Segíts a cicádnak elviselni a hőséget!

Gondozás

A nyári kánikula idején nem csak nekünk embereknek fontos, hogy megfelelően védekezzünk a tartós meleg veszélyei ellen. A hőség a házi kedvenceink szervezetét is megterheli.... (0 hozzászólások)

Hogyan őrizzük meg cicánk egészségét?

Gondozás

A macska egészségvédelme egy nagyon összetett feladat, de néhány dolog szem előtt tartásával több veszélytől is megóvhatjuk kedvencünket. ... (0 hozzászólások)

Milyen oltásokat kell kapnia a macskának?

Betegség, gyógyítás

Az oltásokat sajnos sokan bagatellizálják az országban, pedig olyan betegségek ellen védenek, melyeket akár cipőtalpon is bevihetsz - hívják fel a figyelmet a Pesti Önkéntes Civil Cicások. Az oltások beadása csekély, azok elmaradása viszont súlyos kockázattal jár. Ma Európában azoknál a nemzeteknél a leghosszabb a macskák átlagos élettartama, amelyek a legrendszeresebben oltatnak. ... (0 hozzászólások)

10 jel amiből kiderül, hogy a macskád szeret téged

Viselkedés

Miből tudhatod, hogy macskád szeret téged? Ha ezeket a dolgokat csinálja, akkor biztos lehetsz benne, hogy kedvel. ... (0 hozzászólások)

Szabad-e a macskákat tejjel etetnünk?

Táplálkozás

A tej jó vagy rossz a macskák számára? Szabad-e a kiscicáknak tehén tejet adni? A kecsketej jobb a macskák számára? Ez az újságcikk megadja a választ ezekre a kerdésekre. ... (2 hozzászólások)

A macskafajták jellemvonásainak fele örökletes

Macskafajták

A macskafajták nemcsak külsejükben, de viselkedésükben is különböznek egymástól, a Helsinki Egyetem új kutatása szerint a jellegzetes viselkedések fele örökölhető. ... (0 hozzászólások)

Hol szeret aludni a macskád?

Gondozás

Ágyban, párnák közt, saját cicafekvőjében vagy ott, ahol éppen kedve tartja? Mi a legjobb a macskának és nekünk? ... (14 hozzászólások)

Hogyan készítsünk cicánknak egészséges házikosztot? Receptekkel!

Táplálkozás

Cicád válogatós és nem eszi meg a száraztápot vagy a konzervet? Próbálkoztál már a házikoszttal? Segítségül néhány jótanács az otthoni macskaetetéshez, hogy a cicád is jól járjon.... (0 hozzászólások)

Mi a jól nevelt cica titka?

Viselkedés

Az igazi macskák kicsiny terroristák: bepiszkítják a perzsaszőnyeget,összekarmolják a függönyt, széthordják a szemeteskuka tartalmát, sőt néha az ágyad alá piszkítanak. Szerencsére a macskák is nevelhetők!... (0 hozzászólások)

A macskatulajdonosok személyiségvonásai befolyásolhatják házi kedvencük viselkedését

Viselkedés

A macskatulajdonosok személyiségvonásai hatással lehetnek házi kedvencük viselkedésére és jólétére - állapították meg az angliai Lincolni Egyetem és a Nottingham Trent Egyetem kutatói.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés