Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jun 28 2009, 03:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,334 |
Az összes eddigi feltöltött képeim közül csak egy van meg, ha a saját fotóimra kattintok, egy jó régi macskás kép. Meg az ehaviak.
Ha kiválasztok egy kategóriát, plusz azt, hogy pontok: sok, akkor az összes eddigi beküldött fotót mutatja nem csak az ehaviakat. Ezért nem tudom, hogy a kedvenceim hogy állnak a rangsorban. Ha a jelenlegi állást akarom megnézni, visszaugrik a program a főoldalra.... Szóval van még mit dolgozni ezen az új arculaton. Persze tarkább az oldal, új lehetőségekkel, modernebb, extrább, de amiket felsoroltam, azok annyira de annyira kellene, hogy működjenek a játékhoz. Boccs. |
|
|
|
Jun 29 2009, 05:32 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 18-June 09 Azonosító: 88,888 |
mért nem lehet szavazni
|
|
|
|
Aug 6 2009, 11:10 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 79,586 |
arra lennék kiváncsi hogy miért engedik a tisztességtelen játékot azt hogy nem a saját pontok gyarapitásával foglalkoznak hanem mások pontszámainak lehuzásával ez egy nagy foku tisztességtelenség egyébként megfigyeltem hogy ez sajnos minden ilyen pályázaton igy van és még a szervezök is szemet hunynak felette
|
|
|
|
Aug 10 2009, 08:20 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 70,467 |
Csak érdeklődnék, hogy mikor lesz kinn a júliusi nyertes? Mert még a júliusi nyeremény sincs kirakva....köszönöm!
|
|
|
|
Aug 16 2009, 09:34 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 70,467 |
Tisztelt Szerkesztőség! Kaphatnék választ a kérdésemre?
|
|
|
|
Aug 19 2009, 08:48 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Tisztelt Szerkesztőség! Kaphatnék választ a kérdésemre? Feltöltöttük a nyerteseket és az e havi nyereményt is, itt találod: Nyertesek és nyeremények |
|
|
|
Aug 19 2009, 08:51 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Szeptember 1.-től új játékszabály lesz, mert mi sem értünk egyet a "mások képének leszavazása" stratégiával :-(
Az a kép fog nyerni, amelyiknek a legtöbb szavazata van. A csillagok számával legfeljebb a tetszést vagy nem tetszést lehet majd kifejezni, de a szavazatok száma lesz a döntő. Természetesen erről a fotójáték címoldalán is tájékoztatunk majd mindenkit! |
|
|
|
Aug 27 2009, 03:16 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,620 |
Szeptember 1.-től új játékszabály lesz, mert mi sem értünk egyet a "mások képének leszavazása" stratégiával :-( Az a kép fog nyerni, amelyiknek a legtöbb szavazata van. A csillagok számával legfeljebb a tetszést vagy nem tetszést lehet majd kifejezni, de a szavazatok száma lesz a döntő. Természetesen erről a fotójáték címoldalán is tájékoztatunk majd mindenkit! Nagyon jó, már most lehet elkezdeni fórumokon szavazógépeket keresni!! (van olyan) Egyébként tök hibás az oldal, annyit szavazhat mindenki a saját képére (vagy éppen a másokére lefele) amennyit akar, csak egyből szavazás dupla klikk aztán frissítés és újra lehet szavazni. Ez meg is látszik, meg lehet nézni egy nagy csomó képnél, milyen hatalmas a külömbség a megtekintések, és a szavazatszámok között, a szavazatszámok javára. Ők arra se vették a fáradságot, hogy belépjenek a képhez. Nem véletlen jött össze ilyen nagy mennyiségű szavazatszám sok képnél. Hát, ennyi. Tényleg ráfér az oldalra egy kis átalakítás. Szerény véleményem szerint ebben a hónapben nem kéne nyertest hirdetni a szavazatok alapján, esetleg a szerkesztőségnek kéne kiválasztania a szerencsés nyertest. |
|
|
|
Aug 31 2009, 03:32 PM
Létrehozva:
|
|
|
Szeptember 1.-től életbe lépnek az új játékszabályok, melyet itt olvashattok:
Fotójáték - JÁTÉKSZABÁLYOK Azonban az "őrült kattintgatásnak" vége: nincs többé tömeges szavazás, óránként és képenként 1 db szavazat adható le. |
|
|
|
Sep 2 2009, 07:33 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 2-August 09 Lakóhely: Szerbia Azonosító: 96,212 |
Szeptember 1.-től életbe lépnek az új játékszabályok, melyet itt olvashattok: Fotójáték - JÁTÉKSZABÁLYOK Azonban az "őrült kattintgatásnak" vége: nincs többé tömeges szavazás, óránként és képenként 1 db szavazat adható le. Azt hittem, hogy eddig is óránként csak egy szavazat volt leadható egy-egy képre. Az jó, hogy a szép képek nem lesznek lehúzva. Remélem, bejönnek az új játékszabályok. Bár lehet, hogy ezzel az önmagukat megkoronázók még többet szavaznak a saját képükre, mint eddig. Hónap végén kiderül, hogy megérte-e változtatni. |
|
|
|
Sep 29 2009, 10:38 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 82,520 |
Én mindössze azt nem értem, miért a szavazatok darabszáma számít? Így megint nem a jó fotók nyernek, hanem akinek több ismerőse van, és lehet az a kép nagyon gyatra is. Meg aki első napokban küldi be a képét, az egyenesen arányos, hogy több szavazatot kap, mint aki csak hónap közepén vagy hónap vége felé. Pedig lehet, hogy sokkal jobbak a kevesebb szavazatszámú képek. De ha a szerkesztőségnek ez megéri, ám legyen, én megelégszem azzal, hogy bekerült a szerkesztőség kedvencei közé egymás után 2 fotóm is, nyerni nem fogok, mert nincs elég sok ismerősöm, aki szavazna, és akik vannak, ők is dolgoznak és nincs sok idejük az internet mellett ücsörögni.
