No SSO cookie

Kutyám gödröket ás és megrágja a növényeket. Mit tegyek?

Gondozás

Az otthon hagyott kutya, ha unatkozik, szórakozást keres magának. Sokszor csak szerencse kérdése, hogy éppen mi lesz számára szórakoztató: a gumijáték vagy a dísznövények kihúzgálása.... (1 hozzászólások)

Hogyan neveljünk boldog és egészséges háziállatokat?

Gondozás

A legtöbb háziállat tulajdonos boldognak és egészségesnek akarja látni háziállatát. Miközben a legjobb gondozás mellett is történhetnek balesetek és megbetegedések, de van néhány dolog amit megtehetünk a háziállatunk boldogságáért és egészséges életéért. Íme néhány tipp. ... (0 hozzászólások)

A könnyfoltok kezelése

Gondozás

A könnyfoltok gyakori problémának számítanak a világos szőrű kutyák és az ölebek esetében. Először is ki kell derítened, hogy mi okozza a könnyfoltok megjelenését. Ha már tudod, hogy miért jelentek meg a foltok, azt is tudni fogod, hogyan lehet őket kezelni és tisztítani.... (0 hozzászólások)

Mibe öltöztessük kedvencünket?

Gondozás

Itt az ősz. Megérkezett a hajnali köd, a reggeli sétánál lábunk alatt recseg-ropog a fehér zúzmarával takart kései fű. Igaz, napközben még olykor cirógat a napsugár, de eljött az ideje, hogy kényelmes, meleg ruhába öltöztessük apró kutyáinkat. Az ősz slágere a megoldás! Lássuk, mi az!... (0 hozzászólások)

Kutyatartás : az argentin dog

Gondozás

A kutyának rengeteg mozgásra van szüksége. Mivel igen vonzó megjelenésű, játékos fajtáról van szó, állandó, rendszeres edzésre van szükség az izmok „karbantartására”.... (0 hozzászólások)

Beagle kennel

Gondozás

A jó kennelek elsődleges célja kell legyen, hogy egészséges, kitűnő idegrendszerű és természetű, szép küllemű kutyákat tenyésszenek, akik rengeteg örömet szereznek majd családjaiknak. A beagle falkakutya, szeret a társai között lenni, jól érzi magát a kennelben. Nézzük meg egy igazi beagle kennel nyüzsgését! ... (0 hozzászólások)

Kutyafelszereles: hogyan tegyük fel a fojtónyakörvet a kutyára?

Gondozás

A megfelelő módszer, hogy feltegyük ezt a fajta nyakörvet, ha a kutya elé tartjuk úgy, hogy az egy vízszintes „P”-hez hasonlítson. ... (0 hozzászólások)

Felelős állattartás mikrochippel

Gondozás

A mikrochip, illetve az általa hordozott kód az állatok legkorszerűbb és legbiztonságosabb azonosítója, amelyet az állatorvos ültet be a kutya bőre alá. ... (0 hozzászólások)

Kutyakozmetika otthon. Hogyan csináljuk?

Gondozás

Talán pénzt spórolhatsz azzal, ha otthon kozmetikázod a kutyádat, de nem mindegy hogyan teszed! Lássuk, a szakszerű kozmetikai eljárásokat, anélkül, hogy nagy káosz alakulna ki otthonunkban. ... (0 hozzászólások)

Kutyakozmetika: trimmelés vagy nyírás?

Gondozás

Sokszor halljuk ezt a két kifejezést, de vajon mindenki számára egyértelmű-e, hogy mi a különbség a kutya trimmelése és nyírása között? Röviden összefoglaltuk a két eljárás közti különbséget. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés