Kisemlősök

Úgy tűnik mintha nem kapna rendesen levegőt a hörcsög és meg lenne dagadva az orra Állatorvoshoz sajnos nincs lehetőségem vinni ( nincs környéken ) Hogyan tudnék segíteni neki?

kategória Kisemlősök
Kérdező Krisztian8812

Kérdés

1-2 honapos Campbell törpehorcsogögömet vásároltam egy kis üzletben. Megsajnáltam mivel szem betegsége miatt egy kis méretű karton doboz volt az otthona. A szemét Dezacin cseppekkel, és kamillával kezelem de az utóbbi napokban el kezdett fura kattogó hangokat ki adni. Úgy tűnik mintha nem kapna rendesen levegőt és meg lenne dagadva az orra Állatorvoshoz sajnos nincs lehetőségem vinni ( nincs környéken ) Hogyan tudnék segíteni neki?

Válasz

Üdvözlöm! Először is ő nem campbell törpehörcsög, Magyarországon nincs már campbell, kereskedésbe nem is voltak. Hibrid dzsungáriai törpehörcsög. Ez a szemcsepp sajnos nem jó neki. Tobrex-et szoktak hörcsögnek felírni szemcseppnek. Illetve a kamilla szárító hatású, nem szabad szemre tenni. Mindenképp antibiotikum kellene neki. Merre laktok? Horcsoginfo.hu oldalon van fent egy hörcsögökhöz értő orvosos lista, nézd meg kérlek. Ha tudsz lépj be a hörcsög imádók csoportba, hátha valaki tud segíteni fuvarral! Mindenképp kéne lássa orvos! :(

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »