No SSO cookie

Tappancs Állatvédő Alapítvány

Kutyafajták

A 2002-ben létrejött Tappancs Állatvédő Alapítvány saját erőből, azaz nagyrészt a helyi lakosság összefogásával már 2003 óta üzemelteti a Tappancs Tanya állatmenhelyet, ahol 270 kutya egyidejű ellátását biztosítják.... (0 hozzászólások)

Az amerikai vörös orrú pit bull titkai

Kutyafajták

Az amerikai vörös orrú pitbull az egyik legnépszerűbb kutyafajta az Egyesült Államokban. Ugyanakkor a legellentmondásosabb is, ugyanis agresszív viselkedése miatt vált ilyen hírhedté. ... (2 hozzászólások)

Hogyan készülj fel egy golden retriever befogadására?

Kutyafajták

A legtöbb ember valósággal elolvad, ha golden retriever kölyköket lát. Azok a meleg, csoki barna szemek, puha lógó fülek és az arany bundakabátja… Ennyi éppen elég ahhoz, hogy bárki megnyissa pénztárcáját ezekért a szőrmókokért. ... (1 hozzászólások)

A golden retriever mindenkit levesz a lábáról

Kutyafajták

Egy igazi retriever sohasem agresszív. Lehengerlő természetével a kutya mindenkit levesz a lábáról. Megdöbbentő a felfogóképessége, hamar és szívesen tanul. ... (57 hozzászólások)

Milyen a golden retriever?

Kutyafajták

Az aranyszőrű vizsla, vagy golden retriever - egy gyönyörű és értelmes kutyafajta. ... (0 hozzászólások)

Milyen kutya lennél?

Kutyafajták

Mi lenne, ha a tükörbe nézve saját, szeleburdi tekintetű mopszod tekintene vissza? Megijednél, vagy belátnád, hogy hasonlítotok? ... (16 hozzászólások)

A berni pásztorkutya igazi családi kutya

Kutyafajták

A berni pásztorkutya nem ugatós fajta, de határozott és félelmet nem ismer. Nem egygazdás, inkább igazi családi kutya, aki szereti a társaságot, szeret mindig ott lenni, ahol történik valami.... (61 hozzászólások)

Érdekes tények a németjuhászról

Kutyafajták

Különleges tulajdonsága a hűség, bátorság, különböző speciális szolgáltatások elsajátításának a képessége. A németjuhász, hírneve ellenére nem harcias, de merész harcos válhat belőle, ha szükséges. ... (2 hozzászólások)

Tudnivalók a collie kölykökről

Kutyafajták

A Lassie című televíziós sorozat Amerikában Lassie-t tette a collie-k közkedvelt jelképévé. Az új collie kiskutyáját nem lehet a csodakutyával összehasonlítani, de alighanem csodálatos családi kutya rejlik benne. ... (0 hozzászólások)

Akita inu, erős és tekintélyes kutyafajta

Kutyafajták

Az akita inu testfelépítésének és bátorságának köszönhetően félelmetes vadásszá vált, zsákmányai között szerepelt vadkan, jávorszarvas, de még medve is. Hazájában, Japánban kultuszt teremtett és a nemzet kutyájává vált. ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés