Mit kell tudni a kutya tüzeléséről? Kérdések és válaszok!

Örökbefogadás, vásárlás

Mennyi ideig tart a kutyánál az első tüzelés? Mikor lesz a következő? Hogyan vehető észre szuka kutyánál, ha csendes tüzelése van?... (8 hozzászólások)

Ugrál a kutyád? Segítünk leszoktatni a puszilkodásról!

Örökbefogadás, vásárlás

És ha már ugrál, hogyan tudom erről leszoktatni? Adunk néhány kutyanevelési tanácsot.... (21 hozzászólások)

Bichon havanese, a kubai szívtipró

Kutyafajták

A bichon havanese Kubából származó kicsiny kutya, mindössze 23-27 cm, 3-5 kg. Szőre hosszú, puha és hullámos. A játék lételeme, bármikor kapható egy kirándulásra, vagy agilityre. ... (54 hozzászólások)

Miért utálják a kutyák a Halloweent?

Viselkedés

Biztos, hogy kutyánk ugyanolyan lelkesedéssel vesz részt a Halloweeni maskarabálban, mint mi? Az persze érthető, hogy a gazdi bevonná kedvencét a "mókába", de jó ötlet ez? Viccesnek vicces, de hogy a kutyus mennyire élvezi... nos...a pofijára van írva...... (1 hozzászólások)

A kennel köhögés gyógyítása

Betegség, gyógyítás

A kennel köhögés sokszor magától is elmúlik, mint az embereknél egy "megfázás". Azonban gyulladáscsökkentőkkel, köhögéscsillapítókkal vagy éppen hurutoldókkal, immunerősítő szerekkel, vitaminokkal, és szükség esetén antibiotikummal a betegség lefolyása gyorsítható, a tünetek (főképp a kínzó köhögés) enyhíthetőek.... (0 hozzászólások)

Milyen kutya az amerikai pit bull terrier?

Kutyafajták

Az amerikai pit bull terrier (american pit bullterrier) a az angol staffordshire bullterrier súlyosabb változata. Közepes termetű, erős felépítésű kutya. Hihetetlenül bátor, elszánt kutyafajta. ... (1 hozzászólások)

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kutyanyakörvet?

Gondozás

Ha nemrég fogadtál örökbe egy kölyök vagy egy felnőtt kutyát, akkor az első dolog amit tenned kell az, hogy vegyél neki egy nyakörvet. ... (0 hozzászólások)

Külön odafigyelést igényelnek az öregedő kutyák

Gondozás

Egészségesebbé és aktívabbá teheted kutyád idősebb éveit négy egyszerű, de hatékony stratégia által. Tedd meg most ezeket a lépéseket, hogy segíts elhárítani a kutya időskori problémáit! ... (0 hozzászólások)

Miért eszi meg az állat az ürülékét?

Viselkedés

A kakievés (koprofágia) egy természetes viselkedés a kutyáknál, de undorító. Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy a kutyák híresek a komplex ízvilágukról.... (0 hozzászólások)

Tavasszal hirtelen támad a kullancs - megelőzés és kezelés

Gondozás

A hirtelen ébredező tavasz a kullancsok szaporodását is gyorsítja. Mielőtt erdőn-mezőn kirándulnánk, érdemes informálódni a kullancs által okozott betegségekről. Hogyan előzzük meg, és hogyan kezeljük a kutyák és macskák kullancscsípését? ... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés