No SSO cookie

A legtöbb gazdi nem ért a kutyaetetéshez

Táplálkozás

A magyar kutyaetetési szokások rendkívül károsak kedvenceink egészségére – derül ki az egyik vezető angol állateledel márka, a Butcher’s Pet Care hazánkban készíttetett kutatásából.... (0 hozzászólások)

A kutyatartás nem pénzkérdés

Táplálkozás

Az anyagi helyzet csak mérsékelten befolyásolja a kutyatartást, ráadásul fordítottan arányosan. A nélkülözőknek nagyobb arányban van kutyájuk, mint a gond nélkül élőknek – derül ki az egyik vezető angol állateledel márka hazánkban készítetett kutatásából.... (0 hozzászólások)

Házikoszt - megfelel a kutyámnak?

Táplálkozás

Házikoszt, prémium tápok, emberi fogyasztásra alkalmatlan élelmiszeripari melléktermékek... melyek a legmegfelelőbb táplálékok ebünk számára? A válasz bizony nem is olyan egyszerű, hiszen ahány állatorvos, bizony annyi válasz született e kérdéskörben az évek során!... (0 hozzászólások)

Adventi kalendárium kedvencünknek!

Táplálkozás

Ne hagyjuk ki a karácsonyi készülődésből kedvencünket sem! A karácsonyi ajándékeső előtt is meglephetjük szőrös barátunkat egy saját készítésű, ötletes adventi kalendáriummal. Ollót a kézbe, papírt elő és láss neki!... (3 hozzászólások)

Mivel etessem a kutyám: táppal vagy házi koszttal?

Táplálkozás

Minden lelkes kutyagazdi felteszi ezt a kérdést: Mivel etessem a kutyámat? Tisztázzuk hát az elején. Szó sincs arról, hogy csak a drága táptípusok lennének megfelelőek a kutya etetésére. Az olcsóbb árfekvésű tápok között is van sokféle, melyeket gond nélkül lehet etetni.... (3 hozzászólások)

Hogyan tápláljuk a vemhes kutyánkat?

Táplálkozás

A vemhes kutyák táplálása általában nagyban függ az állat tüzelése előtti fizikai állapotától, azonban van néhány alapszabály, ami fajtától és kortól függetlenül minden vemhes kutya esetében fontos. Lássuk melyek ezek, és mire kell odafigyelnünk!... (0 hozzászólások)

A kutyának méreg lehet a csoki!

Táplálkozás

Nemcsak elhízást, súlyos mérgezést is okozhat a csokoládé kakaótartalma a kutyáknál. Ezért találták ki a kutyacsokit, ami viszont meglepő ízű. ... (0 hozzászólások)

Hogyan isznak a kutyák?

Táplálkozás

Amikor a kutya iszik, úgy látszik, mintha a víz megállna a levegőben, mielőtt lenyelné azt. De hogyan történhet ez meg?... (0 hozzászólások)

Milyen gyümölcsöket adhatunk a kutyának?

Táplálkozás

Sok olyan gyümölcs létezik, ami a kutya szervezetére nézve is egészséges, de vannak olyanok is, amik halálos kimenetelűek lehetnek. ... (2 hozzászólások)

Eblegelő, legelő eb: miért eszi a kutya a füvet?

Táplálkozás

A kutyák gyakran esznek füvet. A viselkedésükre több magyarázat is van, ám a legelés pontos oka nem tisztázott. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés