Tetemkereső kutyák is segítenek a dunai hajóbaleset áldozatainak felderítésében

Állat és ember

A dunai hajóbaleset áldozatainak felkutatásában több önkéntes mentőcsapat is részt vesz, köztük három, elhunyt személyek felkutatására kiképzett kutya és vezetőjük.... (0 hozzászólások)

Az Europol felszámolt egy nemzetközi állatcsempész-hálózatot

Állatvédő

Több mint 4400 hüllőt mentettek meg, valamint tucatnyi bűnözőt őrizetbe vettek egy illegális vadkereskedelem elleni nemzetközi akció keretében - közölte az európai uniós rendőrségi együttműködési szervezet (Europol). ... (0 hozzászólások)

Kutyával a vonaton: Legyen az IC mindenkié!

Állat és ember

Állattartók egy csoportja azt szeretné elérni, ha Magyarországon is lehetne helyjegyes vonaton kisállatot szállítani - kulturáltan, senkit nem zavarva, ahogyan ezt sok más országban is meg lehet oldani.... (0 hozzászólások)

Állatbarát szállások: ezeket szerették a legjobban

Állat és ember

Az egyik magyar kedvezményes utazásait kínáló cég összegyűjtötte a náluk legnépszerűbb állatbarát/kutyabarát szálláshelyeket. Lássuk!... (0 hozzászólások)

Családi Nyílt Nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

Állat és ember

A HEROSZ Budapesti Állatotthon szeretettel vár minden két- és négylábú érdeklődőt május 18-án, 10.00 – 15.00 óra között a már hagyományosnak számító tavaszi családi nyílt napjára.... (0 hozzászólások)

Segítség az adó 1% felajánlásának eredményes célba juttatásához

Állatvédő

Ebben az évben is sokat segíthetünk egy általunk választott civil szervezetnek, ha adónk 1%-áról rendelkezünk. Május 20.-a a határidő.... (0 hozzászólások)

Tengerimalac bébiket dobtak ki cipősdobozban

Állatvédő

Nem, ez nem cipősdoboz adomány története, hanem 3 kidobott újszülött malacka élethalál-harca és a felelőtlen állattartás egyik szomorú példája.... (0 hozzászólások)

Belvárosi Kutyafesztivál 2019: kutyajósda Bach Szilviával

Állatvédő

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.... (0 hozzászólások)

Nyuszisimogató várja a gyerekeket országszerte

A szerkesztőség

Nyuszisimogatóval és örökbefogadási lehetőséggel, tojáskereséssel várja a gyerekeket húsvétkor tobb állatkert és vadaspark az ország minden tájáról. Nyúlvásárlás helyett válaszd inkább ezt a programot!... (0 hozzászólások)

Keresik Magyarország legöregebb kutyáját!

Játék

A gyakran emlegetett legöregebb kutya a hagyomány szerint Bluey, aki 1939-ben halt meg 29,5 éves korában. Vajon él-e hazánkban hasonló korú  kutyamatuzsálem?... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés