No SSO cookie

Kocogás a kutyával - etikett

Kutyás sport

A kutyával való kocogás veszélyes lehet, ha bizonyos szabályokat és etiketteket nem követsz. Másrészt a kutyát hozzá kell szoktatni a közlekedési szabályokhoz, még mielőtt elkezdenéd a szaladásos programot vele, mert ez jobb edzőpartnerré teszi.... (0 hozzászólások)

Hogyan kezeljük az agresszív, eledelét féltő kutyát?

Viselkedés

Ahhoz, hogy megértsd a kutyáknál előforduló agressziót, azt is meg kell értened, mi váltja ki az agresszív viselkedését. A kutyák ösztönszerű táplálék féltésének gyökere a farkasfalkákban előforduló viselkedéshez vezethető vissza.... (0 hozzászólások)

Hogyan szoktassuk a kutyát szobatisztaságra?

Gondozás

Megfelelő módszer és jutalmazás alkalmazásával, a kutyák könnyen átszoktathatók a homokos ládáról a kinti ürítésre. Olvasd tovább, hogy metudd, hogyan... ... (0 hozzászólások)

A tojás beiktatása a kutya étrendjébe

Táplálkozás

Szabad nyersen vagy jobb főve tojást adni a kutyának? A tojás olyan teljes értékű proteineket tartalmaz, amik előnyősen hatnak a kutyák szőrzetére, de a nyers tojás okozhat biotin elégtelenséget, a bőr gyulladását és szalmonella fertőzést. ... (2 hozzászólások)

Kirándulás kutyával biztonságosan

Gondozás

A kutyával kirándulni kellemes kikapcsolódás, kedvenced garantáltan élvezni fogja. Tervezz meg mindent alaposan, és mindig légy résen, hogy kiküszöböld a kutyusra leselkedő veszélyeket! ... (2 hozzászólások)

Hogyan készítsünk kutyánknak gyorsan és könnyedén jutalomfalatokat?

Táplálkozás

Ezeket a jutalomfalatokat könnyű és olcsó elkészíteni, egészséges csemegeként szolgálnak és mindig boldoggá teheted velük legjobb barátodat. A recept lényege az, hogy ne használjunk tartósítókat vagy vegyi anyagokat. Hogy minél egészségesebbek legyenek, ügyeljünk arra, hogy megfelelő hozzávalókat használjunk! ... (0 hozzászólások)

Minek örülnek húsvétkor a cicák és a kutyák?

Táplálkozás

A húsvéti szezonban egész nap serényen készülünk a családi lakomákra, nagy gonddal állítjuk össze a gyerekek ajándékcsomagjait, és feltérképezzük a csokitojások legjobb rejtekhelyeit. A lázas készülődések közepette hajlamosak vagyunk megfeledkezni körülöttünk sündörgő kedvenceinkről... ... (0 hozzászólások)

3 mód az álvemhes kutyánk gyógyítására

Gondozás

Minden szuka, az ivarzás után álvemhesnek tekinthető, hiszen hasonló hormonális állapotba kerül, mint a vemhes állatok. Az, hogy az álvemhesség tünetekben is megjelenik-e, egyedenként változik. A tacskóknál például gyakori tünet. Hogyan segítsünk kedvencünknek, hogy minél gyorsabban megszűnjenek a tünetei?... (0 hozzászólások)

Miért csóválja a farkát a kutya?

Viselkedés

Számtalan véres történet kezdődik így: "Nem is gondoltam volna, hogy veszélyes a kutya, hiszen olyan aranyosan csóválta a farkát..."... (2 hozzászólások)

10+1 tévhit a kutyák ivartalanításáról

Gondozás

Gyakorta találkozunk tévhitekkel az ivartalanítás témája kapcsán. Egyik legelterjedtebb, hogy a szukát egyszer meg kell elletni. Semmiféle gyakorlati tapasztalat ezt nem támasztja alá. Az sem igaz, hogy feltétlenül meg kell várni az első tüzelést, ami ugyan valóban kívánatos lenne, ám nem kell ragaszkodnunk hozzá. Mindenképp fontos tudnivaló, hogy a már vemhes állatot is lehet ivartalanítani!... (3 hozzászólások)

Bejelentkezés