- -

Túlsúlyos gazdi, túlsúlyos kutya

Gondozás

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása. ... (0 hozzászólások)

Egerbe érkezik a Hard Dog Race

Kutyás sport

A tavaszi rekordszámú versenyzőt megmozgató Base futam után október 12-én Egerbe érkezik a Hard Dog Race, a kutyás akadályfutó verseny, mely 2016-os indulása óta töretlen népszerűségnek örvend, átlépve az országhatárt ma már Csehországban, Németországban és Lengyelországban is rendeznek HDR futamokat az aktív gazdik és kutyák legnagyobb örömére. ... (0 hozzászólások)

A kuvasz a kulturális örökségünk része

Kutyafajták

A kuvasz egy igazi kincs, egy örökség, amelyet őseinktől kaptunk - jelentette ki Nagy István agrárminiszter szombaton Tápiószentmártonban, a Nemzetközi Kuvasz Tenyésztési Konferencián. ... (0 hozzászólások)

Magyarországon nincs jele a Norvégiában megjelent betegségnek

Betegség, gyógyítás

A Nébih azt javasolja a gazdáknak, hogy kutyájuk egészségének megóvása érdekében, kerüljék a Norvégiában megrendezésre kerülő kutyakiállításokat. ... (0 hozzászólások)

Kutyafajták, amiknek nem hullik a szőre

Kutyafajták

Az allergiásoknak sem kell lemondaniuk a kutyatartásról, mert már léteznek hipoallergén kutyafajták, amelyeknek nem hullik a szőre. ... (0 hozzászólások)

Rejtélyes betegség öli meg a kutyákat Norvégiában

Betegség, gyógyítás

Több tucat áldozata van Norvégiában egy rejtélyes betegségnek. Egyelőre nem tudni mi okozza a hányással, hasmenéssel járó halálos betegséget - számol be róla a CNN. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége arra figyelmeztet, hogy senki ne utazzon kutyájával Norvégiába vagy a környező országokba. ... (0 hozzászólások)

Magyar vizsla-emlékérmét bocsát ki a jegybank

Kutyafajták

Emlékérmét bocsát ki Magyar vizsla megnevezéssel a Magyar Nemzeti Bank az Országos Vadásznap alkalmából, valamint új, a magyar pásztor- és vadászkutyafajtákat bemutató sorozatot indít.     ... (0 hozzászólások)

Mire kell figyelni, ha megműtik kedvencünket

Betegség, gyógyítás

A Délpesti Állatgyógyásztai Központban rengeteg műtét végeznek naponta, összefoglalták mire kell figyelniük a gazdiknak a műtét előtt és után. ... (0 hozzászólások)

Hogyan szoktassuk le a kiskutyát arról, hogy harapdálja a kezünket?

Viselkedés

Egy kiskutya alaposan megcsócsál szinte mindent, amit csak ér maga körül. Nem csoda, hiszen a kisgyerekekhez hasonlóan ő is a szájával, nyelvével, fogaival térképezi fel az őt körülvevő világot.... (0 hozzászólások)

Tedd kedvenc biztossá lakásod! - Tippek a boldog együttélésért

Gondozás

A háziállatok és gazdáik együttélésének alapja a biztonságos környezet megteremtése. Az emberek feladata ugyanis biztosítani szőrös, tollas vagy éppen pikkelyes barátaik kényelmét. Az alábbiakban összegyűjtöttünk nektek 10 tippet, ahhoz, hogy lakásotokat könnyen kedvenceitek számára is biztonságos hellyé tegyétek.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés