Egy rusnya macskának is lehet szép élete

E-mailen érkezett

Ki mondta, hogy csak a legszebb cicákból lehet sztár? Ugly Bat Boy, a "különleges" külsejű kandúr az ellenkezőjét bizonyítja! ... (0 hozzászólások)

Koplalnak a modell kutyák

E-mailen érkezett

Nem csak a fotómodellek gyötrődnek azért, hogy formában tartsák magukat, de a kutyák is. Többnyire azok a kutyafajok vannak örök koplalásra ítélve, akik a kutyakiállításokon látunk hetykén sétálni végig a zöld szőnyegen. ... (0 hozzászólások)

A fehér cápa ragaszkodik megmentőjéhez

E-mailen érkezett

Ülni a kajakban és figyelni, ahogy egy 4 méteres nagy fehér cápa közelit, elég megrázó élmény. Meghökkentő, de igaz.... ... (0 hozzászólások)

Maláj medvék és sárkányok érkeztek a Nyíregyházi Állatparkba

E-mailen érkezett

2010. február 12. történelmi nap az állatpark életében: óriási sajtóérdeklődés közepette megérkezett a komodói varánusz pár! A decemberben érkezett maláj hölgyek továbbra is szívrepesve várják a hozzájuk illő mackóúrfikat. ... (0 hozzászólások)

Kék vércsék a Magyar Filmszemlén

E-mailen érkezett

"Ketten egy fészekben" címmel mutatkozik be a kék vércse és a vetési varjú a Filmszemlén ... (0 hozzászólások)

Vadászkutyák a Hargitán

E-mailen érkezett

Mit csinál két kis airedale terrier és kaukázusi pásztorkutya keverék a Hargitán? ... (0 hozzászólások)

Fuchsi története

E-mailen érkezett

Fuchsi, a befogadott cica története. Az ebéd utáni teendők elvégzése után szokásom szerint beülök a nappali kényelmes sarkába, s olvasgatom az újságokat... ... (0 hozzászólások)

Új madárfaj: nyílfarkú halfarkas

E-mailen érkezett

Oroszló határában találtak rá egy sirályszerű madár tetemére október 15-én. Az út mellett fekvő madarat feltehetően autó ütötte el. A helyszíni fajmeghatározás során derült ki, hogy egy nyílfarkú halfarkas fiatal példányáról van szó! Ez a faj első hiteles baranyai adata. ... (0 hozzászólások)

Ifjabb Gerald Durrell kerestetik!

E-mailen érkezett

Vadonleső program indult, amelyben Téged kérnek fel kilenc fokozottan védett faj megfigyelésére! Jegyezz fel információkat a kertedben felbukkanó vakondról, vagy a kirándulás alatt megpillantott mókusról, melyek szakmai ellenőrzés után a hivatásos természetvédelem adatbázisába, a Természetvédelmi Információs Rendszerbe is bekerülnek. ... (0 hozzászólások)

Selyemmajom-ikrek születtek a veszprémi állatkertben

E-mailen érkezett

Pár éve költözött Veszprémbe a közönséges selyemmajom (Callithrix jacchus) pár, akik azóta rendszeresen ikrekkel örvendeztetik meg gondozóikat és a látogatókat. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés