Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Aug 18 2004, 12:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Újabb kétéltű lakók érkeztek az oldalra. Gyönyörűek, nem?
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 25 2004, 04:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nincs is náluk szebb kétéltű!
ajánlanám a www.dendrobates.hu -oldalt
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 30 2004, 10:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagyon klassz az ajánlott honlap. a tulaja az egész életét a békáknak szenteli..gondolom én.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 26 2004, 05:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
PUNKGOLYO, ird be googlba bombina orientalis, ezer lapot kapsz, igaz, minden nyelven van, csak magyar nincs, de nem nagy cucc elolvasni.
A brekiknek jó a szobahőmérs, szóval nem kell hűteni-fűteni, kivéve téli altatást, de ezt a neten megtalálod. Egy kis szivacsszűrőjük van, a vizet kb fél éve cseréltem, és teljesen tiszta,néha óvatosan leszívom az üledéket. Szeretnek a vízben lebegő növényeken pihenni. A velük együtt élő guppikat viszont nem eszik meg, annyira maflák. (Kajának telepítettem bele a halakat, de max arra jók, hogy a maradékokat felzabálják a talajról.)
Ha megírod a címedet, kapsz levelet. Nálam öten laknak, és köszönik, jól érzik magukat:)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 27 2004, 01:46 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hello mirror. ködzi hogy írtál. a google keresésen már tulvagyok, bosszankodtam is, hogy nincs egy épkézláb magyar oldal....(söt egyáltalán seemilyen)de egy angolrol egész sokmindent megtudtam. Nekem egyelőre kettő van.ám ha november elején kapok fizut,biza veszek még.:) egyelöre két fiut sikerült kifognom, nagyon nyomulnának,dehát mindig rá kell jönniük,hogy azonos nemű a választottuk.erre sokáig nem jöttem rá,mert csak az egyik mászott a másikra. aztán lebukott, ő is "betámadta" társát. ja és a hangját sem nagyoön hallatta. mostmár virgonc mindkettö. aztán megtudtam hogy a himek mellsö lábain bütykök vannak. nos ez is stimm. ja és mégvalami.eddig kétféle hangot hallottam tölük. a szokásos "nyávogást" meg mégegyet, amit akkor használnak, ha ráveti magukat etgy másik hím,ezzel jelezvén hogy azonosnemü. ez ilyen piiregésre emlékeztetö hang. nagyon jofejek, van hogy észre sem veszem,hogy mennyi idöt bámulom öket. Neked milyen arányban vannak a nemek? szaporodtak már?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 27 2004, 01:48 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
ja azért ideírom a mailemet: punkgolyo@freemail.hu
ja és meddig is élnek pontosan? merthát az összes oldal különbözöt ir. egyiken olvastam három évet, másikon 20 évet....amit azért kétlek...üdv: punkgolyo
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 27 2004, 10:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
azért az egyik lényeg kimaradt a leírásból, csak az "ijesztő" része került bele:
Ezek az állatok csak a természetes élőhelyükön mérgezőek, terráriumban a 2. generáció már nem!!!
Valamilyen növényt megeszik a hangya az eredeti élőhelyén, a hangyát a béka, és ettől termelődik a méreg, az itthoni állatok már nem mérgezőek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 28 2004, 07:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
PUNK, ez egy elég tömör infó, csak a farenheitet kell átszámítanod celsiusra :)
http://www.amphibian.co.uk/
Éltkort illetően a magasabbik a reális, hisz ezek a brekik nagyjából kétévesen lesznek igazán ivarérettek. Nekem sajna csak egy pasi van, fordítva jobb lenne az ivararány (nem azért mert én is lányból vagyok:)))
Nem tudom, a szaporítást bevállalom-e, a karmosokkal nagyon megszenvedtem.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 28 2004, 10:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Külön tartod őket? mert ha nem akkor szerintem ugyis eccercsak telepetézik a vizet:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 21 2004, 12:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Új faj érkezett a weboldalra punkgolyo jóvoltából, a keleti tűzhasú unka.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 6 2005, 08:48 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
BUÉK békások
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 27 2005, 12:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tényleg olyan nehéz e békák tartása? Kezdek elcsábulni, hogy beszerezzek párat, de gyanítom, hogy nagyon speciális felszerelés kell - nem?
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 4 2005, 08:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Helló Andi!
Szerintem nem nehéz tartani, de attól függ hogy milyen fajt választassz. Nem kell nekik nagy terkó sem, és ˝nagyon speciális˝ felszerkó se!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 10 2005, 03:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
OFF: Punkgolyó, te punk is vagy vagy csak a neved az? (Bocs, ha a kérdést ostobának találod..)
|
|
|
|
Feb 16 2005, 05:38 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 66,070 |
sajnálom, hogy ilyen kevés a békás hozzászólás. nekem van: 3 keleti unka, 1 törpe karmos, 2 aga varangy
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 17 2005, 02:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Andi: hallgatok punkzenét, régebben igaz többet, mostmár kicsit kiterjedtebb lett a zenei izlésem. somindenben egyetértek a punkok nézeteivel, ám az igénytelenséget nembírom...a becenevem Golyó, csakhát amikor csináltam a postafiokom az már természetesen foglalt volt, igy kellett valami elé, igy jött a punkgolyo. aztán,csakhogy ne felejtsem el, mindenhol már iylen nickkel szerepelek ,hogy ne kelljen 20féle nicket megjegyezni :) remélem kielégitettem olthatatlan tudásvágyad :)
üdv:punkgolyo
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 17 2005, 02:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Pepe: valoban nem nehéz békákat tartani, pláne nem keleti vöröshasu unkát, vagy karmosbékát. a nyílméregbékával már kicsit másabba helyzet(páratartalom, esőerdő-szimuláció) de egy állat tartásánál szeritem nem az a lényeg hogy megvedd és elmondhasd hoyg jujjdejó van, hanem tényleg megbróbáljunk olyan helyet biztositani nekik amiben jol érezhetik magukat, hamár arra születtek hogy fogságban éljenek. pár napja megnéztem a fotógalériát és teljesen kiakadtam. van a hüllök,kétéltüek kategoriában egy unkás foto....na ÍGY NEM LEHET!!!egy csontkopasz akváriumnak semmi értelme, még kiülőjük sincs. pedig egy szépen berendezett kis akva-terrárium a szoba dísze is lehetne akár....de ezt az unkás fórumban is leirtam már...:(
üdv: punkgolyo
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 17 2005, 03:22 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Punkgolyó: köszi a választ, azért kérdeztem, mert elérzékenyülök ilyenkor, amikor egy "úgynevezett punk" ilyesmikkel is foglalkozik mélyebben, mint pl. kétéltűek, és nem igénytelen meg bunkó" mint sajnos ezek az újabb punkok - merthogy ifjabb koromban én is hasonló életérzéssel bírtam, de közben az állatorvosi egyetemre jártam...
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 19 2005, 10:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Jó jó, nekem is vannak békáim, és sztem nem nehéz tartani. És én tényleg megpróbáltam megfelelő környezetet biztosítani nekik, és már elég rég óta nálam laknak, sztem jól érzik magukat...
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 19 2005, 10:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Jó, a nyílméregbékákat azért tényleg nehezebb tartani, mint mondjuk egy törpe karmost...
Akkor felejtsd el Andi amit mondtam, és punkgolyo: nem neked írtam, úgyhogy haggyál. Neked lehet, hogy nehéz tartani, sztem nem. De mindeggy, ezen ne vesszünk össze!
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:31 AM |