No SSO cookie

Tévhitek a csivaváról

Kutyafajták

A csivava a legkisebb termetű kutyafajta, nyomban utána a yorkie kutya következik. Megnyerő, bájos, szeretetteljes természetének és természetes finnyásságának köszönhetően népszerű társa lehet az embernek; legfőképpen a városi környezetben örvend nagy népszerűségnek. ... (0 hozzászólások)

A boxer profilja

Kutyafajták

A bokszereket Németországban, közép termetű védőkutyáknak fejlesztették ki. Ez a kutyafajta a mastiff, amelyet vadászatra, állatok őrzésére és védelmezésre használtak, és a buldog kereszteződéséből jött létre. Az eredmény egy puha szőrű, fürge kutya lett, amely a 63 cm magasságot is eléri. ... (0 hozzászólások)

Kutyafajták: a cocker spániel

Kutyafajták

A spániel egy sokoldalú kiskutya, mely nagyon népszerű házikedvenc, de mivel nagyon jó a munkaerkölcse, kutyakiállításokon is megállja a helyét, remek vadásztárs és terápiás kutyaként is használják. ... (0 hozzászólások)

Kutyafajták: az alaszkai klee kai

Kutyafajták

Ez a miniatűr alaszkai husky jó társ, de sok gondozást igényel. Ha te is ilyet szeretnél, olvasd el az alábbi cikket, hogy megtudj néhány érdekes dolgot a fajtáról. ... (0 hozzászólások)

Milyen az angol springer spániel? - II rész

Kutyafajták

Az angol springer spániel, minden ízében sportos kutya, a különálló spániel jellegével ötvözi a szépséget és a hasznosságot. ... (0 hozzászólások)

Milyen az angol springer spániel? - I rész

Kutyafajták

A springer spániel vidám és gyengéd, nagyon szereti a gazdit és családját, szeret szorosan a közelében lenni. Kitűnő házikedvenc, de szüksége van napi testmozgásra, szüksége van bundája rendszeres kefélésére és nyírására, hogy tiszta és gubancmentes legyen. ... (0 hozzászólások)

Az alpesi tacskókopó

Kutyafajták

Az alpesi tacskókopó egy okos kutyafajta, ugyanakkor kedves, szociális és bátor is. Eredetileg munkakutyaként használták a hegyekben lakó vadászok, ezért ez a kutyafajta erős munkakészséggel rendelkezik és extrém időjárási viszonyokat is elvisel. ... (0 hozzászólások)

Az alaszkai malamut kutyakiállításra való beidomítása

Kutyafajták

Napjainkban nagyon divatosak a kutyakiállítások és -versenyek. Talán már gondoltál arra, hogy az idomított alaszkai malamut alkalmas-e egy ilyen eseményre. Tovább olvasva kiderül a válasz. ... (0 hozzászólások)

Hogyan szoktassuk le az alaszkai malamutot az ugatásról?

Kutyafajták

Egyetlen alaszkai malamut ugatása elég ahhoz, hogy az őrületbe kergessen. Olvasd tovább, és megtudod hogyan lehet korrigálni ezt a nemkívánt viselkedési formát! ... (0 hozzászólások)

A tacskó története

Kutyafajták

Van egy tacskód és kiváncsi vagy, honnan származik, honnan fejlődött ki? Talán nem is gondoltad, hogy vadászatra is alkalmas... ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés