Eseménynaptár

Kezdési időpont: 2012-06-16 00:00:00 Befejezési időpont: 2012-06-17 00:00:00
Verseny

ÚJRA REPÜLNEK A FRIZBIS KUTYÁK!

Helyszín: GyerekSziget, Hajógyári-sziget
kutyas_frizbi

Új kihívások előtt a repülő kutyák

2012-ben is kutyás frizbi Európa-bajnokság a Hajógyárin!

Magyarországon rendeznek először Európa-bajnokságot a nálunk is népszerű kutyás frizbi sport egy mozgalmasabb, látványosabb változatából. A repülő kutyák és gazdáik június 16-17-i Dog Chow DiscDogathon versenyén öt izgalmas számban mérik össze tudásukat a Gyerek Szigeten.

Pár éve még nem sokan ismerték őket, napjainkban már igazi sztárok a frizbis kutyák. Nem véletlenül, hiszen itthon és számos európai és világversenyen is bizonyították a magyar versenyzők, hogy kutyasportban is az élmezőnyben vagyunk. A kupán korra, nemre, fajtára való tekintet nélkül versenyeznek a négylábú sportolók. A lényeg a gyorsaság és az ügyesség, és hogy egy korong se érjen földet.

A júniusi verseny dobogósai nemcsak Európa-bajnoki éremmel gazdagodnak, de egyben az amerikai világversenyre is kvalifikálnak. Idén más okból is nagy a rangadó tétje, 2012-ben először hirdetik meg a Dog Chow Ösztöndíjat, amely a legeredményesebb frizbis páros számára biztosítja a kiutazást a szeptemberi amerikai világbajnokságra.

A lendületes futamok mellett számos program vár még kicsiket és nagyokat egyaránt, emellett kutyás ügyességi verseny és gyermekprogramok színesítik a kétnapos Dog Chow DiscDogathon bajnokságot. Szurkoljunk együtt a repülő kutyáknak!

 

Dog Chow DiscDogathon és Xtreme Distance

Időpont: 2012. június 16-17.

Helyszín: GyerekSziget, Hajógyári-sziget

Belépés: ingyenes

Kövesd az eseményeket a Facebookon is!

http://www.facebook.com/DogChowDiscCup

 

 

 

 

 

Bővebb információ: http://www.facebook.com/DogChowDiscCup

Hozzászólások (0)

Bejelentkezés