No SSO cookie

A perui kopasz kutya

Kutyafajták

A kopasz kutyák mindig nagyon egzotikusak, és roppant feltűnőek is. Ezen kívül azonban éppen olyan szeretnivalók, mint az összes többi kutyafajta.... (0 hozzászólások)

Illik hozzám a mopsz?

Kutyafajták

Ha mindig készen állunk egy kis tréfára, akkor a mopsz ideális társunk lehet. Egy mopsz mellett biztosan nem unatkozunk majd...... (0 hozzászólások)

Illik hozzám a beagle?

Kutyafajták

Leendő gazdiként tudnunk kell, hogy milyen a beagle karaktere, mik az igényei. A beagle kutya örökké vidám, optimista, emberszerető, mindig kész a mókára, és szorosan kötődik a családhoz.... (0 hozzászólások)

Többé már nem veszélyes állat a pit bull terrier?!

Kutyafajták

Ezt mondják, legalábbis a tervezet szerint a veszélyes állatok jegyzékéből törölnék a pit bull terriert. De egyéb változásokra is lehet számítani.... (0 hozzászólások)

Magyar kutyafajtáink: a komondor

Kutyafajták

A komondor ősi magyar kutyafajta. Hatalmas, impozáns eb, határozott jellemmel és félelmetes megjelenéssel. Nem éppen barátkozós kutya, de ok nélkül nem is ugat.... (0 hozzászólások)

A világ legkisebb kutyafajtája a csivava

Kutyafajták

Számos elmélet született a csivavák származásáról, de ahogy a neve is sejteti, egy közép-amerikai, mexikói államból, Chihuahuából származik. A csivava apró kutya macsó vonásokkal.... (0 hozzászólások)

Puli, a magyar pásztorkutya

Kutyafajták

A puli az egyik legnépszerűbb magyar kutyafajta. Különleges megjelenése és legendás természete a külföldi  kutyások számára is vonzóvá teszi. Mi magyarok pedig mint nemzeti büszkeségünkre tekintünk e fajtára.     ... (1 hozzászólások)

Az új-guineai éneklő kutya

Kutyafajták

Az új-guineai éneklő kutya igazából nem is kutya, nincs háziasítva, hiszen leginkább szabadon él. Sokan a dingók leszármazottainak tartják. Az biztos, hogy nem házi kedvencnek való.... (0 hozzászólások)

Az amerikai kopasz terrier

Kutyafajták

A köztudatban csak egy kopasz kutyafajta: a kínai szerepel. Az amerikai kopasz terriert viszont kevesen ismerik. Ez a fajta kutyaallergiásoknak is kiváló választás, ráadásul barátságos és kíváncsi természetű is.... (0 hozzászólások)

Az utóbbi 100 év leghíresebb kutyái

Kutyafajták

10 olyan híres kutyát mutatunk be, akik az elmúlt 100 évben éltek. Szerencsére a celebkutyák, nem veszik fel az emberre jellemző sztárallűröket. Ezért szeretjük őket! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés