Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jun 9 2004, 09:04 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Új faj az oldalon a görögteknős.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 11 2004, 12:47 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hali!
Mér nem akar senki írni?????
Pedig a görögtekik nagyon cukik!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 12 2004, 08:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hi Roni!
A görög teki tartásához könyvtárból hoztam ki szakirodalmat (az egyi szerzöje Pénzes Bethen - valamikor a pesti állatkert igazgatója volt), ezen kivül a helyi Zoo parkban érdeklödtem, hogy ott mivel táplálják télen a brekiket. Ott vízben puhára áztatott cicakaját is adnak télen a különböző zöldségek -uborka, almaszeletek, saláta - mellé. Az enyém ilyenkor kint mászkál a kertben, és azt eszik, amihez kedve van (földieper, különböző gyomok, saláta, stb). Eddig még nem volt téli pihenőn, így a késő őszi "átállásoknál" különböző praktikákat kell bevetnem, hogy télen is legyen étvágya. Amúgy időnként mérem a hosszát és súlyát, így egy viszonylag jó fejlődési naplóval rendelkezem.
Üdv. Freddy
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 17 2004, 01:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hali !
nekem van egy picurka, Kiara névre hallgató görögtekim . olyan cukorfalat!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 19 2004, 09:45 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Örülök, hogy már van ilyen faj is az oldalon. Nekem is van egy görögtekim, aki nagyon cukika. A legjobban az uborkát szereti! :) Kb egy hónapja van meg. Már régebben volt kettő. Az első másfél-két évig, a második kb 9 hónapig bírta. Ahonnan elhoztuk, ott sok hasznos tanáccsal láttak el. Fakérget és homokot rakok alá. Napközben piros fényű lámpával világítom. Jó sokat alszik. Akinek van kedve ezekről az édi állatkákról levelezni, az írhat.
Üdv.: Petra
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 21 2004, 08:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Én is szeretnék egy tekit de megbízható tanyésztötöl.Tudtok segíteni?Elöre is köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 26 2004, 07:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziaszok!!!
Nem rég találtam egy 25cm páncél hósszúságú görögtekit,valószínűleg elkóborólt valahonnan és úgy került egy esős délutánon a főút közepére.
Az a problémám vele hogy nem akar enni,csak kézből gyümölcsöt és azt se mindig fogadja el. Kérlek ha tudtok segítsetek!!!!!!!!!
Köszi!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 4 2004, 11:32 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Flow-nak üzenném,hogy nekem is van egy tekim.Ő is elég lusta egyedül enni,de próbálkozzál salátával,pitypang levelével.Ez a kedvencük.Ha még mindig nem eszik vidd el állatorvoshoz!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 5 2004, 12:31 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem is van grög teknősöm.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a görögteki terráriumát mivel lehet növényesíteni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 8 2004, 10:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Zoli vagyok mint látjátok Debrecenből.Nekem is van 2 görögtekim (Dönci és Ernő) , 2 ékszertekim(Kököjszi és Bobojsza) és 2 gőtém(Frédi és Vilma).
Szia Flow! Nem tudom hogy melegíted-e a terráriumot, mert sok teknős azért viselkedik furcsán. Roni, neked annyit szeretnék elsőnek mondani, hogy tényleg azok. Sajnos neked Disznóorr nem tudok válaszolni, mert az én terráriumomba casak egy kő és egy cipősdoboz van, melyben alszanak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2004, 04:22 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Bárki aki tud segiteni!
A görög tekit mindig elengedjük a lakásban, hadmászkáljon amerre csak akar. De a tegnapinap több órán keresztül össze- vissza mászkált a lakásban, miért?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2004, 08:40 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Elindult a Hónap Szépe rovatunk! Bárki feltöltheti kedvence fényképét, melyre olvasóink kedvük szerint szavazhatnak. A szavazatok alapján a hónap végén megválasztjuk Miss/Mr. Júliust. Kellemes képnézegetést!
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 8 2004, 11:38 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Cső! Van egy nagy görö tekim akinek gondja van a tekikkel forduljon hozzám! Mindent tudok a teknősökről!
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 8 2004, 12:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Siasztok!
HELP ME!!
Hogyan kell szaporítani a teknőst? nem akarnak etyem-petyem ezni. :)
Lécci e-mailben válaszoljatok.
Kszike
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 12 2004, 09:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nagyon szomorúak vagyunk a párommal tegnap óta,mert a nagy kedvencünk a görögteki, elkoborolt,és nem tudom viszont látjuk-e még. Ha van valami tanácsotok ezzel kapcsolatban írjatok!
csáó
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 12 2004, 11:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
nagyon boldogok vagyunk ismét,ugyanis megtaláltam
,,kisöreget'' a görögtekinket!
A háztól nem ment el,az udvarban akattam rá a garázskapunál,nem a bozótosban,ahogy azt reméltem.
tanulság 1 éjszaka távollét után,nem szabad a teraszon hagyni,mert elmegy tekeregni,pedig kb. 20 centis magasság volt a földhöz képest.
hali sziasztok
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 24 2004, 09:31 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Helo mindenki!
szeretnek egy g.tekit csak nem tudom hogy lanyt v fiut melyik a jobb? nem szeretnem tenyeszteni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 31 2004, 01:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem két teknősöm van, a fiatalabb 1 éves lesz, az idősebb pedig 2. A fiatalabb mostanság lehagyta a növésben az idősebbet, pedig ugyanazt eszik. Van vmi tippetek hogy ez mitől lehet? Ti milyen vitaminokat adtok nekik?
Sziasztok
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 5 2004, 03:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
görög tekitenyésztő vagyok.tel3o-9486151
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 13 2004, 02:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziaztok!
Tudna valaki segíteni? Van egy két éves görör teknősöm, nemrég került hozzám. Elég sok helyen írnak róluk a neten, de a téli altatással kapcsolatban eltérőek a vélemények. Az enyém terráriumban lakik lakásban, de hétvégén kiviszem vidékre, ahol nappal a kertben van. Szükség van téli altatásra? Vagy a lakásban ébren van? Vagy azért a legjobbat akkor teszem vele, ha elrakom télire?
Előre is kössz a segítséget
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:04 AM |