No SSO cookie

Hüllőbetegségek A-Z-ig

Gondozás

Még a legtapasztaltabb és felelősségteljes hüllőtartóval is előfordul, hogy állata megbetegszik. Ekkor a hüllőgazdi több problémával is szembesül...... (0 hozzászólások)

Skorpiók kezdőknek és haladóknak

Ízeltlábú fajok

A terrarisztikában egyre népszerűbb az ízeltlábúak, így a skorpiók tartása is. Más skorpió való egy kezdőnek, és más a haladóknak. Lássuk, mik a legfontosabb tudnivalók!... (0 hozzászólások)

Jön a jóidő! Ki a hüllőket a szabadba

Gondozás

Itt a tavasz, mehetnek a hüllők ki a kertbe! Persze ennek a tartásmódnak is megvannak a szigorú feltételei. Nemcsak kitesszük, oszt´ jó napot! Magyarországon a szabadtéri tartásnál az időjárás szabja meg, hogy mikor tehetjük ki az állatokat.... (0 hozzászólások)

Milyen hüllőt válasszak?

Örökbefogadás, vásárlás

Egyre népszerűbb hazánkban a hüllők hobbiállatként való tartása. Segítünk eldönteni, hogy milyen állatot válassz és honnan szerezd be!... (1 hozzászólások)

Törpe tegu, vagy zöld ameiva: az őserdei futógyík

Gondozás

A törpe teguként is emlegetett fürgelábú gyík gondos gazdi mellett kezes báránnyá válik. Feltéve, ha elegendő tücsköt-bogarat hordunk össze neki. ... (0 hozzászólások)

Hogyan tarts leopárd leguánt?

Gondozás

A 40 centisre megnövő leopárd leguán (Gambelia wislizenii) színe szürkésbarna, a test tetején és alján leopárdmintázat található. Eredeti élőhelyén száraz, homokos gyér vegetációjú területen él. ... (0 hozzászólások)

Hogyan rendezzük be a szavanna-terráriumot?

Gondozás

Ha hüllőnk a szavannáról származik, akkor bizony szavannaszerű hatást kell elérnünk a terráriumban. Ehhez persze azt sem árt tudnunk, hogy milyen a szavanna. ... (0 hozzászólások)

Madagaszkári nappali gekkók: ha durva vagy velük, kiugranak a bőrükből

Hüllő fajok

Ezek a gekkók, ahogy a nevükből is következik, nappal aktívak, így táplálkozási szokásaik és a fajokon belüli interakciójuk is ekkor figyelhető meg.... (24 hozzászólások)

Bejelentkezés