No SSO cookie

Egy kutya négy élete

Portré

Az EGY KUTYA NÉGY ÉLETE igazi, családi film, amely egy kutya szemszögéből mesél az élet örömeiről, a mindennapi nehézségeiről, és az emberi kapcsolatokról. ... (0 hozzászólások)

Sir Edgár a büfé és kanapésztár

Portré

Czapáry Veronika írónővel egy ideje már lehetetlen vele négyszemközt beszélni, mert mindig ott áll, ül, vagy éppen lábainál fekszik Sir Edgár, az agár.... (0 hozzászólások)

Több millió kutyamúmiát találtak az egyiptomi labirintusokban

Portré

Az egyiptomi ősi kutya katakombák első teljes feltárásának részeként, a tudósok 2500 éves állati maradványokat vizsgálnak – egy kis részét az ezekben az alagutakban talált mintegy 8 millió állat múmiájának.... (0 hozzászólások)

Kutya az űrben - Lajka igaz története

Portré

Manapság már nem lepődünk meg egy-egy fellőtt űrrakéta hallatán. 50 évvel ezelőtt azonban világhírnek számított, amikor az orosz Lajka kutyát a Szputnyik-2 nevű szovjet mesterséges holddal kijuttatták a kozmoszba. ... (5 hozzászólások)

Interjú a TV Maci animációs filmrendezőjével

Portré

Tévémaci, Makk Marci, Misi Mókus, a Legkisebb ugrifüles – csak néhány azok közül a kedves figurák közül, amelyekkel Foky Ottó, Balázs Béla-díjas animációs filmrendező megajándékozta a gyerekeket. Több mint száz esti mesét készített a Magyar Televízió számára. ... (0 hozzászólások)

Barokszépe, a brit cicanevelde

Portré

Újbarok település macskatartási statisztikáját javítja a Barokszépe Kennel. Az ezüst-tabby szín mellett nemsokára bemutatják lila, krém, fahéj, illetve red-tabby kiscicáikat is. ... (9 hozzászólások)

Westie mindig eléri a célját

Portré

Az interjúból megtudjuk, hogy a westie igen élénk, minden-mozgót-levadászós kutya, amely egyre több hazai gazdit varázsol el kíváncsi természetével és hófehér bundájával, fekete gombszemével. ... (1 hozzászólások)

A leghíresebb vizsla: Rozsdás blogjának története

Portré

Rozsdás, Eszter magyar vizslája talán a leghíresebb vizsla hazánkban, ugyanis naponta több ezren kíváncsiak arra, hogyan telnek a kutyi napjai. A háziállat.hu gazdi-riportja. ... (3 hozzászólások)

Hogy hívják a sztárok kutyáit?

Portré

Vannak olyan hírességek, akik csak divatból tartanak kutyát, de szerencsére bőven akad köztük olyan is, aki valóban szereti kedvencét. Lássuk, hogy a hazai és nemzetközi porondon milyen kutyanevek népszerűek. ... (0 hozzászólások)

Majomszeretet- avagy "Jóban rosszban" a Gansengorfi Safari Park lakói között

Portré

Majomszeretet - nem bántó kifejezés, sőt, inkább büszkék lehetnénk, ha nekünk mondják. Hogy miért? Mert a majmok társadalmában a barátságnak, testvériségnek, idősek tiszteletének nagyon fontos szerepe van. És bizony néha ők mutathatnának példát nekünk... ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés