Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Sep 27 2004, 09:29 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lencsi: én salgótarjáni vagyok sajnos... A Kis Teki szerintem nem itt van nálunk. :) De húgom Pesten lakik, szóval hátha... Szóval hol is van ez az állatkereskedés? Érdekelne a gyíkocska, természetesen.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 27 2004, 10:13 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia!
A Kis Teki Pesten a Dohány utcában van, a Zsinagógával szemben.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 29 2004, 10:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lencsi: köszi szépen!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 7 2004, 07:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mi az az anolisz?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 7 2004, 06:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Sikerült két kislányt beszereznem a fiúcska mellé. Nagyon arik így együtt. A hím is sokkal mozgékonyabb lett, amióta megkapta a csajokat. Udvarol ezerrel.
Üdv.
Lencsi
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 12 2004, 09:20 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lencsi: gratula! :) Hol sikerült beszerezned őket? Volt ott fiú is? Húgommal még nem tudtam beszélni, hogy elhozná-e nekem a fiúkát a Kis Tekiből, de szerintem azóta már biztos elvitte valaki... Szóval van még ott gyíkocska, ahol te beszerezted őket? Mennyibe kerültek?
Levente: olvasd el a leírást az anoliszról, és megtudod. :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 12 2004, 01:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia WildRose!
A Leguán állatkereskedésben vettem a kiscsajokat. Ez a XII. ker.-ben az Alkotás úton van. (Déli pu.-nál) Volt ott nagyon sok Zöld anolisz. Ára: 2200ft/db, 5 darabtól 1500/db
üdv.
Lencsi
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 12 2004, 01:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
WildRose!
Meg tudod nézni a honlapjukon is.
http://www.leguan.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 13 2004, 11:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lencsi: köszi!!! :)))) :**
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 20 2004, 09:13 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
mindenesetre mielőtt bárki bármit vesz nézzen utána hogy honnan teszi ezt....
Pl. a www.terrarium.hu fórumaiban az általános résznél lehet olvasni véleményeket némely boltról...
|
|
|
|
Apr 28 2009, 02:52 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,503 |
Előszöris esőerdei terrárium kell neki.A növényeket úgy válogasd, hogy olyanok legyenek, ami észak amerikában honos.
A virágföld kitűnő talaj nekik, a tőzeget a növények miatt nem ajánlom, és a fakéregtől mindkettő jobb.
|
|
|
|
Apr 28 2009, 03:04 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,503 |
Benji el kell keserítselek, egy 30x30x30 as terület nem elég egyik állatnak sem.
leopárdgekkónak: 60x36x24
zöld anolisz (1hím, 2 nőstény)60x40x50
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 11 2004, 09:24 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Dani!
Próbáltam már viaszmoly lárvát adni, de borzalmas, ahogy szétmásznak a terkóban és grasszálnak az üvegen.
Te hogy adod nekik?
Próbáltam csipeszből etetni, de nem vették el.
Üdv.
Lencsi
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 11 2004, 07:48 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem már a kezemből eszik a viaszmoly lárvát de szerintem a pihenő ágra rakjad mert ott eléjük mászik általában, vagy valami üres helyre ami jó szembetünő az állatnak. És az anolisaid isznak rendesen? Mert az enyémek ha szomjasak akkor nem hajlandók enni csak ivás után,és az is érdekes hogy az enyém csak ivás után toroklebenyezik. De nem ez a lényeg.Ja, és azt ajánlom hogy nagyon kevés listkukacot adj neki mert:1., a lisztkukac fején lévő kitin felsértheti a gyomrát másrészt vitamin nagyon nagyon kevés van benne ezért betegség léphet fel.( fehérjének jó). Persze Te döntöd el hogy mit adsz nekik.
Üdv:Dani
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 11 2004, 07:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
És a csipeszt utálja mindegyik anolis szerintem.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 12 2004, 03:07 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Légyszi küldjetek információkat az aranyhalakról, mert szeretnék tartani, de semmit nem találok róluk ezen az istenverte neten.
Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 12 2004, 06:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az akvarisztikán keresd
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 12 2004, 07:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Jucó: Köszi szépen
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 16 2004, 03:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dani: honnan szerzed be nekik ezt a sokféle eleséget? Én biztosan nem fogok az erdőben pókokra vadászni, mert félek tőlük. :( Meg amúgy is jön a tél.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 16 2004, 06:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia WildRose!!!
Légy: veszel egy horgászboltban egy doboz csontkukacot és szobahőmérsékleten megvárod amíg kikelnek.
A viaszmolyt megveszed az állatkereskedésben meg a tücsköt meg a lisztkukacot. Némelyik jobb helyen lehet sáskát venni.
Pl.: Az Oázisban.
Pók: Kimész az erdőbe feltúrod az avart és megfogod az ottlévő erdei pókokat egy üvegbe.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:40 AM |