2003, 07:27 AM
Létrehozva: #8

Guests

Szia Jimi! Nekem van két leopárdgekkóm, ha gondolod, hogy hasznos ötleteket mondhatok, jelentkezz! Konkrét kérdések lennének a legjobbak. Üdv Zsanett

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 3 2003, 06:52 PM
Létrehozva: #9

Guests

Sziasztok! A gekkók mennyire szelídek?Egy idő után lehet, hogy felmászik a kezedre?Köszi! A választ légyszi ide írd: termeszetlany@freemail.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 11 2003, 11:31 AM
Létrehozva: #10

Guests

Sziasztok! Nekem is van egy leopárd gekim, nagyon szélíd, egészen pici kora óta megvan, most két éves. Szerintem a gekkók hamar megszokják az embert! Olyan aranyos állatok!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 21 2003, 07:56 AM
Létrehozva: #11

Guests

Sziasztok! Én is szeretnél leopárd gekkót de nem toom honnan lehetne hozzájutni? Előre is köszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 6 2003, 07:24 AM
Létrehozva: #12

Guests

Szia ku51! Budapesten a VII. ker. Dohány u. 3. szám alatt van egy nagyon jó hüllőkereskedés, ott tudsz venni nagyon szép kicsiket (most is van egy csomó), azt hiszem 6500 Ft, de ez nem biztos.

+Quote Post
gabor_24196
hozzászólás Sep 16 2008, 12:50 PM
Létrehozva: #13

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 80,869

Keresek Phelsuma Grandis nõstényt, valamint kifejlett hím eladó, ill. csere érdekel.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 7 2003, 02:34 PM
Létrehozva: #14

Guests

Akik hülökkel foglalkoznak,pontosan tudják,hogy kedvencük nem cirógatni és dédelgetni való jószág. Mielött bárki vásárolna,javaslom előbb vegyen szakkönyvet.Pl. Mirtse Áron:Gekkók

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 22 2003, 06:17 PM
Létrehozva: #15

Guests

Bútorterráriumok készítése elérhető áron!!! Tel.:06/20-380-07-62

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 22 2003, 08:35 PM
Létrehozva: #16

Guests

Ha van valakinek Leopárdgekkó színváltozat(lehetőleg fiatalok),az írjon, vagy hívjon a következő telefonszámon:0630/4382738

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 8 2003, 09:01 AM
Létrehozva: #17

Guests

rovidebb szunet utan ismet gekkokkal szeretnek foglalkozni ha akad valaki aki komolyabban foglalkozik veluk kerem jelentkezzen

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 1 2004, 06:30 PM
Létrehozva: #18

Guests

Sziasztok! Mekkora terrárium kell kettő leopárd gekkónak??????? És hogy kell berendezni? Ide írjátok a választ! Légyszi! Tamás

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 2 2004, 02:03 AM
Létrehozva: #19

Guests

Üdvözletem Mindenkinek! Meglepve látom azt az oldalt, rajta kiollozva a honlapom tartalmát. Nekem nem rossz, de az oldal azota nem üzemel, épül az uj. Köszönöm az érdeklödö leveleket és a hasznos tanácsokat a jövövel kapcsolatban. Remélem a következö, bövebb gekkos oldalam is felkerül a hobbiallat.hu oldalára, még akkor is, ha nem tudtam rola. Üdvözletem és sok sikert minden gekkotartonak! Kaposvári Zoltán aktsarkany@freemail.hu t.:322-1606

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 3 2004, 02:56 PM
Létrehozva: #20

Guests

megtudnatok mondani mekkora terrarium kell 1 gekkonak? Es milyen gyakran kell etetni oket?

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

22 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 07:51 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum