No SSO cookie

Kullancsok közt védetten

Gondozás

A kullancs, ez az aprócska ízeltlábú állat méretéhez képest komoly riadalom forrása. Jogosan, hisz miközben a bőrbe fúródva hajszálerekből, vérből táplálkozik, nyálát visszaöklendezve fertőzhet. ... (5 hozzászólások)

A boldogság és az egészség titka: a kutya etetése

Gondozás

A kedvencünknek szeretnénk mindent megadni, néha azonban túlzásba esünk, vagy megfelelő tápok helyett olcsó, de haszontalan „tápanyagokkal oldjuk meg a kutya etetését. De mit adjunk a szeretett állatnak? Mikor sok és mikor kevés, amit neki szánunk?... (1 hozzászólások)

Naki’o, a kutyus robotlábakon szaladgál

Gondozás

Naki'o, a világ első ebe, akinek mind a négy lábát robotlábak helyettesítik. A kutya teljes életet él a protéziseknek köszönhetően.... (0 hozzászólások)

Földön, vízen, levegőben: kutyával utazunk

Gondozás

Azok az utazások, melyekre kedvenceink is elkísérnek bennünket, mindig izgalmasak, vagy legalábbis izgalomra adnak okot...Ha nem tervezünk meg mindent előre, komoly problémáink merülhetnek fel út közben. Hogyan készüljünk fel a közös útra? ... (0 hozzászólások)

Nyaralás a kutyával - tanácsok, illemszabályok

Gondozás

Nagyvárosi luxushotelbe, tengerparti üdülőre vagy vidéki motelbe készülsz nyaralni de nem akarsz elszakadni kutyádtól? Nem is kell többé! ... (0 hozzászólások)

Izzadó kutyák, nyári veszélyek

Gondozás

Nem az emberek az egyedüli lények, akik szeretik a nyarat. A kutyák is odavannak a melegért, a természetért, a zöldért és az illatokért! ... (0 hozzászólások)

Kutyagondozás hőségben

Gondozás

A nyári időszak elviselhetetlen lehet a kutyák számára. Néhány dologgal azonban megkönnyítheted kedvencednek a forró hónapok átvészelését. Az első és legfontosabb teendő, hogy ellenőrizd, eleget iszik-e, de van még néhány más fontos szempont. ... (0 hozzászólások)

Döbbenet! Igazi házak kutyáknak

Gondozás

Valószínűleg ez az a ház, amit nagy eséllyel vehetünk meg anélkül, hogy nem terheljük magunkat halálra jelzáloggal.... (0 hozzászólások)

Ha a kiskutya füle lekonyul, hogyan állítsuk fel?

Gondozás

A fülporc fiatal kutyáknál még erősödhet. Ahhoz, hogy ismét felálljon a kiskutya füle ajánlatos megfelelő Ca/P kiegészítőket adagolni... ... (0 hozzászólások)

Dog Rocks kövekkel a kutyavizelet okozta kiégett gyepfoltok ellen!

Gondozás

Dog Rocks kövekkel megelezőzhető a foltos gyep kialakulása, melyet a kutyavizelet okoz, így a gyep zöldebb és frissebb marad. Bemutatjuk, hogyan működik!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés