No SSO cookie

Az uszkár vagy pudli

Kutyafajták

Egy barangolás az erdőben, vagy várakozás az üzlet előtt? Laza, sportkedvelő ember vagy, esetleg inkább elegáns és kimért? Ízlések és pofonok. Az uszkár minden stílusú gazdihoz jól alkalmazkodik. ... (0 hozzászólások)

Collie, a családszerető kutya

Kutyafajták

A collie gyönyörű, elegáns, kedves természetéről jól ismert, jellegzetesen hosszú orral rendelkező középméretű, családszerető kutya. ... (24 hozzászólások)

Tudtad-e a tacskóról?

Kutyafajták

Néhány érdekesség a tacskóval kapcsolatban: ... (0 hozzászólások)

Hihetelen képek egy megmentett kutyáról

Kutyafajták

Egy érdekes állatmentés története tartotta a múlt héten izgalomban Amerikát.Ripleynek nevezték el az árokban megtalált kutyát, mert hihetetlen volt, hogy a piszkos, gubancos, csótányokkal teli szőr alatt egy fiatal, fajtiszta toy uszkár lapult.... (2 hozzászólások)

A koreai jindo kutya

Kutyafajták

A jindo kutyát Korea nemzeti kutyájaként tisztelik, és most viharos gyorsasággal hódítja meg a világ többi részét is. Barátságos, ragaszkodó kutya, de következetes nevelést igényel. Jól kijön az emberekkel, de kisebb állatokkal nem ajánlatos egyedül hagyni, jól fejlett vadászösztöne miatt. Ismerd meg ezt a titokzatos fajtát! ... (0 hozzászólások)

Német spicc

Kutyafajták

A német spicc általános megjelenése: az egész kinézetük jellegzetesen "spicces"; rókás arc mindig éber tekintettel és hegyes fülekkel. Ki ne imádná őket? ... (16 hozzászólások)

Ki mit gondol a keverék kutyákról?

Kutyafajták

Keverék, korcs, sétatéri mix, szerelemgyerek ... sokféle elnevezést ismerünk. Ki mit gondol a keverék kutyákról? A háziállat.hu a 6 leggyakoribb véleményt veszi sorra, pro és kontra. ... (3 hozzászólások)

Greyhound, avagy az angol agár

Kutyafajták

A greyhound (angol agár) nagytermetű, elegáns, karcsú és izmos kutya. Nagyon aktív és nagyon gyors. Idegenekkel bizalmatlan, de nem hamis. Lakásban nyugodt. Kedves, simulékony és hűséges. ... (26 hozzászólások)

Japán chin (csin): rajzfilmhősöket is mintáznak róla

Kutyafajták

A japán csin (sok helyen: japán chin) cseppnyi teste és modorkodó külleme inkább emlékeztet egy macskára, mint egy vérmes, a gazdájáért mindenre képes blökire. ... (2 hozzászólások)

Német dog: a szelíd óriás

Kutyafajták

Német dog. Egy dogokat tartó család történetén keresztül szeretnénk bemutatni, hogy e nagytestű kutyafajtát bátran ajánlhatjuk gyerekek mellé is. ... (11 hozzászólások)

Bejelentkezés