Hörbert, a dzsungáriai törpehörcsög gazdit keres

Örökbefogadás, vásárlás

Hörbert, a dzsungáriai törpehörcsög, az Együtt a Kisállatokért Alapítvány mentett hörcsöge szerető gazdit keres. Hörbertet egy tengerimalaccal együtt hagyta hátra korábbi gazdája egy kispesti lakásban. ... (0 hozzászólások)

Gazdit keres Belián, a csincsilla

Örökbefogadás, vásárlás

Belián egy fiatal felnőtt, white tan csincsilla. Sérülései szépen meggyógyultak, maradandó nyomokat csak a fülén hagyott a sorsa, illeteve a mozgása még nem tökéletes, de nagyon szépen fejlődik, lépcsőzni már tud. Táskáját már bepakolta, ivaros nőstény mellé szeretne költözni, ingergazdag palotába. ... (0 hozzászólások)

A hörcsög, tengerimalac, degu, csincsilla nyári gondozása

Gondozás

A rágcsálók is nehezen viselik a kánikulát. Nézzük, mire kell figyelnünk ilyenkor! ... (0 hozzászólások)

Hogyan ápoljuk és fürdessük a tengerimalacot?

Gondozás

Milyen az egészséges tengerimalac szeme, szájszeglete, foga, füle és karma? Hogyan kell tisztítani lakhelyét és mikor kell fürdetni a tengerimalacot? A válaszokat a cikkben leled!... (7 hozzászólások)

Mit eszik a patkány?

Táplálkozás

A patkány etetése nem nehéz, de fontos, hogy kifejezetten hobbiállatként tartott patkánynak készített eledellel tápláld. Lássuk, mit adhatsz neki és mit nem! ... (0 hozzászólások)

Fiú és lány hörcsög tartható-e együtt?

Örökbefogadás, vásárlás

Több szempontból sem kedvező egy hím és egy nőstény aranyhörcsög (és más hörcsögfaj) együtt tartása. Az aranyhörcsögök a természetben magányosan élnek - territóriumuk 1 négyzetkilométeresre tehető -, és ezt a magatartást fogságban is csak nagyon ritkán tudják leküzdeni.... (0 hozzászólások)

Mivel és hogyan etessük a nyulat?

Gondozás

A nyúl fűevő állat, és mint ilyen fő tápláléka a jó minőségű széna, ami mindig legyen előtte korlátlan mennyiségben. A fű vagy zöld növények, széna tegyék ki étrendjének 70-80 százalékát. Ezen kívül naponta kétszer adhatunk neki kis maréknyi pelletált tápot, és napi kétszer kis adag zöldséget. Szigorúan tilos magvas tápot (kukorica, szotyi) adni a nyúlnak, mert azok megbetegíthetik az állatot.... (1 hozzászólások)

Tengerimalac-mentés Sülysápnál: 16-an megmenekültek a biztos éhhaláltól

Örökbefogadás, vásárlás

Vannak, akik a péntek estét pihenéssel töltik, vannak, akik bulizni mennek, és vagyunk mi, a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület tagjai, akik reflektorral, hőkamerával, elemlámpákkal a kezünkben a bokrok között, éjfélkor tengerimalacokat keresgélünk.... (0 hozzászólások)

Rágcsálók világa: állatbarát rendezvény plüssállatokkal

Örökbefogadás, vásárlás

Hallottátok? A hétvégén nagygyűlés: mindenki ott lesz, aki a kisrágcsáló- és nyuszi tartás témakörében a segítségetekre lehet! Ott találkozunk!... (0 hozzászólások)

Mit eszik a tengerimalac?

Táplálkozás

Tengerimalactáp, ivóvíz, széna és zöldség-gyümölcs mindennap szerepeljen a tengerimalac étlapján. Részletes etetési útmutató a cikkben.... (24 hozzászólások)

Bejelentkezés