Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
May 16 2003, 02:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A gimnáziumi büfé hűtőszekrényében lelt egyszer az akkor KÖJÁL kaméleonra. Egy tetem feküdt ott, margarinos dobozban: egy diák hozta magával, bosszúból, hogy aztán lebuktathassa a gonoszkodó büfésnénit. Lett is belőle baj...
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 24 2003, 02:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagyon nehéz egy kaméleontartó engedélyhez hozzájutni? Mi kell hozzá?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 4 2003, 09:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ki tudja, hol vehetek egy kaméleont és mennyibe kerül?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 15 2003, 07:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A kaméleon tartásához külön engedély nem kell, állatkereskedésekben, pl. a Dohány utcában az Astoriánál, vagy a Déli pu. mellett az Alkotás úton a Leguánban lehet vásárolni kb. 15-20 ezer forinttért.
Tartásuk viszont nem könnyű, úgyhogy jól gondolja meg mindenki, mielőtt vesz egy példányt.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2003, 11:08 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én is láttam kereskedésben kaméleont. De az egész picike volt, olyan 4-5 cm-es. És ványadtnak nézett ki, mint egy apró öregember.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 23 2003, 02:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
SZERINTEM MARHASÁG VOLT SZEGÉNY KAMIT A HŰTŐBE ZÁRNI.
AZ ÉN FÉLFOGÁSOM SZERINT AZ ILYEN EGY ÖKÖR.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 18 2003, 08:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
a kaméleonom már kétszer kiszökött
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 30 2003, 08:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy két hím kaméleont nem lehet együtt tartani?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 12 2003, 09:15 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagyon szeretnék kaméleont.Bizti h nem kell hozzá engedély?Tényleg nagyon nehéz gondozni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 12 2003, 06:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mi most vettünk egy gyönyürű szép baby sisakos kaméleont. Tudtok néhány hasznos tanácsot adni a nevelésével kapcsolatban?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 21 2003, 12:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Mi kb 2 hete vettünk egy sisakos kaméleont a Leguánban (12.500 Ft)
Nem tudom hogy miért írja azt mindenki hogy nagyon nehéz a gondozása.Nekünk eddig minden OK vele ,megeszi a napi 8 db tücsköt.Nálunk csak az jelent problémát hogy nem tudjuk mit jelent amikor pl. nagyon kizöldül vagy éppen besötétedik.És még az zavar egy picit hogy nagyon fél!!!
De amúgy nagyon édes kis állatka,imádjuk!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 7 2003, 02:40 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kérem a gazdámat,hogy ha nincs tisztába az alapvető igényeimmel akkor inkább vigyen vissza a kereskedőnek. Pl. Változatos táplálék,miért világos v. sötét a szinem!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 17 2004, 10:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
xandy.nem szabad!!!ha valaki tud az osztrákoknál boltot ahol lehet sisakost venni, kérem írja meg! köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 30 2004, 08:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
volna egy óriási problémám! nem ehhez a rovathoz tartozik ,de sürgösen kellene nekem információ
achát csigákról.(etetés szaporodás, ideális életkörülmény!)
elöre is köszi!
e-mail:thurntomi@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 29 2004, 06:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Akit érdekel egy vadi új akvárium (60x40x33 cm), eltolható tetővel az írjon!
ár:5000,-Ft
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 7 2004, 10:37 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia gizmo!Én sem vagyok nagy szakértő,pár hónapja vannak csigáim.Annyit tudok mondani,hogy én minden nap adok nekik saláta levelet,reszelt sárgarépát és ezt jól bespriccelem vízzel,meg őket is.Mindig legyen nekik szépia amit rágnak.Figyeld meg,hogy esznek.Nagyon érdekes.Szépen nőnek,tehát jól érzik magukat szerintem.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 18 2004, 02:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok, én csupán elcsábulok, de nagyon, ha kaméleont látok, de még nem volt merszem venni....Marokkóban a marrakeshi piacon árulnak kaméleonokat, átszámítva kb.500Ft-ért... Serkentőszernek tartják és megeszik őket szárítva. Az állatok, amelyeket én láttam, eléggé rossz állapotban és nagyon kicsik voltak.Nyilván, illegálisan szedik össze őket az Atlasz hegységből....
Egy állatkereskedésben 3 sisakos kaméleont tartottak együtt, egy kivételével a többi szinte fehér színű volt, csukott szemmel üldögéltek, és fehér foltok voltak a testén - levedlett bőrmaradék?
Vagy betegség lehetett?Az tuti, hogy semmiféle engedéllyel nem rendelkeztek a boltosok...
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 28 2004, 02:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A kedvenc reklámom:
Bubu! Égszínkék!
|
|
|
|
| Guest__* |
May 9 2004, 12:57 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
csak érdekelne a kaméleon is megismeri gazdáját és szelid lesz????
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 5 2004, 05:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Csöcsőőőő. Újabb infó. A ti kaméleonotok is kiválasztottak maguknak edzőtermet, hálószobát meg nappalit? Az enyém igen. A terrárium hátsó részén kondizik (ki akar mászni), a bal oldali ágon alszik, a terráriium egyéb részén meg nappal tartózkodik.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:02 AM |