Hogyan csomagolj be egy cicát?

Egyedi esetek

A macska nem éppen az az állat, amelyik csak úgy tűri, hogy becsomagolják. Vagy mégis?... (0 hozzászólások)

Gigagilisztára bukkantak Kínában

Egyedi esetek

Az óriásgiliszta egy családi ház kertjében bukkant fel, a családfőnek akadt meg rajta a szeme. Először kígyónak nézte...... (0 hozzászólások)

Fóka bébi született a Nyíregyházi állatparkban

Egyedi esetek

Fóka bébi született a nyíregyházi állatparkban. Az óceánban honos állat bébije már a második kis jövevény az intézményben.... (0 hozzászólások)

A legaranyosabb cicaságok videón

Egyedi esetek

A cicák vajon hogyan nyitnak ki egy ajtót? És mi bajuk van a CD-lejátszóval? Édes és huncut cicák sorakoznak, akik hogy ha választ nem is adnak, de vicces pillanatokkal gazdagítanak minket.... (0 hozzászólások)

Megnyitott Noé bárkája - élethű méretben

Egyedi esetek

Megnyílt Noé bárkája, mármint az a másolat, amelyet egy holland milliomos épített - félszáz alkalmazottjával.... (0 hozzászólások)

Elképesztő kutyaságok videón

Egyedi esetek

A kutyák bolondok. Na nem mindegyik, de néha tényleg olyan dolgokra képesek, amelyeket lehetetlen racionálisan megmagyarázni. Íme erre a videós bizonyíték!... (0 hozzászólások)

Ötezer kacsát hajtott forgalmas úton egy kínai - Videóval

Egyedi esetek

Ötezer kacsát terelt egy forgalmas úton Kínában egy paraszt, és bár nem a csúcsforgalom óráiban tette, jókora káoszt okozott.... (0 hozzászólások)

Ha a cica nem akar felébredni... Videóval

Egyedi esetek

A cica-faj aranyos népség. Néha azért, mert teljesen mások, mint mi, és néha azért, mert éppen úgy viselkednek, mint az emberek egy álmos hétfő reggelen. Íme a cica, akit nem lehet felébreszteni.... (0 hozzászólások)

Cuki álomkóros szurikáták :) - videó

Egyedi esetek

Egy állat mindig aranyos, abban a pillanatban azonban, ahogy elveszíti a kontrollt teste fölött, mert éppen álomba szenderül, nem nagyon találunk édesebb képet.... (0 hozzászólások)

Tappancsosat játszanak a cicák - vicces videó

Egyedi esetek

Mintha két gyerek játszana egy mondókára, úgy nyomják az aranyos kiscicák. Tappancsukat összeütik, így szórakoztatják magukat.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés