A legkisebb vakvezető kutyák - cuki fotók

Hol nem volt...

A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola legkisebb és legcukibb tanulói felpróbálták a hámot, amivel később dolgozni fognak, kiakadt a cukiságmérő. Nátán és Noé már most tudják milyen fontos feladatuk lesz, mikor felnőnek. ... (0 hozzászólások)

Elpusztult a világ egyik legidősebb teknőse

Hol nem volt...

A BBC arról számolt be, hogy elpusztult egy 344 évesnek mondott teknős Nigériában. Az Alagba (Öreg) nevű állat egy királyi palotában élt. ... (0 hozzászólások)

Vidramentés Soroksáron: kutya elől menekült a vidrababa

Hol nem volt...

Egy egészen különleges esethez riasztották a minap a Pet-Ro Állatvédelmi Egyesületet Soroksáron. Egy kis vidra került bajba...... (0 hozzászólások)

Október 5-én sztárvendégek a Rex Állatszigeten

Hol nem volt...

2019. október 5-én nagyszabású rendezvénnyel ünnepli az Állatok Világnapját a Rex Kutyaotthon Alapítvány. Az év legfontosabb rendezvényéről nem hiányozhatnak a sztárok sem, akik ezzel az akcióval hívják fel mindenki figyelmét az ember és állat kapcsolatának erősítésére. ... (0 hozzászólások)

Szuper kutyás programok a VII. Örökbefogadott Állatok Napján

E-mailen érkezett

A szaporítók elleni harcnak szentelték a szervezők az idei, VII. Örökbefogadott Állatok Napját, ahol nemcsak hasznos tudnivalókkal, hanem élményekkel is gazdagodhatnak a résztvevők. A rendezvényre szeretettel várják az érdeklődőket szeptember 14-én, szombaton, 10.00 és 15.15 óra között a Népligetben, a Planetárium mögötti területen. Az Illatos úti ebtelepet támogató Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány (DOKTA) szervezésében, a Kőbányai Önkormányzat támogatásával megvalósuló, izgalmas bemutatókkal is kecsegtető rendezvény célja, hogy az örökbefogadás ösztönzésén kívül bővebb ismeretekkel lásson el a helyes állattartással kapcsolatban is. ... (0 hozzászólások)

“Év Márkája” lett a FRONTLINE az 2019-2020-as World Branding Awards-on

E-mailen érkezett

A kutyák és macskák számára külső élősködők elleni védelmet nyújtó szert a fogyasztók jelölték a legjobb márkákat kitűntető díjra. A World Branding Awards állatok kategóriájában világszerte 6 kontinens 38 országának több mint 95 000 házikedvenc- és állatrajongója szavazott legkedvesebb márkájára a 2019-2020-as évre. ... (0 hozzászólások)

Kóbor kutyából lett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársa

Portré

Boot (a jelenleg 4 év körüli) erdélyi kopó-rottweiler keveréket fél éves korában találták egy padhoz kötve. Azóta komoly képzésen esett át, és jelenleg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaként, kábítószert és cigarettát keres - írja Facebook oldalán a NAV. ... (0 hozzászólások)

Szombat ismét a Rákosi Vipera Napja

Hol nem volt...

2019. szeptember 7-én hazánk legveszélyeztetettebb gerincesére, a rákosi vipera védelmére hívják fel a figyelmet a nyíregyházi Sóstó Zoo-ban és a Szegedi Vadasparkban. Az érdeklődők megismerhetik, hogy mik azok a könnyen azonosítható morfológiai jegyek, ami alapján megkülönböztethetjük a viperákat az ártalmatlan siklóktól, illetve megismerkedhetnek eme ritka fajunk megvédésére tett erőfeszítésekkel is. ... (0 hozzászólások)

4 tipp a tűzijáték idejére

Hol nem volt...

Az ünnepi tűzijáték hang és fényhatással jár. Az Orpheus Állatvédő Egyesület tapasztalata az, hogy az állatokra a tűzijáték sokkhatásként hat, amitől elszökhetnek, de az ijedt kutya / macska félelemből támadhat / harapást is okozhat. ... (0 hozzászólások)

Napi cuki: Botond, a szamárcsikó Debrecenből

E-mailen érkezett

Tovább folytatódik a nyári bébi-boom a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban: szamárcsikó született a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés