Új feketególyapár foglalta el a bekamerázott gemenci gólyafészket

Egyedi esetek

Új feketególya-pár foglalta el kedden azt a bekamerázott fészket a Gemencben, ahol eddig a legidősebb ismert fekete gólya fészkelt párjával - közölte a Gemenc Zrt. az MTI-vel.... (0 hozzászólások)

Megszülettek és videón bemutatkoznak a jövő vakvezető kiskutyái

Egyedi esetek

Megszületett a vakvezető kutyák legújabb generációja. Emese és Kitti együtt segítették világra a 6 testvért. Latte és Legenda a két édes labrador kölyök bemutatkozik.... (0 hozzászólások)

Elpusztult Trevor, a világ legmagányosabb kacsája

Egyedi esetek

Elpusztult a világ legmagányosabb kacsája: Trevor, a csendes-óceáni Niue sziget egyetlen kacsája valószínűleg egy kutya áldozatául esett.... (0 hozzászólások)

Első találkozás a hóval: így örül a kutya, macska, görény

Egyedi esetek

Nem csak a gyerekek számára nagy öröm az év első hóesése, kutyáink, macskáink, sőt még akár a vadászgörény is hasonlóan örülnek a fehér hótakarónak. Videó és néhány hasznos tanács!... (0 hozzászólások)

30 focista kedvenc kutyájával

A gazdinál

Melyik a kedvenc kutya-focista párosod? Messi, Ronaldo, Neymar esetleg Ramos? Keresd a hasonlóságpot köztük! Vicces!... (0 hozzászólások)

Filmajánló nem csak macskásoknak: Kedi-Isztambul macskái

Egyedi esetek

Isztambulban több ezer macska él az utcákon, a metropolisz életének szerves részét képezik. A meditatív hangulatú, színes dokumentumfilmben hét gyökeresen különböző személyiségű macska (a Simlis, a Szerető, a Pszichopata, a Bulikirálynő, a Játékos, a Vadász és az Úriember) szemén át láthatjuk az ókor óta létező, pezsgő kulturális életű városnak és lakóinak mindennapjait. ... (0 hozzászólások)

Mindenkinek nehéz az iskolakezdés...

Egyedi esetek

Nem megy könnyen a beilleszkedés az alábbi cicáknak sem... Vicces két perc:)... (1 hozzászólások)

Csimpánzoknak tanították meg a kő-papír-olló játékszabályait japán kutatók

Egyedi esetek

Csimpánzoknak tanították meg a kő-papír-olló nevű játék szabályait japán kutatók. A Kiotói Egyetem emberszabásúakkal foglalkozó kutatóintézetének szakértői csütörtökön mutatták be eredményeiket.... (0 hozzászólások)

Jól felkészült állatok - jöhet a hőség! Videó

Egyedi esetek

Négylábú társainknak is szüksége van nyáron egy kis frissítőre. Nézd meg, hogy ők hogyan csinálják:... (0 hozzászólások)

Az orángután is simán pörgeti Fidget Spinner-t

Egyedi esetek

Gondozójuknak köszönhetően a bécsi állatkert két orángutánja, Sol és Nonja is kipróbálhatta a fidget spinnert, amit mostanában boldog-boldogtalan pörget,... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés