No SSO cookie

Hogyan működnek a kullancs elleni szerek?

Gondozás

A kullancs a benne levő fertőzéseket mindig csak vérszívás közben tudja továbbadni. Ha még azelőtt elpusztul, akkor nem fertőz. Ráadásul a kutyába belejutott kullancs szeret ide-oda mászkálni a bundában...... (10 hozzászólások)

Kutyapanzió - ha nincs kire bízni a kutyát

Gondozás

Mindenkivel előfordulhat, hogy el kell utaznia, nem tudja magával vinni kedvencét, és rokonai, barátai nem tudják vállalni az állat gondozását. Ilyenkor megoldás lehet a kutyapanzió, ahol az állatok megfelelő ellátásban részesülhetnek, és más kutyákkal lehetnek együtt.... (0 hozzászólások)

Mitől lesz "kutyaszagú" a kutya?

Gondozás

Fürdetéssel és a bunda ápolásával sokat javíthatunk a kutyaszagon. A Háziállat Magazin egyik szakértője tanácsot ad a fürdetés és ápolás szükségességéről, módjairól.... (0 hozzászólások)

Távolról is etetheted kutyádat

Gondozás

Ha nem vagy otthon, akkor is etetheted a kutyádat. Csak egy brit férfi példáját kell követned, aki megoldotta ezt a sokak számára gondot okozó mindennapi cselekvést. Nem kell hozzá más, csak egy táv-kutyaetető.... (0 hozzászólások)

Sózott utak, hóevés

Gondozás

A hideg (fagy), a hó, a latyak, a sózás alkalmazása csúszásmentesítéshez mind-mind tartogatnak veszélyforrásokat az állatokra nézve is. Természetesen elsősorban a kutyáknak, hiszen őket még rossz időben is ki kell vinni, meg kell sétáltatni.... (0 hozzászólások)

Hogyan óvjuk kutyánkat télen?

Gondozás

Amikor a hőmérséklet tartósan fagypont alá süllyed, még a szabadban tartott állatainknak is fedett helyre van szükségük, ahol a metsző hideg ellen védelmet találnak.... (0 hozzászólások)

Hogyan ápoljuk télen kutyánk lábát?

Gondozás

Télen gyakori probléma a kutyák a lábsérülései, melyekért a jég, a hó, illetve a felsózott utak tehetők felelőssé.... (0 hozzászólások)

Öko-kutya

Gondozás

Nem csak szobatiszta, de környezetbarát is lehet minden házikedvenc. Min érdemes változtatni? Oszd meg mással is!... (0 hozzászólások)

Találd meg egyszerűen az elveszett kutyusod!

Gondozás

Ugye te sem akarod elveszíteni kedvencedet? A téli hosszú nappalokon sokszor szinte éjszakai sötétségben visszük sétálni ebünket. A szófogadóbbak természetesen mindig mellettünk maradnak, de néhány rakoncátlan kutyus után futni kell. De merre?... (0 hozzászólások)

Születés előtti kezelések: az eugénikus kúra

Gondozás

Az eugénika az előnyös kiválasztódás tudománya. Az eugénkius kúra a még meg nem született kiskutyák örökletes tulajdonságaira és egészségére van hatással.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés