IPB

Üdvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )

13 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tengeri fajok
HĂĄziĂĄllat Magazi...
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 15 2005, 01:18 PM
Létrehozva: #1

AbszolĂșt kezdƑ
*

Csoport: Haziallat.hu
HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 12
AzonosĂ­tĂł: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akĂĄrmi is legyen. ÜdvözöljĂŒk a megĂșjult hĂĄziĂĄllat fĂłrumon. Írjon, csevegjen, vĂĄlaszoljon!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 22 2005, 02:15 PM
Létrehozva: #2

Guests

Sajna megjelent egy Ășj vĂ­rus ami lĂĄtszolag darakor tipusu tĂŒneteket produkĂĄl-nem lehet kezelni.SzĂĄmos itthoni kereskedĂ©s is fertözõ lett miattuk! Halas

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 4 2005, 04:48 PM
Létrehozva: #3

Guests

Ami tényleg brakkvízi és díszhal: zöld gömbhal. De valójåban kecsegéket tartok, koråbban lénai tokot is.:-)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 12 2005, 11:17 AM
Létrehozva: #4

Guests

Tudom tudom, mĂ©g ettõl is nehĂ©zkesebb. Meg ezĂ©rt kerĂŒlnek itthon a tengeri halak többe, mint az Ă©desvĂ­ziek.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 22 2005, 02:19 PM
Létrehozva: #5

Guests

Szerintem egy tengeri halas akvĂĄrium nem igazĂĄn drĂĄgĂĄbb mint egy Ă©desvĂ­zi sĂŒgeres vgy diszkoszos. Persze a korallos?! Halas

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 20 2005, 10:01 AM
Létrehozva: #6

Guests

Halas!!!!! bohĂłchal,doktorhal,garnĂ©larĂĄk,Ă©s dominĂłsĂŒgĂ©r van benne...ja Ă©s egy tisztogatĂłhal!!!!!!

+Quote Post
Degec
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 19 2005, 08:37 PM
Létrehozva: #7

AbszolĂșt kezdƑ
*

HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 2
AzonosĂ­tĂł: 62,601

milyen aktĂ­v gyapot? s milyen kĂŒĂ¶lsõre gondolsz? neked miylen technika van a 60-asban? s mit karantĂ©nozol a 20L-esben?

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 11 2005, 11:18 AM
Létrehozva: #8

Guests

Tegnap elõtt jöttĂŒnk haza HorvĂĄtorszĂĄgbĂłl, Ă©s pecĂĄztam is. Fogtam minden fĂ©le halat, köztĂŒk nyĂĄlkĂĄshalat. ;) KĂĄr, hogy az Ășt kb. 7-8 Ăłra, Ă©s nehĂ©zkesebb Ă­gy haza hozni belõlĂŒk, pedig amiket fogtam, egĂ©sz szĂ©p kis tengeri akit össze lehet hozni, ha megvan hozzĂĄ a szĂŒksĂ©ges dolgod... EgyĂ©bkĂ©nt egy 120 literes akiban lehet mĂĄr tengeri akit csinĂĄlni? Nem mintha most akarnĂ©k, de kĂ©sõbbiekben biztos hogy lesz. És a halak egyĂ©bkĂ©nt milyen ĂĄrban vannak? Mondjuk a bohĂłchal?

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 6 2005, 08:49 PM
Létrehozva: #9

Guests

Szervusztok! SzertenĂ©m ha valaki segĂ­teni tudna nekem.Kaptam egy CĂĄpamĂĄrnĂĄt Ă©s egy kis EzĂŒstcĂĄpĂĄt.SzeretnĂ©m ha valaki aki tud valamit a tartĂĄsukrĂłl de leginkĂĄbb az etetĂ©sĂŒkrõl.RĂłluk nem talĂĄltam semmit. Szivesen fogadom a jĂłtanĂĄcsokat.Akinek van ilyen fajtĂĄlya kĂ©rem Ă­rjon. Email.lwmandula@axelero.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 15 2005, 02:48 PM
Létrehozva: #10

Guests

Igen. EgyĂ©bkĂ©nt nem veszĂ©lyescsak Ășgy hazahozni, pontosabban ĂĄthozni a hatĂĄron halakat meg midnen fĂ©lĂ©t, ami ÉL Ă©s nem vetted? Mert ha nem, akkor Ă©n is prĂłbĂĄlkoznĂ©k majd vele...

+Quote Post
Degec
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 20 2005, 05:32 PM
Létrehozva: #11

AbszolĂșt kezdƑ
*

Dorci: 120L... kell bele keringetõmotor, a keringetĂ©snek min 10x-esnek kell lenni tehĂĄt 1200l/h ezt jobb minnĂ©l több motorral megoldani de figyelj jĂł ha kerĂĄmia s nem fĂ©m tengelyes mert a fĂ©met szĂ©pen megeszi a tengervĂ­z :) kell fozzĂĄ egy fehĂ©rjefölözõ, igazĂĄbĂłl ez a lelke a tengerinek ezz 10000+pĂĄrszĂĄz ft+fa porlaszĂł hozzĂĄ(csak ez csinĂĄl olyan aprĂł buborĂ©kot ami kell a rendes mĂŒködĂ©sĂ©hez) valamint egy lĂ©gpumpa ami ĂŒzemelteti kell bele egy 10kg korallzuzalĂ©k vayg aragonit ez kb 8000ft deszitlĂĄlt vizzel kell feltölteni az akvĂĄrimot ehez kell hozzĂĄadni a sĂłkeverĂ©ket 1000ft körĂŒl szokott lenni kilĂłja, 1kg 30L vĂ­zhez elegendõ kell bele legalĂĄbb 10x Ă©lõkõ tehĂĄt esetedben 12 kg, ez a laghĂșzosabb a fontos dolgok közĂŒl ennek 3000-3800ft között mozog kilĂłja helytõl fĂŒggõen ezutĂĄn kell rĂĄ vilĂĄgĂ­tĂĄs, ez 2 rĂ©szbõl ĂĄll egy kĂ©k actinikus Ă©s egy fehĂ©r fĂ©nyû fĂ©nybõl, el kell dönteni ,h mit akarsz, egy sima halashoz elegendõ lesz hozzĂĄ 2db fĂ©nycsõ ez lehet sima t8-as vayg az Ășjabb t5-ös, az utĂłbbinak elõnye ,h ugyanolyan fogyasztĂĄs mellett naygobb fĂ©nyt produkĂĄl, majdnem mint egy fĂ©mhalogĂ©n de ezek kb 5-6ezerbe kerĂŒlnek darabja mig a sima t8-as 2-3ezer, ekkor halas medencĂ©hez elĂ©g de tarthastz pĂĄr kevĂ©sbĂ© fĂ©nyigĂ©nyes korallt is, ha gĂ©nyesebb korallokat is szeretnĂ©l bele kĂ©söbb akkor Ă©rdemes 4 csövet feltenni, a nagyon kĂ©nyes kõkorallokhoz meg mĂĄr fĂ©mhalogĂ©n ajĂĄnlott de azok ilyen kis akvĂĄriumban csak nayg odafigyelĂ©ssel Ă©s kellõ tapasztalattal tarthatĂłak egyĂ©bkĂ©nt a tengeri akvĂĄriumot nem tudod tĂșlvilĂĄgĂ­tani :) remĂ©lem valamennyire sikerĂŒlt összeszednem, ha estleg van mĂ©g vaami kĂ©rdĂ©sed nyugodtan :)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 19 2005, 07:15 AM
Létrehozva: #12

Guests

Mit Ă©rtesz aktĂ­vszûrĂ©sen? Halas

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 17 2005, 01:51 PM
Létrehozva: #13

Guests

Igen tudom. Egyébként meg Horvåtorszågban honnan és hogyan szerezzek néhåny halra, esetleg råkra vagy kagylóra ållatorvosi engedélyt?! :)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 19 2005, 08:35 PM
Létrehozva: #14

Guests

60 literes TENGERI akvĂĄrium...? Mert az elĂ©g kicsi.. persze Ă©n nem Ă©rtek hozzĂĄ, de tudtommal a minimum 100-120 liter, Ă©s Ă©n 75 liter alatt, ami most van nem nagyon tartanĂ©k halat hosszĂș tĂĄvon, legyen az bĂĄrmilyen.... De ez az Ă©n sajĂĄt vĂ©lemĂ©yem persze

+Quote Post
Degec
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 19 2005, 08:38 PM
Létrehozva: #15

AbszolĂșt kezdƑ
*

Dorci: akĂĄr 4L-ben is leht tengeri akvĂĄrium :) ezeket hĂ­vjĂĄk nano reef-nek egy tengeri akvĂĄriumban nem feltĂ©tlen kell hal, nĂ©lkĂŒle is rengeteg Ă©lõlĂ©ny van ott :)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 7 2005, 06:37 PM
Létrehozva: #16

Guests

Degec hol lehet tengeri akvaristĂĄk utĂĄn Ă©rdeklõdni? Halas

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 20 2005, 02:06 PM
Létrehozva: #17

Guests

/ne Ă©rsd fĂ©lre, nem akaork most/, de egy 40 literesben is lehet? És ebbe mennyi Ă©s milyen hal jöhet, pĂ©ldĂĄul bohĂłchalbĂłl?Ezeknek mennyi az ĂĄra?

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 8 2005, 02:24 PM
Létrehozva: #18

Guests

Kösz! Halas

+Quote Post
Degec
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 14 2005, 07:57 AM
Létrehozva: #19

AbszolĂșt kezdƑ
*

hĂĄt a tengeri halak nagyrĂ©sze mind vadonfogot s a trĂłpusi terĂŒletekrõl jön ami nem 10km-re van :) Ă­gy hiĂĄba kerĂŒl 1$-be egy kis bohĂłc 2000ft lesz mĂ­g ideĂ©r s mindenki rĂĄteszi a maga kis hasznĂĄt s ez addig Ă­gy is lesz mig 3-4 ember hoz be az orszĂĄgba halat van több ismerösöm is akik az adriĂĄrĂłl hoztak haza gĂ©beket, rĂĄkokat, rarnĂ©lĂĄkat nĂĄluk is 120 ill 140_es akvĂĄrium lett befogva adriĂĄsnak s szĂ©pen mĂŒködik :)

+Quote Post
Degec
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 5 2005, 05:55 PM
Létrehozva: #20

AbszolĂșt kezdƑ
*

szerintem tengeri akvaristĂĄk utĂĄn nem itt kellene nĂ©zelõdni egyĂ©bkĂ©nt tĂ©nyleg mindenkinek a tengeri akvĂĄriumrĂłl az ugrik be ,hogy mennyire drĂĄga ha drĂĄga is az egy egszeri beruhĂĄzĂĄs, fenntartĂĄsa nem kerĂŒl nagysĂĄgrendekkel többe mint egy Ă©desvizi Ă©s szerintem kevesebb gond is van vele persze ha lelkiismeretesen csinĂĄlja az ember

+Quote Post
ReklĂĄm
hozzĂĄszĂłlĂĄs
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

13 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasznåló olvassa jelenleg ezt a témåt (4 vendég és 0 anonim felhasznåló)
0 felhasznĂĄlĂł:

Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 06:36 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: ållattartås, gondozås

Állatvilåg fotók

hĂĄziĂĄllat.hu: ĂĄllattartĂĄs fĂłrum