IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

18 Oldal V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Keleti tűzhasú unka
Guest__*
hozzászólás Jan 15 2005, 07:42 PM
Létrehozva: #21

Guests

Helló! mirror, ezt egy terrarisztikai könyvben olvastam, de persze nem biztos, hogy igaz. Na mindeggy, majd eldöntöm, hogy tartok-e mindkettőt, ha be bírom hurcolni az akváriumot!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 17 2005, 04:08 PM
Létrehozva: #22

Guests

nézzétek meg, érdemes

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 26 2005, 01:37 PM
Létrehozva: #23

Guests

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy miylen hangosak az unkák? És szeretnék kérni pár képet hogy hogy kell kialakítani a helyüket, az emailomra ha van valakinek róla képe:). Köszi! Üdv.: Rob

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 26 2005, 08:46 PM
Létrehozva: #24

Guests

elviselhető. aki jó alvó az simán elalszik mellettük. ne gondolj ilyen tóparti hangos kuruttyolásra, inkább halkabb nyöszörgésszerű kis vakkantásokra. Habár a nagy cend kegyetlenül fel szokta erőíteni a hangokat...:) nekem szerencsém van valam ilyen szempontból, mert hiába 4 hímem és egy nősté nyem van, csak az egyik, legfeljebb mégegy a nagy dumás, a többi csendben van. de az egyik az nagyon kitartó :) üdv: punkgolyo ui: fotók később lesznek....

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 27 2005, 05:20 PM
Létrehozva: #25

Guests

Sziasztok! Punk: Köszi a választ akkor elviselhetem:) Nem tudtok egy helyet ahol olcsón kaphatók?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 27 2005, 08:19 PM
Létrehozva: #26

Guests

ha budapesti akkor a legegyszerűbb ha felkeresed a galapgos zoo-t és ott 1990 forintért találsz iylen békát, de ha ötöt veszel akkor olcsobb,ugy asszem 1690 darabja...de lehet hogy 1590... nem emlékszem sajnos pontosan. és az europarkba menj, mert a westendben már nem nagyon van brekus. ui: a plázákból általában nem nyerő állatot vásárolni, de a békák egészségesek, és budapesten- én legalábbis- nem láttam olcsóbban üdv:punkgolyo

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 27 2005, 10:36 PM
Létrehozva: #27

Guests

Hát nem olcsó, még gyüjtenem kell rá:( Tenyésztő vagy valami "olcsóbb" hely nincs? Én se szeretek plázákból vásárolni állatot. Inkább tenyésztő vagy kis állat kereskedés. Mivel eteted őket? És meddig bírják kaja nélkül, egyáltalán menyi időközönként kapnak kaját? Mohát iylenkor honnan szerezhet az ember?:) És Miylen búvóhely az ideális neki? Huh sokat kérdeztem de még bőven van mit:) Üdv.: Rob

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 28 2005, 02:08 PM
Létrehozva: #28

Guests

tücsökkle meg viaszmolylárvával, de kaptak már muslincát is. kaja nélkül elég jol birják, sztem egy hétig simán. én minden másnap adok nekik fejenként kb. 2-3 tücsköt búvóhelynek egy oylan vasfát használok, ami szépen ívelt,magas fel tudnak mászni rá, de alatt is el tudnak uszni. néha oda vonulnak el nagy magányukban. moha....hát igen...én is azt keresek most:) erdöben lévö natur moha nem marad meg, nekem penészedett. tenyésztőt nemtudok, de ha esetleg tavasszal lesznek ebibébik akkro szívesen adok teljesen kedvezményesen,baráti áron:) HA lesz... mert teleltetni nem tudtam idén öket. bár volt egy három hét amikor nem világitottam öket, és akkro nem is vltak oylan élénkek... majd meglátjuk mi lesz:) üdv: punkgolyo

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 28 2005, 03:29 PM
Létrehozva: #29

Guests

Helló Rob! Most voltam nemrég a Leguánban, ott 1500 Ft egy unka, mondjuk ez se valami olcsó :(

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 28 2005, 08:14 PM
Létrehozva: #30

Guests

Köszi a válaszokat. Szerintetek úgy is megy ha elsőnek csak kettőt és utána majd többet...?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 28 2005, 08:27 PM
Létrehozva: #31

Guests

Biztos...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 29 2005, 06:46 PM
Létrehozva: #32

Guests

Köszi! Akkor ha minden igaz majd veszek 2-t:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 29 2005, 10:13 PM
Létrehozva: #33

Guests

Moha ügyben pedig mindenkinek a fán lévő mohát ajánlom, ajánlotta egy ismerősöm:) Bár hogy a fára hogy juttok fel az más kérdés:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 29 2005, 10:47 PM
Létrehozva: #34

Guests

Nem kell ahhoz felmászni, lent van a fa törzsén :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 29 2005, 11:02 PM
Létrehozva: #35

Guests

Egyébként én is kettő unkát akarok, (ugyanis még nincs), de még nekem is gyűjtenem kell rá, mert a tarisznyarákjaimra elköltöttem mindenb pénzem :( De már megvan a terrárium, és a helye is! Bár gőzöm nincs mivel fogom berendezni, mert most nincs itthon semmi.És hogy mohát honnan szerzek télen, arról végképp gőzöm sincs. Na mindegy, majd szerzek vmit.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 30 2005, 08:47 PM
Létrehozva: #36

Guests

A fatörzsön hajszál vékony, semmire se jó. Az ágak felső felén van jó vastag néhány helyen.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 30 2005, 09:19 PM
Létrehozva: #37

Guests

Helló Rob! Nálunk a fákon alul is van vastagon moha, de a köveken egy csomó van!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 31 2005, 02:35 PM
Létrehozva: #38

Guests

Sziasztok! én nemrég próbálkoztam ilyen közönséges fánlakó mohával, sajna megpenészedtek már a benedvesítés után pár nappal. szóval nekem nemjött be az erdei moha-dolog...:(

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 31 2005, 04:43 PM
Létrehozva: #39

Guests

Dehát akkor honnan lehet mohát szerezni???????????!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 31 2005, 08:19 PM
Létrehozva: #40

Guests

A másik a nedves helyekről, patakok mellől szikláról leszedett.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

18 Oldal V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 08:33 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum