Vadon magazin - a süni váltótársa

Állat és ember

A VADON magazin az 1897-ben alapított A Természet című folyóirat utódlapja. Megjelenik minden páros hónapban, 52 színes oldalon, újrahasznosított papíron. ... (0 hozzászólások)

Állathoroszkóp: skorpió (október 24-november 22.)

Állat és ember

A Skorpió jegyében született állatok olaszos temperamentumú, heves, indulatos állatok, csipetnyi tudathasadásos beütéssel.... (5 hozzászólások)

CACIB 2010! Nemzetközi Kutyakiállítás és Kisállatfelszerelés vásár!

Állat és ember

November 27-28-án kerül megrendezésre a Nemzetközi Kutyakiállítás és Kisállatfelszerelés vásár Budapesten, a Hungexpo "A" pavilonjában. 3000 kutya, több, mint 200 kutyafajta méretteti meg magát, látványos kutyás sportbemutatók és egyéb érdekes programok kíséretében. Megmutatjuk a részletes programot!... (0 hozzászólások)

Rob Thomas és az állatok

Állat és ember

Rob Thomas, az amerikai matchbox twenty zenekar énekese a jobb sorsra érdemes állatok érdekében kampányol. Feleségével örökbe is fogadták Tylert. ... (2 hozzászólások)

Honda WOW - A kutyaautó

Állat és ember

A Japán Honda cég megalkotta a kutyabarát autót, a szériát pedig Honda WOW-nak nevezte el. A kutyatartók régi álma vált ezzel valóra... ... (12 hozzászólások)

Benett, a dohányzó kutya

Állat és ember

Lesből támad ránk filmnézés közben a saját nappalinkban, még a számítógépünk képernyőjére is befurakszik. A postaláda résein keresztül kémlel kifelé. Mi az? ... (8 hozzászólások)

A vagányok mellett kérem, vigyázzanak!

Állat és ember

Fiatalos, dinamikus, lendületes - kevesen tippelnének arra, hogy ezekkel a jelzőkkel a Magyar Államvasutakat illetné az ember. És tényleg nem. A japán vasutat viszont igen: az általuk gyártott struccos reklámfilmet mutatjuk be. Sílécet felcsatolni! ... (3 hozzászólások)

Zsargal, a titokzatos ember

Állat és ember

A Háziállat Magazin olvasóinak talán már feltűnt egy ismerős arc a Világfalu című műsorból: Kepes András mongóliai kalauza nem más, mint Zsargal, a mi kedves állatorvosunk! ... (3 hozzászólások)

Állatbarátok a sérült fiatalokért (koncert és családi nap)

Állat és ember

Szereted az állatokat? Szívesen próbálnád ki milyen az, ha egy sólyom a karodra száll? Letesztelnéd mennyire vagy gondos gazdi? Festetnél állatos arcot magadnak? Tanácsot kérnél hogyan neveld, ápold otthoni kiskedvenced? Mindezekkel és sok egyébbel várunk téged 2010 november 21-én délután két órától Budapesten, a Papp László Sportaréna bejárata előtt felállított sátorban!... (0 hozzászólások)

Budapest Zoo: ha régen jártál állatkertben, nézd meg a friss fotókat!

Állat és ember

Az Állatkertben minden alkalommal érik kisebb-nagyobb meglepetések a visszatérő állatbarátot. De hát azt el is várhatjuk, hogy ne a jegyáremelés legyen az egyetlen újdonság! ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés