IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

12 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Görögteknős
Guest__*
hozzászólás Jun 9 2004, 09:04 AM
Létrehozva: #1

Guests

Új faj az oldalon a görögteknős.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 11 2004, 12:47 PM
Létrehozva: #2

Guests

Hali! Mér nem akar senki írni????? Pedig a görögtekik nagyon cukik!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 12 2004, 08:49 PM
Létrehozva: #3

Guests

Hi Roni! A görög teki tartásához könyvtárból hoztam ki szakirodalmat (az egyi szerzöje Pénzes Bethen - valamikor a pesti állatkert igazgatója volt), ezen kivül a helyi Zoo parkban érdeklödtem, hogy ott mivel táplálják télen a brekiket. Ott vízben puhára áztatott cicakaját is adnak télen a különböző zöldségek -uborka, almaszeletek, saláta - mellé. Az enyém ilyenkor kint mászkál a kertben, és azt eszik, amihez kedve van (földieper, különböző gyomok, saláta, stb). Eddig még nem volt téli pihenőn, így a késő őszi "átállásoknál" különböző praktikákat kell bevetnem, hogy télen is legyen étvágya. Amúgy időnként mérem a hosszát és súlyát, így egy viszonylag jó fejlődési naplóval rendelkezem. Üdv. Freddy

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 17 2004, 01:03 PM
Létrehozva: #4

Guests

hali ! nekem van egy picurka, Kiara névre hallgató görögtekim . olyan cukorfalat!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 19 2004, 09:45 PM
Létrehozva: #5

Guests

Sziasztok! Örülök, hogy már van ilyen faj is az oldalon. Nekem is van egy görögtekim, aki nagyon cukika. A legjobban az uborkát szereti! :) Kb egy hónapja van meg. Már régebben volt kettő. Az első másfél-két évig, a második kb 9 hónapig bírta. Ahonnan elhoztuk, ott sok hasznos tanáccsal láttak el. Fakérget és homokot rakok alá. Napközben piros fényű lámpával világítom. Jó sokat alszik. Akinek van kedve ezekről az édi állatkákról levelezni, az írhat. Üdv.: Petra

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 21 2004, 08:13 PM
Létrehozva: #6

Guests

Sziasztok! Én is szeretnék egy tekit de megbízható tanyésztötöl.Tudtok segíteni?Elöre is köszi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 26 2004, 07:25 PM
Létrehozva: #7

Guests

Sziaszok!!! Nem rég találtam egy 25cm páncél hósszúságú görögtekit,valószínűleg elkóborólt valahonnan és úgy került egy esős délutánon a főút közepére. Az a problémám vele hogy nem akar enni,csak kézből gyümölcsöt és azt se mindig fogadja el. Kérlek ha tudtok segítsetek!!!!!!!!! Köszi!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 4 2004, 11:32 AM
Létrehozva: #8

Guests

Flow-nak üzenném,hogy nekem is van egy tekim.Ő is elég lusta egyedül enni,de próbálkozzál salátával,pitypang levelével.Ez a kedvencük.Ha még mindig nem eszik vidd el állatorvoshoz!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 5 2004, 12:31 PM
Létrehozva: #9

Guests

Nekem is van grög teknősöm. Azt szeretném megkérdezni, hogy a görögteki terráriumát mivel lehet növényesíteni.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 8 2004, 10:54 AM
Létrehozva: #10

Guests

Sziasztok! Zoli vagyok mint látjátok Debrecenből.Nekem is van 2 görögtekim (Dönci és Ernő) , 2 ékszertekim(Kököjszi és Bobojsza) és 2 gőtém(Frédi és Vilma). Szia Flow! Nem tudom hogy melegíted-e a terráriumot, mert sok teknős azért viselkedik furcsán. Roni, neked annyit szeretnék elsőnek mondani, hogy tényleg azok. Sajnos neked Disznóorr nem tudok válaszolni, mert az én terráriumomba casak egy kő és egy cipősdoboz van, melyben alszanak.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 18 2004, 04:22 PM
Létrehozva: #11

Guests

Sziasztok! Bárki aki tud segiteni! A görög tekit mindig elengedjük a lakásban, hadmászkáljon amerre csak akar. De a tegnapinap több órán keresztül össze- vissza mászkált a lakásban, miért?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2004, 08:40 AM
Létrehozva: #12

Guests

Elindult a Hónap Szépe rovatunk! Bárki feltöltheti kedvence fényképét, melyre olvasóink kedvük szerint szavazhatnak. A szavazatok alapján a hónap végén megválasztjuk Miss/Mr. Júliust. Kellemes képnézegetést!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 8 2004, 11:38 AM
Létrehozva: #13

Guests

Cső! Van egy nagy görö tekim akinek gondja van a tekikkel forduljon hozzám! Mindent tudok a teknősökről!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 8 2004, 12:39 PM
Létrehozva: #14

Guests

Siasztok! HELP ME!! Hogyan kell szaporítani a teknőst? nem akarnak etyem-petyem ezni. :) Lécci e-mailben válaszoljatok. Kszike

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 12 2004, 09:07 AM
Létrehozva: #15

Guests

Sziasztok! Nagyon szomorúak vagyunk a párommal tegnap óta,mert a nagy kedvencünk a görögteki, elkoborolt,és nem tudom viszont látjuk-e még. Ha van valami tanácsotok ezzel kapcsolatban írjatok! csáó

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 12 2004, 11:54 AM
Létrehozva: #16

Guests

Sziasztok! nagyon boldogok vagyunk ismét,ugyanis megtaláltam ,,kisöreget'' a görögtekinket! A háztól nem ment el,az udvarban akattam rá a garázskapunál,nem a bozótosban,ahogy azt reméltem. tanulság 1 éjszaka távollét után,nem szabad a teraszon hagyni,mert elmegy tekeregni,pedig kb. 20 centis magasság volt a földhöz képest. hali sziasztok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 24 2004, 09:31 AM
Létrehozva: #17

Guests

Helo mindenki! szeretnek egy g.tekit csak nem tudom hogy lanyt v fiut melyik a jobb? nem szeretnem tenyeszteni.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 31 2004, 01:19 PM
Létrehozva: #18

Guests

Sziasztok! Nekem két teknősöm van, a fiatalabb 1 éves lesz, az idősebb pedig 2. A fiatalabb mostanság lehagyta a növésben az idősebbet, pedig ugyanazt eszik. Van vmi tippetek hogy ez mitől lehet? Ti milyen vitaminokat adtok nekik? Sziasztok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 5 2004, 03:51 PM
Létrehozva: #19

Guests

görög tekitenyésztő vagyok.tel3o-9486151

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 13 2004, 02:49 PM
Létrehozva: #20

Guests

Sziaztok! Tudna valaki segíteni? Van egy két éves görör teknősöm, nemrég került hozzám. Elég sok helyen írnak róluk a neten, de a téli altatással kapcsolatban eltérőek a vélemények. Az enyém terráriumban lakik lakásban, de hétvégén kiviszem vidékre, ahol nappal a kertben van. Szükség van téli altatásra? Vagy a lakásban ébren van? Vagy azért a legjobbat akkor teszem vele, ha elrakom télire? Előre is kössz a segítséget

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

12 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 08:04 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum