Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Nov 14 2004, 02:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A teknősöm egész nap alszik, csak ha a kaja elé rakom, akkor eszik egy kicsit. Teleltetnem kellene?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 14 2004, 09:31 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Helló Böbke!
Egy van már csak függőben! Egy is érdekelne? A héten telefonálok hogy mi a helyzet.
Ü.: Peti
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 14 2004, 09:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
gt: ilyenkor télen természetes hogy lassabb egy kicsit és sokat alszik, de tényleges teleltetésre csak akkor van szükség ha pároztatni akarod!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 14 2004, 10:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Peti!
Jobb szerettem volna kettőt!!!
Ha másikért ugyis mennem kell Bp.re, akkor meggondolandó! Igaz +2000ft az áruk, de papírokkal! Ha tudod adni mindkettőt akkor tőled veszem!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 16 2004, 07:48 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Teleltetni szeretném a tekimet, négy éves hím. Nagy kockázat? A pincénkben kb. 12 fok van. Megfelel? Pösta.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 16 2004, 07:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nyolc éves kisfiam szülinapjára.most péntekre 11.19. vásárolnék egy fiú és egy lány görög teknőst kizárólag kicsiket! Köszi Szepesi Tamás
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 02:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Pösta!
Miért szeretnél teleltetni egy 4 éves teknőst? Ha engem kérdezel ne csináld!
Ha mégis: A hely megfelel. Tegyél neki sok forgácsot, hogy tudjon elbújni. Azért gyakran nézz rá!
Ü.: Peti
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 06:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szeretnek tekit aki tud olcson akkor irjon!hogyan kell tartani.Dia
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 10:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok.
azt szeretném kérdezni hogy mennyi egy ilyen teki walos kiadhato ára?
én láttam már 19e ért is.
ha wan walami jo hely ahol olcso léci irjatok.
köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 11:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szeretném cserélni ékszer tekimet görög tekire. kb 1 éwes. ha érdekelne walakit irjon.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 18 2004, 07:40 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
van egy görög teknősöm, kb. fél éves, nagyon hiperaktív, már szédszette a neki kialakított kosarat is, egyfolytában ki akar jönni. Tudja valaki, hogy ezt miért csinálja?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 19 2004, 09:40 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok vennék gőrőg teknőst ha tudtok valamit szoljatok kőszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 19 2004, 04:47 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Üdv!
Én is szeretnék belekezdeni a teknőstartásba, ezért írok ide. Úgy gondoltam, hogy görögteknőst nevelnék, csak nehézkes a beszerzése. Esetleg tudtok olyan embereket, helyeket ahol találok? ha lehet akkor tenyésztőtöl venném, mert sajnos nem mind1 az ár. Remélem tudtok segiteni! Előre is kösszi!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 19 2004, 11:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Görögteknőcök költöznek hozzánk és szeretném őket a lehető legjobb körülmények között fogadni! Mire lesz szükségem, ha tudjátok mi kell két tekibébinek a terráriumába kérlek írjátok le! Köszönöm!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 20 2004, 03:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
eladnék 1 pár görögteknöst terráriummal kb 4 évesek
tel:20/331-36-33
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 20 2004, 07:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hali! egy kis segítséget kérek! ha van olyan ember aki tudna segiteni elindulni a teknős tartás hosszú útján az írjon nekem. Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban! Kösszi! (vacziattila@axelero.hu)
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 20 2004, 09:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy 17 éves Fiú meg egy 24 éves lány tekim. Extra kaján jól teleltetve nagyon régota nállam vannak,tavasszal ébredés után a hím nagyon aktív de a tojások után hiába kutatok azt nállunk csak a nyúszi hozza! Valakinek okos ötlete? mi kellene ennek a lánynak vajon?/egy másik fiú?/
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 21 2004, 09:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Peti,
köszönöm szépen az infromációkat!!! Igen, sokat segítettél velük!
Ha bármi van, akkor majd még kérdezek!
Köszönöm mégegyszer!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 22 2004, 02:08 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Ancsa!
A nőstény teknősöknek van olyan képességük hogy raktározni tudják a spermát akár egy évig is. Vagy ez történt nálad vagy olyan ügyi a kislányod hogy jól elásta. Javasolnék egy mélyebb tojótálat elhelyezni finom földdel arra a helre ahova a legtöbbet süt a nap. Ha szerencséd van ő is ezt a helyet választja.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 22 2004, 02:09 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szivesen máskor is Tekla!
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:08 AM |