Pityke bolhás, a doki közbelép

Kutya az állatorvosnál

A bolha allergiát is okozhat a kutyáknál, ilyenkor kirágják magukat. Ezt injekciós kezeléssel meg lehet szüntetni. ... (0 hozzászólások)

Picur allergiás köhögése

Kutya az állatorvosnál

Picur kutyával eléggé elbánt a sors, ugyanis ő már évek óta köhög. Különféle diagnosztikai vizsgálatokat végeztek már rajta. Megállapították, hogy allergiás légcső gyulladása (bronhitisze) van. ... (0 hozzászólások)

Pityke, az utcagyerek

Kutya az állatorvosnál

Pityke igazi ex-kóbor kutya. Kukadöntögető. Nehéz volt befogni, mert a szabadsághoz szokott jószág a biztos élelem ellenére is ragaszkodott az utcai léthez. Története mégis hepienddel végződött: egy állatorvos lett a gazdája ... (0 hozzászólások)

Tyson füle viszket - kutya fülatka kezelése

Kutya az állatorvosnál

A kutyaoviba járó Tysonnak - aki nem mellesleg francia bulldog - nagyon viszketett a füle és a bőrét is sebesre vakarta. Valószínűleg fülatka a bűnös.... (0 hozzászólások)

Kiskutya születik: császármetszés - Videón

Kutya az állatorvosnál

Császármetszés a kutyák életében is előfordul. Ilyenkor nem természetes, hanem műtéti úton születnek meg a kutyusok, az állatorvos az állat hasát és méhét felvágva emeli ki az újszülötteket. ... (0 hozzászólások)

Kutya orrcimpa műtétje

Kutya az állatorvosnál

Nyomott, rövid orrú kutyáknál gyakori veleszületett rendellenesség, hogy az orrcimpájuk túl hosszú és belégzéskor lezárja a levegő útját.... (0 hozzászólások)

MICROCHIP IDENTIFICATION INSTEAD OF TATTOOING

Kutya az állatorvosnál

Tattooing has gradually been replaced by microchip identification. The microchip is injected into the dog´s skin using a specially designed implanting device. It should not hurt more than any injection. ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés