No SSO cookie

Vaddisznó hajtó kutyák

Kutyafajták

A vaddisznó hajtó kutyák nagy segítséget nyújtanak a vadászoknak, mivel felkutatják a vaddisznókat, fogva tartják őket, amíg a vadász megérkezik, és megöli prédáját. Tudjunk meg többet a különböző vaddisznó hajtó kutyákról.... (0 hozzászólások)

Törpe német pinscher, a dobermann legkisebb testvére

Kutyafajták

A törpe német pinscher a dobermann legkisebb "testvére", annak tökéletesen kicsinyített mása. A kutya nemcsak külsejében, de természetében is nagyon hasonlít a nagyobb rokonra, nem egy kis öleb. ... (40 hozzászólások)

Pointer, a vadászkutyák arisztokratája

Kutyafajták

A pointer felépítése nemes, kecses, arányos, tükrözi a kitartást és a gyorsaságot. A kutya egyedi ismertetőjele a feje, amely jellegzetességét a felfelé irányuló arcorri rész adja. ... (7 hozzászólások)

Bichon havanese, a kubai szívtipró

Kutyafajták

A bichon havanese Kubából származó kicsiny kutya, mindössze 23-27 cm, 3-5 kg. Szőre hosszú, puha és hullámos. A játék lételeme, bármikor kapható egy kirándulásra, vagy agilityre. ... (54 hozzászólások)

Shar-pei, nyugodt, igazi családi kutya

Kutyafajták

A shar-pei alapvetően bizalmatlan kutyafajta, idegenekkel távolságtartó, de soha nem agresszív. Nyugodt kutya, akár napi 16-18 órát is alszik. ... (35 hozzászólások)

Bernáthegyi, minden idők leghíresebb Szentbernáthegyi kutyája

Kutyafajták

Mérhetetlen szeretet, impozáns termet és hatalmas erő jellemzi a bernáthegyi kutyafajtát. Megjelenése általában nemes és arisztokratikus, ez a kutya egyik erős pontja, egy elemmel több, ami elbűvölővé teszi. ... (19 hozzászólások)

Shiba-inu, a japán labdabolond kutya

Kutyafajták

A shiba-inu Japánból származik, az akita mellett talán a szigetország legelterjedtebb kutyafajtája. Mérete miatt könnyen kezelhető kutya, bár a japán fajták makacssága benne is megtalálható. ... (5 hozzászólások)

Angol szetter (English Setter), értelmes és intelligens kutya

Kutyafajták

Az angol szetter kiváló vadászadottságain túl igazi családi kutya. Természete rendkívül lágy, ennek megfelelően sok törődést, foglalkozást igényel. ... (10 hozzászólások)

Afrikai oroszlánkutya (Rhodesian Ridgeback), családi kutya és népszerű vadászkutya

Kutyafajták

A rhodesiai ridgeback Európában mint családi kutya népszerű, de egyre inkább érvényesül vadászkutyaként is elejtett vadak, főként vaddisznók keresésében. ... (1 hozzászólások)

A brüsszeli és belga griffon, brabancon

Kutyafajták

A brüsszeli és belga griffon, valamint a brabancon Belgiumból származik. Mind a három kutyafajta igen kellemes társasági kutya. Súlyuk 3,5 - 6 kg. Intelligens, büszke, éber, gazdájukhoz ragaszkodó fajták. ... (4 hozzászólások)

Bejelentkezés