|
|
|
|
Sep 30 2009, 06:47 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 29-September 09 Azonosító: 99,430 |
Szeptember 1.-től életbe lépnek az új játékszabályok, melyet itt olvashattok: Fotójáték - JÁTÉKSZABÁLYOK Azonban az "őrült kattintgatásnak" vége: nincs többé tömeges szavazás, óránként és képenként 1 db szavazat adható le. Már ha lehetne ezt csinálni, de nem lehet. Én kipróbáltam, de nem tudok óránként szavazni, sőt tegnap óta nem tudok szavazni. S abban is igaza van másnak, hogy aki nem a hónap első napjaiban teszi fel a képet, esélye sincsen a nyerésre. Sok itt a hiba, nem jó ez így. |
|
|
|
Sep 30 2009, 11:30 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 82,520 |
Már ha lehetne ezt csinálni, de nem lehet. Én kipróbáltam, de nem tudok óránként szavazni, sőt tegnap óta nem tudok szavazni. S abban is igaza van másnak, hogy aki nem a hónap első napjaiban teszi fel a képet, esélye sincsen a nyerésre. Sok itt a hiba, nem jó ez így. Arra leszek majd kíváncsi, hogy mit szólnak a felhasználók, ha nem a független látogatók szerinti legjobb képek nyernek. Az enyémre ebben a hónapban pl. csak 5 csillagos szavazatok érkeztek, és mindenkinek nagyon tetszik, mégse fogok nyerni, mert egy kisebb pontszámúnak van jelenleg a legtöbb szavazata. :-) De minden esetre érdekes lesz... |
|
|
|
Oct 14 2009, 12:15 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 10-October 09 Azonosító: 99,948 |
Hát nem is tudom. Pár napja regisztráltam újra az oldalra,és bizony meg kell, hogy mondjam nem vagyok elájulva tőle! Sőt! Lehet,hogy bennem van a hiba, de - nem nyerte el a tetszésemet sem az új arculat,sem az új játékszabályok. Ami az új szabályokat illeti - egyszerűen nevetséges számomra, hogy a fotók minősége egyáltalán nem számít, mivel itt csak a szavazatszám a lényeg! Az oldalon való mozgás pedig nehézkes,egyáltalán nem rugalmas. Továbbá nem tartom jónak azt sem,hogy a feltöltők szavazhatnak a saját fotókra!!! Ez így egyáltalán nem tükrözi azt,hogy a valóban jó fotók kerüljenek be a dobogósok közé. Szerintem ez így nem jó-nagyon nem jó! Remélem a szerkesztőség nem veszi rossz néven a hozzászólásomat, és gondolom sokan vannak akik szintén így gondolják, de már nem tudtam véka alá rejteni a gondolataimat,észrevételeimet az oldallal kapcsolatban,muszály volt ezt kiírnom magamból. Mindig, minden hozzászólásomhoz hozzáteszem - csak a saját véleményemet tükrözi, most sincs másképp. Tiszteletben tartom más eltérő véleményét. Tisztelettel - Jolán
|
|
|
|
Oct 27 2009, 08:36 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 2-August 09 Lakóhely: Szerbia Azonosító: 96,212 |
Hát nem is tudom. Pár napja regisztráltam újra az oldalra,és bizony meg kell, hogy mondjam nem vagyok elájulva tőle! Sőt! Lehet,hogy bennem van a hiba, de - nem nyerte el a tetszésemet sem az új arculat,sem az új játékszabályok. Ami az új szabályokat illeti - egyszerűen nevetséges számomra, hogy a fotók minősége egyáltalán nem számít, mivel itt csak a szavazatszám a lényeg! Az oldalon való mozgás pedig nehézkes,egyáltalán nem rugalmas. Továbbá nem tartom jónak azt sem,hogy a feltöltők szavazhatnak a saját fotókra!!! Ez így egyáltalán nem tükrözi azt,hogy a valóban jó fotók kerüljenek be a dobogósok közé. Szerintem ez így nem jó-nagyon nem jó! Remélem a szerkesztőség nem veszi rossz néven a hozzászólásomat, és gondolom sokan vannak akik szintén így gondolják, de már nem tudtam véka alá rejteni a gondolataimat,észrevételeimet az oldallal kapcsolatban,muszály volt ezt kiírnom magamból. Mindig, minden hozzászólásomhoz hozzáteszem - csak a saját véleményemet tükrözi, most sincs másképp. Tiszteletben tartom más eltérő véleményét. Tisztelettel - Jolán Üdv Kispohár! Rég láttalak! Szerintem jó, hogy nem éri meg a jó fotókat agyon szórni egyessel, mert a szavazatszám a lényeg, de szerintem is nagy butaság, hogy a beküldők szavazhatnak saját képeikre. Ezért k.b. ugyanott tartunk, mint régen. Szerintem impozánsabb az új arculat, mint a régebbi, de tény, hogy pl. a fórum nehezebben érhető el. Joli, várlak a másik oldalon is. Meg hát a Skype-on is. Én is ritkábban vagyok bekapcsolva, mint régen, de azért utol lehet érni. Puszi! |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 07:48 AM |