A hiperaktív mopsz kölyökből nyugodt és kiegyensúlyozott felnőtt kutya lesz

Viselkedés

Külső megjelenést és természetet is vált a mopsz, mire felnő: a születésekor homokszínű, hiperaktív kiskutya idővel egyre sötétebbé, és egyre nyugodtabbá válik. ... (0 hozzászólások)

Hihetetlen: pit bull elárvult nyuszit ápol, tisztogat!

Viselkedés

A pit bull - bármennyire is rossz a híre - bátor és karakán viselkedése mellett éppen olyan érző lelkű kutya, mint a többi kutyafajta. Ha nem hiszed, nézd meg videón! ... (0 hozzászólások)

Mit mond a kutya a mancsával?

Viselkedés

Mit akarhat a kutyánk, amikor hozzánk sétál, felágaskodik, és egyik mancsát az ölünkbe, vagy a kezünkre helyezi? Mit szeretne közölni velünk amikor a fejünkre, vagy a vállunkra teszi a mancsát? ... (0 hozzászólások)

9 tipp hogyan képezzünk a pit bullból szuperkutyát

Viselkedés

Közzéteszünk kilenc nagyon egyszerű, ám rendkívül hatékony pitbull kutyaképző tippet, amelyet egyből alkalmazhatunk, hogy pitbullunk szófogadóbbá váljék.... (0 hozzászólások)

Zseni kutyák? - tanítsuk és neveljük a kutyánkat egy sikeres módszerrel! (Klikker)

Viselkedés

Minden kutyának illik ismernie néhány alapvető feladatot. Ha egy kutya leül a járdánál, tud laza pórázon sétálni, és tudja, mit jelent a „gyere” és a „ helyedre”, sokkal könnyebb lesz vele együtt élni. A kutya tanítását többféleképpen megoldhatjuk és nagyon sok dolgot könnyen meg is tudunk neki tanítani, csak a módszer a lényeg, amivel nekilátunk az oktatásának. Lássuk a legjobbat!... (0 hozzászólások)

Mit jelent a kutya bűnbánó tekintete?

Viselkedés

Kutyahűség van, és "csibészség" is akad bőven a kedvenceink részéről. De vajon megbánják -e a tetteiket? Sok gazda látta már a kutyája átszellemülten bűnbánó tekintetét, ha leszidja egy-egy tiltott dolog elkövetéséért. Valódi a megbánás? Vagy csak már túl jól ismernek, bennünket, embereket? ... (2 hozzászólások)

Miért csóválja a farkát a kutya?

Viselkedés

Számtalan véres történet kezdődik így: "Nem is gondoltam volna, hogy veszélyes a kutya, hiszen olyan aranyosan csóválta a farkát..."... (2 hozzászólások)

Ilyen a kutyamasszázs macskamódra!

Viselkedés

Ez ám az idomítás! A szorgos masszőr cica kutyamasszázsát megirigyelhetné egy-két külvárosi masszázsszalon is. Mind minőségben, mint pedig ötletességben. ... (0 hozzászólások)

Ha a kutya másnak vermet ás

Viselkedés

Hogyan szoktassuk le kutyánkat az ásásról? Ehhez először meg kell értenünk, hogy mi a célja a kert feltúrásának, majd ezután jöhet maga az idomítás. ... (0 hozzászólások)

Ha elveszett a kutyád, minden a gyorsaságodon múlik

Viselkedés

Többféle módon tűnhet el a kutya: leggyakrabban elszökik, eltéved, vagy elcsalják otthonról. A szökésre a kalandvágy vagy a párzási ösztön (a szukáknál a tüzelés, a kanoknál a közelben tüzelő szuka) szolgáltathat okot.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés