No SSO cookie

A bulldog gondozása

Gondozás

A bulldog egy gyakran rosszul megítélt kutyafajta. Ijesztő megjelenése nagyon sok potenciális gazdit elriaszt. De milyen is a bulldog valójában? Hogyan kell gondozni? Erre derül fény a következő cikkben. ... (0 hozzászólások)

Kutyával repülni: hogyan, mennyiért?

Gondozás

Amikor külföldi útra kerül a sor, nagyon sok gazdi pánikba esik, hogy hogyan tudná magával vinni kedvencét. Szerencsére Európán belül már a legtöbb légitársaság fedélzetén szállítható kistermetű kutya. ... (2 hozzászólások)

Golden retriever: szőrápolási tanácsok

Gondozás

A golden retrieverek heti rendszerességgel való ápolása rendkívül fontos. Nincs is annál csodásabb érzés, mint rápillantani egy hosszú, leomló bundájú golden retrieverre. ... (0 hozzászólások)

Kutyaház a lakásban: a praktikus és kényelmes kennel

Gondozás

Aki kutyát nevel, külön részt alakít ki neki a lakásban, házon belül. Még akkor is, ha szép tágas kert veszi körül, hiszen kinek volna szíve kizárni kedvencét az esős, jeges éjszakákra? Ilyenkor tesz jó szolgálatot a praktikus és kényelmes kutyaketrec. ... (1 hozzászólások)

Segítsünk a gyerekeknek feldolgozni a kutya halálát

Gondozás

Egy kutya elvesztése senkinek sem könnyű. A felnőtteket is megviseli, a gyerekeket annál inkább. Bár számunkra lehet ez egy lecke arról, hogy milyen gyengék és sebezhetőek is vagyunk, a kicsik nehezen teszik túl magukat ezen a helyzeten. Ezért nagyon fontos, hogy segítsünk gyermekünknek megbékélni a kutya halálával ... (0 hozzászólások)

Kutyám gödröket ás és megrágja a növényeket. Mit tegyek?

Gondozás

Az otthon hagyott kutya, ha unatkozik, szórakozást keres magának. Sokszor csak szerencse kérdése, hogy éppen mi lesz számára szórakoztató: a gumijáték vagy a dísznövények kihúzgálása.... (1 hozzászólások)

Hogyan neveljünk boldog és egészséges háziállatokat?

Gondozás

A legtöbb háziállat tulajdonos boldognak és egészségesnek akarja látni háziállatát. Miközben a legjobb gondozás mellett is történhetnek balesetek és megbetegedések, de van néhány dolog amit megtehetünk a háziállatunk boldogságáért és egészséges életéért. Íme néhány tipp. ... (0 hozzászólások)

A könnyfoltok kezelése

Gondozás

A könnyfoltok gyakori problémának számítanak a világos szőrű kutyák és az ölebek esetében. Először is ki kell derítened, hogy mi okozza a könnyfoltok megjelenését. Ha már tudod, hogy miért jelentek meg a foltok, azt is tudni fogod, hogyan lehet őket kezelni és tisztítani.... (0 hozzászólások)

Mibe öltöztessük kedvencünket?

Gondozás

Itt az ősz. Megérkezett a hajnali köd, a reggeli sétánál lábunk alatt recseg-ropog a fehér zúzmarával takart kései fű. Igaz, napközben még olykor cirógat a napsugár, de eljött az ideje, hogy kényelmes, meleg ruhába öltöztessük apró kutyáinkat. Az ősz slágere a megoldás! Lássuk, mi az!... (0 hozzászólások)

Kutyatartás : az argentin dog

Gondozás

A kutyának rengeteg mozgásra van szüksége. Mivel igen vonzó megjelenésű, játékos fajtáról van szó, állandó, rendszeres edzésre van szükség az izmok „karbantartására”.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés