No SSO cookie

Kullancs elleni védekezés, tények és tévhitek

Gondozás

A kullancsok most a legaktívabbak: a városokban is jelen vannak, és akár házi kedvenceink egészségét, életét is veszélyeztethetik.... (3 hozzászólások)

Mire jó az állatszantórium?

Gondozás

Amennyiben az állat állapota, betegsége megkívánja az állandó felügyeletet, lehetőség van szakszerű, gyógymasszőr és fizioterapeuta vezetésével bentlakásos rehabilitációs-fizioterápiás kúra igénybevételére.... (0 hozzászólások)

Hogyan készítsük fel kedvencünket a téli hónapokra?

Gondozás

Az őszi-téli időszak, az esős-havas napok beköszöntével kutyánk életében is felbukkanhatnak a szezonális jellegű megbetegedések, melyek kellő odafigyeléssel elkerülhetők.... (0 hozzászólások)

Kutyatulajdonosok figyelem: itt az őszi kullancsveszély!

Gondozás

Négylábú kedvenceik is megérzik az új évszak beköszöntét, és lehullott falevelek vonzó célpontot jelentenek egy kis játékhoz. De az erdőben, mezőn, még a városi parkokban is vigyázni kell: a kullancsok ősszel megint támadnak.... (0 hozzászólások)

A négy hónapnál idősebb ebek csak chippel tarthatók

Gondozás

A négy hónapnál idősebb ebek csak elektronikus transzponderrel (chippel) megjelölve tarthatók jövő év január elsejétől - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium.... (0 hozzászólások)

Kutya szemtisztítás

Gondozás

A kutya szemét minden nap ellenőrizzük! A reggeli csipa teljesen normális és azt egy papírzsebkendővel könnyen eltávolíthatjuk. Mindig a külső szemzugtól haladjunk befelé.... (0 hozzászólások)

Négylábúval négy keréken - avagy kutya az autóban

Gondozás

Hogyan utazzon a kutya az autóban ? A felhúzott ablakok és a légkondi is veszélyt rejt magában. Az sem mindegy, hogy hol foglal helyet az eb. Pityke gazdája elmeséli, mi a jó a kutyának és a gazdinak egyaránt.... (0 hozzászólások)

Szerelemhotel nyílt kutyáknak

Gondozás

Brazíliában nyílt szerelemhotel a párra vágyó kutyusoknak, ahol a szobákban plafonra szerelt tükrök figyelik a légyottokat. Az áruházban természetesen kristályos nyakörvek is kaphatók!... (0 hozzászólások)

Kutya-macska box. Ki lesz a győztes?

Gondozás

Bár a legtöbben úgy gondolják, hogy a kutyák és a macskák a legádázabb ellenfelek, valójában igenis lehetséges kutya-macska barátság. Még akkor is, ha néha ez vicces boxjelentekben nyilvánul meg.... (0 hozzászólások)

Hogyan hűtsd le kimelegedett kutyádat?

Gondozás

Végre itt a nyár és vele együtt a kánikula. Ilyenkor néhány dologra figyelnünk kell, különösen ha még kölyökkorban van kedvencünk. A hosszan tartó nagy melegben könnyen kaphatat hőgutát kedvencünk.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés