No SSO cookie

Melyik a legugatósabb kutyafajta?

Kutyafajták

Nem árt tudni, hogy mennyire szereti hallatni a hangját kedvencünk, ha panelben vagy akár kertes házban élünk. A szomszédok ugyanis nagyon mérgesek tudnak lenni, ha ugat (tényleg sokat ugat) a kutya.... (0 hozzászólások)

Melyik a legjobb család- és gyerekbarát kutyafajták?

Kutyafajták

Amikor azt kérdezik, melyik a legjobb kutyafajta a gyermek számára, nem lehet egyértelműen ezt egy jó vagy rossz válasszal lerendezni.... (0 hozzászólások)

Meghalt a világ legnagyobb kutyája

Kutyafajták

Giant George dán dog, nem sokkal nyolcadik születésnapja előtt hunyt el. 110 cm magas volt és 111 kilót nyomott.... (1 hozzászólások)

Illik hozzám a csivava?

Kutyafajták

A csivavák közös jellemzője a nagy fül, a kis testtömeg, a fürgeség és az éberség. Ha gondos gazdik szeretnénk  lenni, el kell fogadnunk csivavánk kíváncsi természetét, sőt időnkénti csínytevéseit is.... (0 hozzászólások)

A világ 40, nemzetközileg bevethető mentőkutyája közül három magyar

Kutyafajták

A világon mintegy negyven kutyás egység rendelkezik nemzetközi bevethetőségi vizsgával, közülük három kutya a Magyar Vöröskereszt alapszervezeteként tevékenykedő Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat tagja - közölte az MTI-vel a segélyszervezet abból az alkalomból, hogy a Nemzetközi Mentőkutyás Szövetség 2008 óta minden év április 28-án ünnepli a Mentőkutyák Világnapját.... (0 hozzászólások)

Magyar vizsla, imádnivaló kutya

Kutyafajták

A magyar vizsla kutyafajtát nem lehet „csak” kedvelni – csak rajongani lehet érte. Hiszen a vizsla is imádattal csüng gazdáján.... (0 hozzászólások)

Pumi, az eszes bohóc

Kutyafajták

Aki már élt vele együtt, az tudja, hogy a pumi ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy a középpontban legyen, a maga saját kicsi világában szerepeljen.... (0 hozzászólások)

A puli nem kutya, az Puli

Kutyafajták

A puli világszerte talán a legismertebb magyar terelő pásztorkutya. Bátran mondhatjuk, a puli meghódította a világot, és számos országban tartják, tenyésztik.... (0 hozzászólások)

Mudi, a csinos terelőkutya

Kutyafajták

Sajnos még Magyarországon sem ismerik túl sokan ezt az egészséges, értelmes, tetszetős küllemű terelőkutyát.... (0 hozzászólások)

Magyar agár, kiváló családi kutya

Kutyafajták

Az agarak a legősibb kutyafajták, legrégebbi társai az embernek. Ők segítették az embereket a mindennapi megélhetést nyújtó vadászatban, és gondoskodtak a család védelméről.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés