No SSO cookie

Magyarország legnagyobb terrarisztikai börzéje, a TerraAkva április 9-én újra Budapesten!

Örökbefogadás, vásárlás

Lenyűgöző hüllők, pókok, kígyók, békák, teknősök, csigák és kétéltűek lesznek láthatók a börzén, de vadászgörényeket, egereket, apró rágcsálókat, sünöket és díszhalakat is megcsodálhatnak az érdeklődők.... (0 hozzászólások)

TerraPlaza az egzotikus állatok kedvelőinek

Örökbefogadás, vásárlás

Egzotikus állat kiállítás és vásár, mely nem csak Közép-Európa egyik legnagyobb terrarisztikai és akvarisztikai rendezvénye, hanem közönségtalálkozó és életforma is egyben.... (0 hozzászólások)

Teknőst találtam, mit csináljak vele?

Örökbefogadás, vásárlás

Magyarországon csupán egy teknősfaj honos, mocsári teknős (Emys orbicularis), amely mint minden hazai kétéltű- és hüllőfaj védett.... (0 hozzászólások)

Terrarisztika börze 2014. szeptember 07.

Örökbefogadás, vásárlás

2014. szeptember 7-én ismét megrendezésre kerül a Terrarisztika Börze a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban.... (0 hozzászólások)

Nemzetközi a TerraPlaza!

Örökbefogadás, vásárlás

A nyolcadik TerraPlaza-ra látogató vendégeket 2013. február 10-én a nagy hó sem tartotta vissza. Így a közel ötezer látogató, tizenegy ország kiállítóinak standját csodálhatta meg.... (0 hozzászólások)

Malackodás a TerraPlazan

Örökbefogadás, vásárlás

A hetedik TerraPlaza is úgy kezdődött, mint a többi. Korai kelés, hogy még a tömeg előtt végig pillanthasson az ember a szépen megpakolt asztalokon.... (0 hozzászólások)

TerraPlaza vol.7, az eleven ékszerek paradicsoma

Örökbefogadás, vásárlás

Idén még egyszer, újra kinyit a TerraPlaza egy napra, hogy az egzotikus állatok szerelmesei, újra megcsodálhassák a természet kincseit.... (0 hozzászólások)

Labirintus a Symában - Terrarisztika Börze 2012.09.16.

Örökbefogadás, vásárlás

Ha szeptember, akkor Terrarisztika Börze. Idén ez a csapat is változtatott. A megszokott San Marco utca helyett átköltöztették a rendezvényt a Syma csarnokba.... (0 hozzászólások)

Tényleg gigantikus volt a TerraPlaza Gigantea - Képekkel

Örökbefogadás, vásárlás

Idén már két naposra bővült a TerraPlaza - Gigantea utótaggal kiegészülve - , amelynek programjait június első hétvégéjén vehettek részt az érdeklődők.... (0 hozzászólások)

TerraPlaza Gigantea - Az ország legnagyobb egzotikus állat és növény expója

Örökbefogadás, vásárlás

Törpe kajmán, háromszarvú kaméleon, smaragdzöld fapiton, keselyűteknős, orchideák, broméliák. Többek között ezeket a különleges élőlényeket is meg lehet majd csodálni június 2-3-án a Millenáris B épületében, ahol először rendezik meg a TerraPlaza Giganteát, Magyarország legnagyobb egzotikus állat és növény kiállítását és vásárát.... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés