No SSO cookie

Meghalt a világ legkövérebb macskája

Betegség, gyógyítás

Négyszer súlyosabb volt az átlagnál a világ legkövérebb macskája. 18 kilót nyomott Maow, azaz Miaú. Az orvosok még próbáltak rajta segíteni, de már nem lehetett.... (0 hozzászólások)

Miért ivartalaníttassuk kandúrunkat?

Gondozás

Az állattartók, főleg ha férfiak, már az ivartalanítás szó hallatán magukhoz kapnak, és közlik, hogy szó sem lehet róla...... (1 hozzászólások)

Mi az a toxoplasmosis?

Betegség, gyógyítás

Toxoplasmosis. Gyermekvállalás előtt, de gyakran csak a terhesség első heteiben tudatosodik a kismamák zömében, hogy a családban tartott állatok esetleg veszélyforrást jelenthetnek a kismamára.... (0 hozzászólások)

Mit csinál a macska, amíg mi alszunk? - Videóval

Viselkedés

Sokan szeretnek macskával aludni. Az, hogy mindez egészséges, megkérdőjelezhető. Akkor azonban már egyenesen elgondolkodtató a kérdés, ha megnézzük, mit is csinál az ágyunkban a macska, amíg mi alszunk.... (0 hozzászólások)

Milyen lesz a cica ivartalanítás után?

Gondozás

Tényleg megváltozik a macska személyisége, ha ivartalanítják? Milyen előnyei lehetnek a beavatkozásnak? Mit tehet a gondos gazdi? A kóbor macskák száma Magyarországon kétmillióra tehető, sok cica gazdi azonban az ivartalanítás ellen van. Tényleg jó okuk van a félelemre?... (0 hozzászólások)

A 10 legszebb macskafajta

Macskafajták

Ha van aranyos állat, amely édesen tud dörgölődzni, és odabújni, amitől észrevétlenül is mosolyra húzódik a szánk, akkor az a macska. De melyik macska? Cica-fanoknak mindegyik, de laikusok számára is akad olyan fajta, amely már a szépségével is elkápráztatja az ember szemét, na és szívét.... (1 hozzászólások)

Hányféle macskafajta van?

Macskafajták

A macskafajták nagy része a rövid szőrűek kategóriájába sorolható. Megszokott házi macskáink is közéjük tartoznak, hivatalos elnevezésük: európai rövid szőrű.... (0 hozzászólások)

A macska helyes táplálása

Táplálkozás

A macskák húsevők. A legszívesebben mindent nyersen ennének. Nyers húst azonban csak akkor kapjanak, ha az kifogástalan állapotban van!... (0 hozzászólások)

Evilági jószág a macska?

Viselkedés

A kelta hagyomány szerint a macska felsőbbrendű fajtársának, az oroszlánnak a tüsszentéséből született. A macska és az ember kapcsolata sok ezer évre nyúlik vissza. Úgy tartották, hogy a macska nem más, mint egy felemelkedni készülő lélek megtestesülése.... (4 hozzászólások)

Minden, amit a macskanátháról tudni kell

Betegség, gyógyítás

Mi okozza a macskanáthát? Milyen korú macskákra veszélyes? Mik a tünetek? Hogyan gyógyítható? Hogyan előzhetjük meg? Cikkünk választ ad ezekre a kérdésekre.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés