No SSO cookie

Itassunk sört a kutyával?

Táplálkozás

Ebsörrel, mármint kutyák számára készítettel rukkolt ki egy amerikai cég.... (0 hozzászólások)

Adventi kutyakeksz recept

Táplálkozás

Ne hagyjuk ki az ünnepi készülődésből kedvencünket sem! Készítsünk finom adventi kutyakekszet ebünknek!... (0 hozzászólások)

A csivava etetése

Táplálkozás

Apró termetének köszönhetően hamar észrevehetjük, ha hízásnak indul a csivava. Egy túlsúlyos kutyának nagyobb eséllyel alakulnak ki egészségügyi problémái.... (0 hozzászólások)

PET IT - Éttermi koszt háziállatainknak ingyen

Táplálkozás

Egy fiatal önkéntesekből álló csapat azt a merész célt tűzte maga elé, hogy alapjaiban változtatja meg, amit eddig az ételmaradékok újrahasznosításáról gondoltunk. A minap pet it néven nyílt mozgalmat indítottak, hogy a helyi éttermek konyhai maradékai eljussanak a közelben lakók háziállataihoz, ezáltal csökkentve a környezet és a gazdik pénztárcájának terhelését.... (1 hozzászólások)

A legtöbb gazdi nem ért a kutyaetetéshez

Táplálkozás

A magyar kutyaetetési szokások rendkívül károsak kedvenceink egészségére – derül ki az egyik vezető angol állateledel márka, a Butcher’s Pet Care hazánkban készíttetett kutatásából.... (0 hozzászólások)

A kutyatartás nem pénzkérdés

Táplálkozás

Az anyagi helyzet csak mérsékelten befolyásolja a kutyatartást, ráadásul fordítottan arányosan. A nélkülözőknek nagyobb arányban van kutyájuk, mint a gond nélkül élőknek – derül ki az egyik vezető angol állateledel márka hazánkban készítetett kutatásából.... (0 hozzászólások)

Házikoszt - megfelel a kutyámnak?

Táplálkozás

Házikoszt, prémium tápok, emberi fogyasztásra alkalmatlan élelmiszeripari melléktermékek... melyek a legmegfelelőbb táplálékok ebünk számára? A válasz bizony nem is olyan egyszerű, hiszen ahány állatorvos, bizony annyi válasz született e kérdéskörben az évek során!... (0 hozzászólások)

Adventi kalendárium kedvencünknek!

Táplálkozás

Ne hagyjuk ki a karácsonyi készülődésből kedvencünket sem! A karácsonyi ajándékeső előtt is meglephetjük szőrös barátunkat egy saját készítésű, ötletes adventi kalendáriummal. Ollót a kézbe, papírt elő és láss neki!... (3 hozzászólások)

Hogyan tápláljuk a vemhes kutyánkat?

Táplálkozás

A vemhes kutyák táplálása általában nagyban függ az állat tüzelése előtti fizikai állapotától, azonban van néhány alapszabály, ami fajtától és kortól függetlenül minden vemhes kutya esetében fontos. Lássuk melyek ezek, és mire kell odafigyelnünk!... (0 hozzászólások)

A kutyának méreg lehet a csoki!

Táplálkozás

Nemcsak elhízást, súlyos mérgezést is okozhat a csokoládé kakaótartalma a kutyáknál. Ezért találták ki a kutyacsokit, ami viszont meglepő ízű. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés