No SSO cookie

Kuvasz, az intelligens kutya

Kutyafajták

A kuvasz pontos eredetét homály fedi. Feltételezhető, hogy már a népvándorlás idején a mai kuvaszhoz nagyon hasonló kutyák szolgálták őseinket.... (0 hozzászólások)

Komondor

Kutyafajták

Komondor. Az egyik legősibb magyar pásztorkutyafajta, mely megjelenésében és viselkedésében megőrizte évezredes tulajdonságait.... (0 hozzászólások)

Erdélyi kopó

Kutyafajták

A magyar agárral egyetemben az erdélyi kopó a magyar királyi és az erdélyi fejedelmi udvar nélkülözhetetlen, jól megszokott lakója volt.... (0 hozzászólások)

Drótszőrű magyar vizsla

Kutyafajták

A fajtát a rövidszőrű magyar vizsla és a drótszőrű német vizsla keresztezéséből hozták lére, szigorú szelekció mellett.... (0 hozzászólások)

World Dog Show 2013. – Kutya Világkiállítás 2013.

Kutyafajták

2013. május 16-19. között a kutyás világ legnagyobb 2013. évi rendezvénye, a Világkiállítás kerül megrendezésre Budapesten, a Hungexpo kiállítási központban több tízezer négyzetméternyi területen.... (0 hozzászólások)

Továbbra is labrador retriever a legnépszerűbb kutyafajta az Egyesült Államokban

Kutyafajták

Továbbra is a labrador retriever a legnépszerűbb kutyafajta az Egyesült Államokban.... (0 hozzászólások)

Oroszlánriadó egy kutya miatt

Kutyafajták

Oroszlán után kajtatott a rendőrség az Egyesült Államokban, a virginiai Norfolk városában, de a nagymacskának vélt állatról kiderült, hogy valójában kutya.... (0 hozzászólások)

Hogyan válasszunk csivavát?

Kutyafajták

A világ legkisebb kutyafajtája mexikói származású. Bár az egyedek között a méretbeli különbségek igen nagyok lehetnek, általában 1-2,5 kg-os, de a legnagyobb sem éri el a 4 kg-ot.... (1 hozzászólások)

Genetikailag rendkívül sérülékeny a világ legritkább kutyaféléje

Kutyafajták

Veszélyben a világ legritkább kutyaféléjének, az etióp farkasnak a genetikai állománya - állapították meg szakemberek egy 12 éves kutatást követően.... (0 hozzászólások)

Az afgán agár

Kutyafajták

Kevés olyan gyönyörű kutya van, mint az afgán agár. Az elegáns fajta leginkább hosszú szőrzetével és  arisztokratikus fejével tűnik ki a többi közül.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés