Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jan 12 2008, 04:21 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 70,726 |
Sziasztok!
Van egy kb fél éves leguánom. Jól fejlõdik semmi gondja nincs, rendszeresen fogdosom, mégsem akar szelídüln! Ha megfogtam és megnyugodott akkor elvan a kezemen vagy a vállamon de az elején nagyon nem tetszik neki hogy közeledek felé! ! A díszállatkereskedésekben mondanak össze vissza mindent nem tudtam ezzel kapcsolatban érdemleges segítséget kapni!
Tudtok valami jó szelídítési módszert ajánlani?
Ja!
A kaját nagyritkán elfogadja a kezembõl, de ha õ is a kezemben van akkor semmi esetre sem!
|
|
|
|
Apr 26 2008, 01:19 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 75,048 |
Szia Dusa!!Nagyon lassú mozdulatokkal póbáld megfogni a leguánt az elején mikor fel akarod venni
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 25 2009, 06:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Rengeteg levelet kaptam, nagyon sokan írtak, remélem segíthettem, nagyon köszönöm..
|
|
|
|
Apr 7 2009, 03:26 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,720 |
hogyan kell tartani? nehéz? vagy bárki bevállalhatja?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 07:56 AM |