Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Nov 23 2004, 11:12 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Új faj az állatpalettán. Jó fórumozást!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 23 2004, 07:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszí:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 23 2004, 08:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A ennek a ráknak a latin neve Procambarus alleni, ami floridában él a St. John folyóban.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 23 2004, 09:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Halihó! olvastam,hogy a rákok életében elengedhetetlen a kalcium, a páncéljük erösödése miatt, éshogy lehet kapni speciális ráktápot. Tudna esetleg valaki javasolni egy helyet ahol ez beszerezhető,és kb. mennyibe kerül?
üdv:punkgolyo
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 23 2004, 09:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Üdv!
Azt nem tudom hogy hol lehet ilyen vitamint kapni de szerény véleményem szerint szükségtelen bármi ilyesmit adni nekik. Elegendőek az elpusztult (nem szárított halak) és a különféle férgek. Az akváriumukat érdemes szellőztetni és nagy helyet biztositani sok sok búvohellyel.
Fontos hogy ne tartsd őket együtt halakkal. Persze lehet de nem ajánlott mert vedlésnél mikor az új páncélja még nem szilárd megcsipkedhetik és ez a pusztulásához vezethet.
Jó ráktartást mindenkinek!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 24 2004, 01:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Most így van, Hajni, tudsz nekem egy képaláírást csimálni:)?
Köszi:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 24 2004, 01:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zsolti: Én Hajni? Hova kellene aláírás és micsoda?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 24 2004, 03:05 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hajni: annyi lenne, hogy az én kékrákom nem igazából kubai (ami a képen látható) Procambarus alleni - azaz világító kékrák...
Ha latin nevet betudnád illeszteni a kép alá, akkor megköszönném (csak, hogy minden stimmeljen:))))
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 24 2004, 03:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zsolti: Kész!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 24 2004, 03:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hajni: ezer köszönet:))!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 28 2004, 02:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
punkgolyo: neked milyen állataid vannak? mert elég sok fórumba irogacc
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 29 2004, 04:45 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy akváriumom, amiben van sok halacska(ki gondolta volna:)), de van benne almacsiga, meg sepregető garnéla, illetve olyan névvel árulták,de majd pontosan utánanézek a latin neve micsoda, és akkor kiderül ténylkeg azom van e.
Aztán van Vörösfülű ékszerteknősöm kettő, és újabban Keleti vöröshasú unka is.
De szeretnék még: tűzhasu gőtét, vörös, vagy kékrákot, déli és/vagy déli és nyugati díszes ékszerteknőst:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 2 2004, 03:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hol vetted a keleti vöröshasú békát? bp-n lehet ilyet kapni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 2 2004, 08:29 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
igen lehet. én pl. a galapagos zooban vettem a westendben,asszem saját szaporulatuk. 1990 egy darab, de láttam egyéb más helyen is. például a móricznál a 61es villamos végállomásánál van egy ilyen pincelejáros állatkereskedés. ott 2500
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 4 2004, 08:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A kubai kékrák meddig él? Milyen gyakran vedlik,mert nekem majdnem 2 éves de már 8 hónapja nem vedlett. Amúgy jól van,és a kajában elég válogatós.
Köszi:kanga
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 3 2005, 01:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem nem rég van még ilyen rákocskám, eddig kétszer vette le a ruháját. Szeretnék neki egy párt, de elég kicsi az akvárium, csak 19 literes. Nem magas, az alapterülete viszont elég nagy. Ketten ellennének benne?
Amúgy unkákat én itt Salgótarjánban 1000 Ft-ért kapok...
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 7 2005, 01:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Be tudtam szerezni egy másik rákocskát is. Ez mintha sötétebb lenne, mint a másik. Lehet, hogy az egyik kubai, a másik világító kék rák? Amúgy elvannak egymással, nincs semmi gond idáig.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 7 2005, 01:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lehet, hogy hülyeséget beszélek, és a "kétféle" rák egy és ugyanaz? :D
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 8 2005, 08:22 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
WildRose: nem, csak egy fajba tartoznak, alfajuk nemugyanaz!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 16 2005, 04:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Nemrég vettünk egy "mangrove rákot". Tud róla vki vmit? Sehol nem láttam róla semmit. Az állatkereskedő szerint "mangrove" szerintem pont úgy néz ki mint egy tarisznya-rák. Csak a fedpáncélja kék. Kérlek írjatok ha tudtok vmit. Köszi.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:16 AM |