Görény dolog harapni: 9 ok

Viselkedés

Ismerkedés a külvilággal, játék, félelem, éhség, stressz, és még sorolhatnánk. Egy vadászgörény - ha beszélni tudna - 9 dolgot is fel tudna hozni mentségére, ha valaki megkérdezné tőle, miért harapta meg a kezet, mely enni ad neki... Nos, lássuk a listát!... (0 hozzászólások)

Miért harap a görény? Hogyan szoktassuk le erről?

Viselkedés

A görény számára a csupasz láb olyan vonzó, mint méhecskéknek a virág. Így nem csoda, hogy a kádból kilépő gazdi csupasz lábujjai csábító prédaként jelennek meg a kis kedvenc lelki szemei előtt, melyeket muszáj levadásznia... Azért ezt nem gonosz támadásnak kell felfogni, sokkal inkább játékból teszik, a saját szórakoztatásukra. ... (0 hozzászólások)

Hogyan játssz tengerimalacoddal?

Viselkedés

Játszani nem nehéz, de úgy játszani, hogy a malac is élvezze, nem könnyű. A tengerimalacnak az a jó, ha - a terráriumban leélt élete ellenére - változatosan szórakoztatjuk.... (8 hozzászólások)

A degu hangja

Viselkedés

A degu igen sokféle hangot képes kiadni. Sőt nem csak hangokkal, testbeszédükkel is remekül kommunikálnak, s jó, ha felismered jelzéseit. ... (0 hozzászólások)

Nevelhető-e szobatisztaságra egy nyuszi?

Viselkedés

A nyúl eredendően nem szobatiszta állat. Még ha vizeletét egy helyre is üríti, a székletét véletlenszerűen szórja szét. Persze gondos odafigyeléssel rászoktatható a szobatisztaságra. ... (0 hozzászólások)

A hörcsögök testbeszéde

Viselkedés

Hogy érzi magát hörcsögöd? Figyeld a testbeszédét, segítünk megérteni az árulkodó jeleket. Például a hátrahajló fülek és a félig becsukott szemek jelzik, hogy hörcsögöd még csak most ébredt fel és nagyon álmos. ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés