No SSO cookie

Döbbenet! Igazi házak kutyáknak

Gondozás

Valószínűleg ez az a ház, amit nagy eséllyel vehetünk meg anélkül, hogy nem terheljük magunkat halálra jelzáloggal.... (0 hozzászólások)

Ha a kiskutya füle lekonyul, hogyan állítsuk fel?

Gondozás

A fülporc fiatal kutyáknál még erősödhet. Ahhoz, hogy ismét felálljon a kiskutya füle ajánlatos megfelelő Ca/P kiegészítőket adagolni... ... (0 hozzászólások)

Dog Rocks kövekkel a kutyavizelet okozta kiégett gyepfoltok ellen!

Gondozás

Dog Rocks kövekkel megelezőzhető a foltos gyep kialakulása, melyet a kutyavizelet okoz, így a gyep zöldebb és frissebb marad. Bemutatjuk, hogyan működik!... (0 hozzászólások)

Milyen állatokat ne tarts együtt?

Gondozás

Bizonyos kutyafajtákat nem ajánlatos együtt tartani egyes állatokkal. Ha nem szeretnéd, hogy kedvenc madarad vagy hörcsögöd kutyád szájában végezze, jól gondold meg, milyen állatokat tartasz együtt. ... (0 hozzászólások)

Kutyagumi: a gazdi vagy az utcaseprő szedje?

Gondozás

A kutya- és macskatartók nem veszik kellő komolysággal az állatuk által a közterületre mért szennyezés súlyosságát. Ki szedje össze helyettük?... (5 hozzászólások)

Mivel lepd meg a kutyusodat?

Gondozás

Ajándékot szeretnél a kutyádnak? Az alábbiakban megosztunk néhány egyedi és személyre szabott ajándék ötletet - beleértve a kutya-ajándékcsomagot is –, amelyek segítségével karácsonyra vagy születésnapra meglepheted kedvencedet.... (0 hozzászólások)

Hogyan válasszunk kutyaágyat?

Gondozás

Kutyádnak, méretétől függetlenül szüksége van egy ágyra. Hogyan válaszd ki a legjobbat neki úgy, hogy neki is és neked is megfelelő legyen? Íme néhány szempont, amely megkönnyíti a döntést. ... (0 hozzászólások)

Tilos az állattartás? Iránban tilos lesz kutyát tartani

Gondozás

Egy, az iráni parlament elé beterjesztett törvényjavaslat ötmillió rijádos pénzbüntetést helyez kilátásba azok ellen, akik közterületen sétáltatják kedvencüket. Az állatot pedig elkobozhatják. ... (0 hozzászólások)

17 kölyköt ellett a hatalmas eb

Gondozás

Hania, a hatalmas dán dog rajong kiskutyáiért, akiknek meg keményen kell küzdeniük egymással, hogy táplálékhoz jussanak.... (0 hozzászólások)

Mire jó a kutya öltöztetés?

Gondozás

Az emberek több okból kifolyólag viselnek ruhát. A ruha megvéd bennünket az időjárás szeszélyeitől, de azért is viseljük, hogy jól érezzük magunkat és jól nézzünk ki benne, hogy jó benyomást keltsünk másokban kiváló ízlésünkkel, és megmutassuk, hogy van pénzünk drága darabokra. A kutyák  csupán egyetlen okból viselnek ruhát – mert gazdáik így akarják!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés