Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Oct 12 2004, 11:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
apukámnak szeretnék ajándékozni egy kaméleont, de egy sehol nem találok, aki tud segíteni kérem írjon!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 01:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hi!Én most barátkozok a gondolattal és izzitok mindenkit egy kaméleonra még nem volt hüllőm de tengeri csillagom igen:))) sajnos ő elpusztult:())de remélem ez egy kis kamcsival nem igy lesz ha valakinek van már saját tapasztalata akkor légyszi irja meg és azt is mien árban mozognak minden felszereléssel együtt. Köszike hello
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 24 2004, 08:16 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok,
par hete vettunk a baratommal egy kis sisakos kameleont.nagyon tudom ajanlani mindenkinek, tunderi kis allat.mielott megveszitek, nezzetek jol utana a tartasanak, etetesenek, hogy ne panikoljatok be minden nap, hogy mit csinaltok rosszul. a mienk az uj helyen egy par napig nem evett, de most mar jol van, eszik-iszik es nagyon aranyos.sok szerencset mindenkinek!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 4 2004, 11:48 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
aranyosak meg minden csak kevés ideig élnek:((((
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 14 2004, 02:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia!Tudna valaki segíteni?Most vettem 1 kaméleont és szívesen vennék egy két jó tanácsot a tartásával kapcsolatban!Előre is köszi!Üdv!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 15 2004, 02:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hali!
Tud valaki párduckaméleont vhol?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 7 2005, 11:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Mint ex-kaméleon tulajdonos, talán szolgálhatok néhány jótanáccsal az új tulajdonosoknak. Először is mindenképpen át kell böngészni alaposan a kaméleonok tartásáról szóló fórumokat, kiadványokat (de nyilván ezzel mindenki tisztában van).
Bár a róluk megjelenő csekélyke cikkekben is előfordulnak tévedések, pl. hogy nem kell nekik nagy terrárium, mivel nem túl mozgékony állatok. De igenis, kell a megfelelően MAGAS és jól szellőző üvegkalicka, jó sok ággal.
Ha lehet, ne állatkereskedésben, hanem tenyésztőnél vegyétek, mivel ők folyamatosan megfelelő gondoskodást biztosítanak nekik, a beteg állatot nem adják el, a boltokban pedig az a cél, hogy minél többet eladjanak. Nekünk is sikerült egy beteg állatot beszerezni, de ez csak később derült ki. Főleg a karácsonyi időszakban jellemző ez (tisztelet a kivételnek).
A megfelelő világítás hiánya akár az életébe is kerülhet, mivel ennek segítségével szívódik fel a porok által bevitt kálcium a szervezetében! Ez nagyon fontos! Nagyon csúnya halála van a kálcium hiányos állatoknak!
"Dióhéjban" ennyit. Sok sikert és kitartást mindenkinek!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 19 2005, 12:14 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anett! Épp most készülök kaméleont vásárolni, jelenleg készül a terráriuma. Vennék én tenyésztőtől nagyon szívesen, ha valaki elárulna legalább egy tenyésztőnevet.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 19 2005, 07:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziesztok!Éppen most szeretnék kaméleont vásárolni,de sajnos akármelyik állatkereskedésbe probálkoztam nem sikerült vásárolni.Segítenétek.Köszike
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 21 2005, 12:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A budaörsi Tescoban van egy álatkereskedés. Ott lehet kapni tenyésztőtől is, egy pár hete születtek kis kaméleonok.
Nekem van egy sisakos kamim, nagyon aranyos, és semmi gond nincs vele.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 21 2005, 10:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
mennyiért?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 24 2005, 04:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagyon szeretnék egy kaméleont. Szüleim megengedték és már meg is van kitöl tudnék venni. Csak nagyon félek, hogy vm.it elrontok! Biztos hogy csak élö állatot lehet neki enni adni? Nem lehet vm. más?? mondjuk amit itthon is meg lehet találni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 24 2005, 11:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Barbi: A kaméleon tartás még egy haladó terrarista számára sem könnyű dolog, ha nem akarsz élő eleséget adni a kaméleonnak inkább ne tarts!! Ha pedig komolyan gondoltad az állat tartását és nem csak egy fellángolás, akkor olvass utánna rendesen és szokj hozzá a gondolathoz hogy élő állatot eszik és naponta itatni kell.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 27 2005, 08:05 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok,
csak annyit szeretnek hozzafuzni azoknak akik kameleont szeretnenek tartani, hogy nagyon nezzenek utana a tartasuknak.
mi is vettunk egyet es minden rendben is volt addig amig ki nem derult, hogy a vitamin+kalcium adalek nem elegseges.
azota beteg az allat, kicsi az eselye, hogy eletben marad,en is es a baratom is idegbetegek lettunk, annyira a szivunkhoz nott.
az allatorvos adott neki injekciot azota naponta tobbszor kell itatni, etetni.remeljuk megmarad, borzaszto, hogy nem tudunk mit tenni, hogy ne szenvedjen.
tehat javaslom mindenkinek jol gondolja meg a dolgot, nehogy ugy jarjon mint mi.
anettnek uzenem, hogy sajnos teljesen megertem azt amit irt.
sziasztok,
szilvi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 30 2005, 09:37 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a kaméleont lehet simogatni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 2 2005, 08:35 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Most kaptunk egy kaméleont. Édi nagyon! Áruljátok el nekünk, hogy hogyan lehet megkülönböztetni hogy kisfiú, vagy kislány?
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 2 2005, 08:44 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Még lenne egy olyan kérdésem, hogy ismeri valaki azt a fajta állatot ami majdnem úgy néz ki mint a leopárdgekkó, csak a farka tüskés! Sehol nem találok róla semmit. Aki tud nagyon kérem segítsen! ELőre is köszönöm!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 2 2005, 09:50 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Aki tud írjon nekem le mindent a mali tüskésfarkú gyíkról. Hogyan kell tartani, milyen igényei vannak. Hol találok róla bármi féle leírást? Freemail: verronike@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 2 2005, 05:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sok info itt: az első magyar kaméleonos oldal egy régi motorostól.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 5 2005, 09:44 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!Egy kifejlett sisakos kaméleonnak mekkora terráriumra van szüksége?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:04 AM |