Hogyan kell a ketrecen kívül játszani a nyuszival?

Gondozás

Lehet, hogy csak egy nyuszid van, de az egyáltalán nem azt nem jelenti, hogy egyedül kell hagyni. Ha már egyszer felelősséget vállaltál a háziállatodért, nem árt teljesíteni a kötelességeidet!... (0 hozzászólások)

A hörcsög fogainak ápolása

Gondozás

Fontos, hogy elegendő figyelmet szenteljünk a hörcsögök fogainak ápolására. A fogak koptatása mellett a rendszeres ellenőrzés, valamint a megfelelő étrend biztosítása is rendkívül lényeges. ... (0 hozzászólások)

Készíts fészket a cukormókusnak!

Gondozás

A cukormókus fán élő erszényes, ezért fontos, hogy olyan lakóhelyet alakíts ki számára, amely természetes életmódját idézi. Tegyél be a ketrecébe legalább egy nagyobb faágat, ezenkívül biztosíts számára egy odút, ahová bebújhat és alhat! ... (0 hozzászólások)

Ilyen játékokkal szórakoztathatod nyuszidat

Gondozás

A nyuszi nagyon szeret játszani, és ösztönösen ás, kapar, rágcsál. Ha szeretnéd elégedettnek látni kedvencedet, de nem szeretnéd, hogy kárt tegyen magában, és szétszedje a lakást, érdemes néhány dolgot szem előtt tartani. ... (0 hozzászólások)

A süni a ketrecen kívül

Gondozás

A háziasított sündisznó is igényli a szabad mozgásteret, de mindeközben ügyelnünk kell a biztonságára is. Ha szeretnéd, hogy sünid biztonságosan barangoljon a lakásban, vedd figyelembe az alábbi tippeket! ... (0 hozzászólások)

Háziasított patkány a tenyeredben

Gondozás

A legtöbb szelíd patkány türelmesen engedi, hogy kezedben tartsd, és nem ugrik ki belőle. Azonban ajánlatos előbb hozzászoktatni a simogatáshoz, és csak akkor a kezünkbe fogni, ha már megszokta az érintésünket. ... (0 hozzászólások)

Hogy szoktasd magadhoz a cukormókust?

Gondozás

A cukormókus népszerű háziállat, türelemmel és szeretettel könnyen szelídíthető. Célszerű párban tartani, igényli a társaságot. De hogyan szoktassuk magunkhoz ezeket az aranyos állatkákat? ... (0 hozzászólások)

Játék a csincsillával

Gondozás

A csincsillád szórakoztatása fontos, több okból is: szorosabbá teszi a köteléket közöttetek, mentálisan és fizikailag is jó hatással van az állatra, biztosítja az alapvető mozgást számára. ... (0 hozzászólások)

Milyen a nyúlnak való környezet?

Gondozás

Ahhoz, hogy a nyúl jól érezze magát otthonodban, nem mindegy, hogy milyen környezetet biztosítasz számára. Vedd figyelembe ezeket a tanácsokat, amikor kialakítod a kuckót nyuladnak! ... (0 hozzászólások)

A vadászgörény (Mustela putorius furo) tartása

Gondozás

A vadászgörény nagyon kíváncsi természetű, mindent megszagol, megrág, szeret szűk helyekre bebújni és gyakran meg is szökik a gazdájától. Mit tehetünk? ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés