No SSO cookie

Mit csinál a macska, amíg mi alszunk? - Videóval

Viselkedés

Sokan szeretnek macskával aludni. Az, hogy mindez egészséges, megkérdőjelezhető. Akkor azonban már egyenesen elgondolkodtató a kérdés, ha megnézzük, mit is csinál az ágyunkban a macska, amíg mi alszunk.... (0 hozzászólások)

Milyen lesz a cica ivartalanítás után?

Gondozás

Tényleg megváltozik a macska személyisége, ha ivartalanítják? Milyen előnyei lehetnek a beavatkozásnak? Mit tehet a gondos gazdi? A kóbor macskák száma Magyarországon kétmillióra tehető, sok cica gazdi azonban az ivartalanítás ellen van. Tényleg jó okuk van a félelemre?... (0 hozzászólások)

A 10 legszebb macskafajta

Macskafajták

Ha van aranyos állat, amely édesen tud dörgölődzni, és odabújni, amitől észrevétlenül is mosolyra húzódik a szánk, akkor az a macska. De melyik macska? Cica-fanoknak mindegyik, de laikusok számára is akad olyan fajta, amely már a szépségével is elkápráztatja az ember szemét, na és szívét.... (1 hozzászólások)

Hányféle macskafajta van?

Macskafajták

A macskafajták nagy része a rövid szőrűek kategóriájába sorolható. Megszokott házi macskáink is közéjük tartoznak, hivatalos elnevezésük: európai rövid szőrű.... (0 hozzászólások)

A macska helyes táplálása

Táplálkozás

A macskák húsevők. A legszívesebben mindent nyersen ennének. Nyers húst azonban csak akkor kapjanak, ha az kifogástalan állapotban van!... (0 hozzászólások)

Evilági jószág a macska?

Viselkedés

A kelta hagyomány szerint a macska felsőbbrendű fajtársának, az oroszlánnak a tüsszentéséből született. A macska és az ember kapcsolata sok ezer évre nyúlik vissza. Úgy tartották, hogy a macska nem más, mint egy felemelkedni készülő lélek megtestesülése.... (4 hozzászólások)

Minden, amit a macskanátháról tudni kell

Betegség, gyógyítás

Mi okozza a macskanáthát? Milyen korú macskákra veszélyes? Mik a tünetek? Hogyan gyógyítható? Hogyan előzhetjük meg? Cikkünk választ ad ezekre a kérdésekre.... (0 hozzászólások)

Ajánlott oltási program macskáknak

Gondozás

Miért fontos a védőoltás macskánk számára? Mert a vakcinázással több fertőző betegségtől (macskanátha, veszettség, leucosis, panleukopenia) óvhatjuk meg kedvencünket.... (0 hozzászólások)

A világ legjobb macskafotói

Örökbefogadás, vásárlás

A háziállat.hu postaládájában landoltak a világ legjobb macskafotói. Van minden: medvekergető macska, orángutános-barátkozós, és persze vizes macska is... ... (1 hozzászólások)

Fogamzásgátlás vagy ivartalanítás? - Gyakori kérdések cicatulajdonosoknál

Gondozás

A macskák ún. szezonális polioestruszos állatok, ami azt jelenti, hogy januártól szeptemberig folyamatosan ivarzanak, a nem kívánt szaporulatot pedig jobb elkerülni... ... (3 hozzászólások)

Bejelentkezés