No SSO cookie

Gyerekekre is veszélyes a bélféreg

Gondozás

A kutyáknak háromhavonta féreghajtót kellene kapniuk, de alig akad gazdi, aki ezt betartja.... (0 hozzászólások)

Enyhe volt a tél, több a kullancs

Gondozás

A kullancsok fokozott számban támadnak idén – nem volt ugyanis fagyos, hideg tél, amely kiirthatta volna őket az elmúlt hónapok során.... (0 hozzászólások)

Tartanád folyamatosan kikötve legjobb barátodat?

Gondozás

„Tartanád folyamatosan kikötve legjobb barátodat?” – tette fel a kérdést Schell Judit budapesti járókelőknek hétfőn reggel. A színművésznő a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) felelős állattartást népszerűsítő „Szabad a Gazdi” programjának nagyköveteként indította el azt az országos kampányt, amely a kutyák állandó megkötésének káros hatásaira hívja fel a figyelmet.... (0 hozzászólások)

Kutyaház téliesítése – a kutyahidegre fel kell készülni

Gondozás

A rövidebb szőrű, szabadban tartott kutyák számára a hideg tél beköszönte előtt ki kell alakítani egy szélvédett, száraz kuckót.... (0 hozzászólások)

Az ivartalanított kutyák tovább élnek

Gondozás

Az ivartalanított kutyák tovább élnek, mint azok, amelyeket nem fosztanak meg ivarszerveiktől - állítják amerikai kutatók. Az élethosszkülönbség jelentős: másfél év.... (0 hozzászólások)

Egy nyelvkönyv példája, amely Magyarország legkorszerűbb kutyás szolgáltatójává nőtte ki magát

Gondozás

Ismerje meg a magyar sikertörténetet. A cég, amely bebizonyítja, hogy igenis lehet ma Magyarországon vállalkozni – csak tartósan jó minőséget kell tudni nyújtani.... (0 hozzászólások)

Kullancs elleni védekezés, tények és tévhitek

Gondozás

A kullancsok most a legaktívabbak: a városokban is jelen vannak, és akár házi kedvenceink egészségét, életét is veszélyeztethetik.... (3 hozzászólások)

Mire jó az állatszantórium?

Gondozás

Amennyiben az állat állapota, betegsége megkívánja az állandó felügyeletet, lehetőség van szakszerű, gyógymasszőr és fizioterapeuta vezetésével bentlakásos rehabilitációs-fizioterápiás kúra igénybevételére.... (0 hozzászólások)

Hogyan készítsük fel kedvencünket a téli hónapokra?

Gondozás

Az őszi-téli időszak, az esős-havas napok beköszöntével kutyánk életében is felbukkanhatnak a szezonális jellegű megbetegedések, melyek kellő odafigyeléssel elkerülhetők.... (0 hozzászólások)

Kutyatulajdonosok figyelem: itt az őszi kullancsveszély!

Gondozás

Négylábú kedvenceik is megérzik az új évszak beköszöntét, és lehullott falevelek vonzó célpontot jelentenek egy kis játékhoz. De az erdőben, mezőn, még a városi parkokban is vigyázni kell: a kullancsok ősszel megint támadnak.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés