No SSO cookie

Indián nyár, ezúttal yorkshire terrierekkel

Kutyafajták

Ragyogó napsütés, fontosságuk tudatában izgatottan szaladgáló csöpp kutyák, büszke gazdik, lenyűgöző hírességek, kíváncsi látogatók sokasága. Ez fogadta 24.-én az Óbudai Kutyakiképző Iskolában megrendezett JACK Yorki Fesztiválra érkezőket.... (0 hozzászólások)

A rottweiler csak akkor agresszív, ha rosszul bánnak vele

Kutyafajták

A rottweiler csendes, nyugodt és könnyen kezelhető kutya, feltéve, hogy megfelelő neveltetésben részesül, és tiszteletben tartják személyét. ... (1 hozzászólások)

Milyen kutyafajta a cockapoo, a labradoodle és a goldendoodle?

Kutyafajták

A cockapoo vagy cockerpoo egy design kutyafajta, amelyet az egyenlő részben keresztezett cocker spániel és az uszkár (pudli) keverékéből tenyésztettek ki.... (0 hozzászólások)

A schnauzer

Kutyafajták

A schnauzer egy eszes, bölcs kutyafajta. Ismerkedjünk meg a fajta eredetével, a különböző méretű schnauzerekkel, természetükkel, esetleges betegségeikkel! ... (0 hozzászólások)

Üres a zsebünk...

Kutyafajták

A magyar vizsla hamarosan a Hungaricumok közé fog hivatalosan is tartozni. Még sem becsüljük meg eléggé ezt a nemzeti kincset.... (0 hozzászólások)

Tibeti terrier, a szerencsehozó kutya

Kutyafajták

Szinte minden ember fantáziáját megragadja Tibet. Tibetről mi is jut eszünkbe? A világ teteje, a  Dalai láma, Kőrösi Csoma Sándor... és a tibeti terrier...... (0 hozzászólások)

Ír farkaskutya (Irish Wolfhound), a hős vadász és hatalmas barát

Kutyafajták

Ír farkaskutya. Hatalmas, erős, kitartó és hűséges kutya. A vadász-hőstettei miatt vonzó ír farkaskutyát eredetileg törvény szerint csak királyok és nemesek birtokolhatták. Vadászott farkasra, vaddisznóra. ... (41 hozzászólások)

A kis olasz agár kutya (Italian Greyhound)

Kutyafajták

Az olasz agár ókori kutyafajta- az ókori művészetekben való ábrázolása kb 2.000 évre nyúlik vissza. A reneszánsz korban ezek a kutyák rendkívüli népszerűségnek örvendtek az olasz nemesemberek körében, innen ered a kutyafajta “olasz” agár elnevezése..... (0 hozzászólások)

Az orosz agár kutya (Barzoj)

Kutyafajták

A borzoi nagy termete ellenére, nagyszerű háziállat. Csak a mozgásigényét tudd kielégíteni! ... (0 hozzászólások)

Pitypang túra

Kutyafajták

Emberek, fel a bakancsot! A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány javára először kerül megrendezésre a Pitypang túra. Gyere és napfürdőzz velünk!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés