A border collie, az egyik legjobban tanítható kutyafajta

Egyedi esetek

A Border Collie az egyik legokosabb kutyafajta a világon. Nagyon könnyen, és gyorsan tanul, rengeteg energiája van, amit le kell mozognia. Nana, a border collie tud egyensúlyzni tárgyakat az orrán, vagy jutalomfalatokat a mancsán, tud hátrafelé közlekedni, szlalomozni könyvekkel a kobakján. Egészen elképesztő! Nézzétek meg a videót, amiben bemutatja ezeket a csodás trükköket. ... (0 hozzászólások)

Jelentkezz kedvenceddel Cesar Milan előadására

Egyedi esetek

Cesar Millan, a világhírű kutyapszichológus és motivációs szakember, szerte a világon milliók gondolkodásmódját és életét változtatta már meg televízióműsorai, könyvei, tanfolyamai és élő előadásai segítségével. 2019-ben egy teljesen új, az „It’s All About Family” című élő előadásával tér vissza Magyarországra, ám ezúttal nem egyedül! Európai turnéja keretében, 2019. november 14-én két fiával, Calvinnel és Andréval érkezik a Papp László Budapest Sportarénába. ... (0 hozzászólások)

Beszélő papagájok: minél több nyelven dalol, annál kelendőbb

A gazdinál

Az, hogy egy papagáj elsajátít gazdáitól néhány mondatot, nem jelenti azt, hogy az állat valóban beszél emberül. Sokkal inkább mondhatjuk, hogy a papagájok a "hangzó világ kaméleonjai". A környezet hatására, utánzásképp változtatják hangjukat, és tanulják el más fajok, esetleg tárgyak zaját.... (0 hozzászólások)

Kis mosómedvével gyarapodott a Debreceni Állatkert

Egyedi esetek

A 65 napos vemhesség után Simon július elsején, született mindössze 63 grammos súllyal és bárnevelését az állatgondozóknak kellett átvállalniuk, az újszülött jó egészségnek és étvágynakörvend, így szépen cseperedik és már fél kilogramot nyom. ... (0 hozzászólások)

Kutyákkal edzettek a vízilabdások

A gazdinál

Már örökbefogadott, illetve örökbefogadásra váró kutyákkal tartottak szárazedzést a férfi- és a női vízilabda-válogatott tagjai, így készülve a kvangdzsu-i vizes vb-re. A csapat tagjai együtt futottak az agility pályán a négylábúakkal a budapesti REX Kutyaotthonban, ezzel hívták fel a figyelmet a felelős állattartásra. ... (0 hozzászólások)

Egy magyar újfundlandi kutya lett Európa legszebbje

Kiállítás

Ursinus Velutus Zesty Guy közel 20 ezer résztvevő közül bizonyult a legszebbnek, az Ausztriában megrendezésre kerülő kutyakiállításon.... (0 hozzászólások)

Toklász a kutya orrában, fülében tappancsában

Kutya az állatorvosnál

Gyermekkorunk játéka, a toklász a kutyák bőre alá kerülve súlyos gondokat okozhat. Irtsuk ki az udvarban. Ha pedig találunk az állatban, vigyük orvoshoz. ... (0 hozzászólások)

Pelék költöztek a madárodúba: webkamerán a pelecsalád

Egyedi esetek

Cuki pelék költöztek be a királyréti madárodúba. Bár a belépőjük nem volt annyira cuki, de mit tehetünk, ilyen a természet.... (0 hozzászólások)

Új feketególyapár foglalta el a bekamerázott gemenci gólyafészket

Egyedi esetek

Új feketególya-pár foglalta el kedden azt a bekamerázott fészket a Gemencben, ahol eddig a legidősebb ismert fekete gólya fészkelt párjával - közölte a Gemenc Zrt. az MTI-vel.... (0 hozzászólások)

Megszülettek és videón bemutatkoznak a jövő vakvezető kiskutyái

Egyedi esetek

Megszületett a vakvezető kutyák legújabb generációja. Emese és Kitti együtt segítették világra a 6 testvért. Latte és Legenda a két édes labrador kölyök bemutatkozik.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés