No SSO cookie

Teknőst találtam, mit csináljak vele?

Örökbefogadás, vásárlás

Magyarországon csupán egy teknősfaj honos, mocsári teknős (Emys orbicularis), amely mint minden hazai kétéltű- és hüllőfaj védett.... (0 hozzászólások)

Terrarisztika börze 2014. szeptember 07.

Örökbefogadás, vásárlás

2014. szeptember 7-én ismét megrendezésre kerül a Terrarisztika Börze a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban.... (0 hozzászólások)

Nemzetközi a TerraPlaza!

Örökbefogadás, vásárlás

A nyolcadik TerraPlaza-ra látogató vendégeket 2013. február 10-én a nagy hó sem tartotta vissza. Így a közel ötezer látogató, tizenegy ország kiállítóinak standját csodálhatta meg.... (0 hozzászólások)

Malackodás a TerraPlazan

Örökbefogadás, vásárlás

A hetedik TerraPlaza is úgy kezdődött, mint a többi. Korai kelés, hogy még a tömeg előtt végig pillanthasson az ember a szépen megpakolt asztalokon.... (0 hozzászólások)

TerraPlaza vol.7, az eleven ékszerek paradicsoma

Örökbefogadás, vásárlás

Idén még egyszer, újra kinyit a TerraPlaza egy napra, hogy az egzotikus állatok szerelmesei, újra megcsodálhassák a természet kincseit.... (0 hozzászólások)

Labirintus a Symában - Terrarisztika Börze 2012.09.16.

Örökbefogadás, vásárlás

Ha szeptember, akkor Terrarisztika Börze. Idén ez a csapat is változtatott. A megszokott San Marco utca helyett átköltöztették a rendezvényt a Syma csarnokba.... (0 hozzászólások)

Tényleg gigantikus volt a TerraPlaza Gigantea - Képekkel

Örökbefogadás, vásárlás

Idén már két naposra bővült a TerraPlaza - Gigantea utótaggal kiegészülve - , amelynek programjait június első hétvégéjén vehettek részt az érdeklődők.... (0 hozzászólások)

TerraPlaza Gigantea - Az ország legnagyobb egzotikus állat és növény expója

Örökbefogadás, vásárlás

Törpe kajmán, háromszarvú kaméleon, smaragdzöld fapiton, keselyűteknős, orchideák, broméliák. Többek között ezeket a különleges élőlényeket is meg lehet majd csodálni június 2-3-án a Millenáris B épületében, ahol először rendezik meg a TerraPlaza Giganteát, Magyarország legnagyobb egzotikus állat és növény kiállítását és vásárát.... (1 hozzászólások)

Terrarisztika Börze Budapest - 2012-ben is

Örökbefogadás, vásárlás

Hamarosan ismét lesz lehetőségünk rácsodálkozni a legszebb és legextrémebb hüllőkre, hiszen áprilisban újra jön a Terrarisztika Budapest Börze.... (0 hozzászólások)

Látványkonyha a 6. TerraPlazán

Örökbefogadás, vásárlás

A hatodik TerraPlaza börze napján még javában röpködtek a mínuszok és a talaj jórészét is hó fedte, de a bejáratnál már forró tea várta a rendíthetetlen látogatókat, elfeledtetve velük a zord időjárást. Az épületben a jól megszokott forró hangulat fogadott minket: áruval megpakolt asztalok és vidám emberek.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés