Találkozók, klubok

Jack Yorki Fesztivál

Óbudai Kutyakiképző Iskola, Bp. III. ker. Királyok útja vége
2011.09.24 - 2011.09.24

Jack Yorki Fesztivál

- fergeteges buli a kutyáknak és gazdijaiknak -

 

Rekordot döntött egy közösségi portálon az a kutyás oldal amit Kis Hegedüs Réka hozott létre a Yorkshire Terrier kedvelőinek. Alig két hónap alatt 12.000 rajongó gyűlt össze, és több mint 700 kutyus képét töltötték fel, és nevezték be a Jack Yorki Fesztivál arcai versenyre!

 

yorki_1

Több mint 10.000 lájkot gyűjtöttek a kutyusok, és megszülettek a nyertesek, akik vásárlási utalványokkal, és a reklám plakátfotózással gazdagodhattak. Most pedig már ők pózolnak a Fesztivált reklámozó hirdetésekben. Na, de miért is volt minderre szükség?

A nagy sikerű Csivava Majális után Kis Hegedüs Réka ismét egy nagyot gondolt, és idén szeptemberben a Yorkshire Terriernek, és gazdijuknak szeretne kedvezni egy hasonlóan nagyszabású rendezvénnyel. A Jack Yorki Fesztiválon (2011. szeptember 24., Óbudai Kutyakiképző Iskola) minden lesz, ami a kutyusok, és gazdik szórakozásához szükséges. Például előadások, ahol fontos információt kaphatunk a kiképzéssel, neveléssel kapcsolatban; fajtaismertetés, kutya-gazdi fotózás, festménykiállítás, szépségverseny, állatorvosi rendelés, szépségverseny sztárzsűrivel (akik maguk is Yorki gazdik). Itt debütál Magyarország első Yorkis bemutatócsoportja a Yorki Team, de bárki benevezheti a kutyusát egy ügyességi agility versenyre.

 

yorki_2

 

„Fontosnak tartom egy olyan esemény megvalósítását, ahol a fajtát tartó, vagy kedvelő emberek találkozhatnak, megoszthatják tapasztalataikat, minden szükséges információt megkaphatnak a résztvevő szakberektől; a kutyus és gazdi is egy igazán jót szórakozhat. Itt, mivel közös az érdeklődési kör, barátságok, és akár (kutya)szerelmek is szövődhetnek” – mondta Kis Hegedüs Réka sejtelmesen.

 

Jack Yorki Fesztivál

2011. szeptember 24. (szombat), Óbudai Kutyakiképző Iskola

További információ: www.facebook.com/#!/yorkifesztival

 

yorkifesztival

Eseménynaptár