IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

237 Oldal V  « < 235 236 237  
Reply to this topicStart new topic
> Fotójáték
L. P. Edit
hozzászólás Jun 28 2009, 03:36 PM
Létrehozva: #4721

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 81,334

Az összes eddigi feltöltött képeim közül csak egy van meg, ha a saját fotóimra kattintok, egy jó régi macskás kép. Meg az ehaviak.
Ha kiválasztok egy kategóriát, plusz azt, hogy pontok: sok, akkor az összes eddigi beküldött fotót mutatja nem csak az ehaviakat. Ezért nem tudom, hogy a kedvenceim hogy állnak a rangsorban. angry.gif
Ha a jelenlegi állást akarom megnézni, visszaugrik a program a főoldalra.... blink.gif
Szóval van még mit dolgozni ezen az új arculaton. ohmy.gif

Persze tarkább az oldal, új lehetőségekkel, modernebb, extrább, de amiket felsoroltam, azok annyira de annyira kellene, hogy működjenek a játékhoz. Boccs. cool.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
nikkki
hozzászólás Jun 29 2009, 05:32 PM
Létrehozva: #4722

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 88,888

mért nem lehet szavazni

+Quote Post
Kati_94286
hozzászólás Aug 6 2009, 11:10 AM
Létrehozva: #4723

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 79,586

arra lennék kiváncsi hogy miért engedik a tisztességtelen játékot azt hogy nem a saját pontok gyarapitásával foglalkoznak hanem mások pontszámainak lehuzásával ez egy nagy foku tisztességtelenség egyébként megfigyeltem hogy ez sajnos minden ilyen pályázaton igy van és még a szervezök is szemet hunynak felette

+Quote Post
Andi_40811
hozzászólás Aug 10 2009, 08:20 AM
Létrehozva: #4724

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 70,467

Csak érdeklődnék, hogy mikor lesz kinn a júliusi nyertes? Mert még a júliusi nyeremény sincs kirakva....köszönöm!

+Quote Post
Andi_40811
hozzászólás Aug 16 2009, 09:34 AM
Létrehozva: #4725

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 70,467

Tisztelt Szerkesztőség! Kaphatnék választ a kérdésemre?

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Aug 19 2009, 08:48 AM
Létrehozva: #4726

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,632

IDÉZET(Andi_40811 @ Aug 16 2009, 09:34 AM) *
Tisztelt Szerkesztőség! Kaphatnék választ a kérdésemre?

Feltöltöttük a nyerteseket és az e havi nyereményt is, itt találod:
Nyertesek és nyeremények

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Aug 19 2009, 08:51 AM
Létrehozva: #4727

Abszolút kezdő
*

Szeptember 1.-től új játékszabály lesz, mert mi sem értünk egyet a "mások képének leszavazása" stratégiával :-(

Az a kép fog nyerni, amelyiknek a legtöbb szavazata van.

A csillagok számával legfeljebb a tetszést vagy nem tetszést lehet majd kifejezni, de a szavazatok száma lesz a döntő.
Természetesen erről a fotójáték címoldalán is tájékoztatunk majd mindenkit!

+Quote Post
Laci_49089
hozzászólás Aug 27 2009, 03:16 PM
Létrehozva: #4728

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 81,620

IDÉZET(Háziállat Magazin @ Aug 19 2009, 09:51 AM) *
Szeptember 1.-től új játékszabály lesz, mert mi sem értünk egyet a "mások képének leszavazása" stratégiával :-(

Az a kép fog nyerni, amelyiknek a legtöbb szavazata van.

A csillagok számával legfeljebb a tetszést vagy nem tetszést lehet majd kifejezni, de a szavazatok száma lesz a döntő.
Természetesen erről a fotójáték címoldalán is tájékoztatunk majd mindenkit!

Nagyon jó, már most lehet elkezdeni fórumokon szavazógépeket keresni!! (van olyan)

Egyébként tök hibás az oldal, annyit szavazhat mindenki a saját képére (vagy éppen a másokére lefele) amennyit akar, csak egyből szavazás dupla klikk aztán frissítés és újra lehet szavazni. Ez meg is látszik, meg lehet nézni egy nagy csomó képnél, milyen hatalmas a külömbség a megtekintések, és a szavazatszámok között, a szavazatszámok javára. Ők arra se vették a fáradságot, hogy belépjenek a képhez. Nem véletlen jött össze ilyen nagy mennyiségű szavazatszám sok képnél. Hát, ennyi. Tényleg ráfér az oldalra egy kis átalakítás. smile.gif

Szerény véleményem szerint ebben a hónapben nem kéne nyertest hirdetni a szavazatok alapján, esetleg a szerkesztőségnek kéne kiválasztania a szerencsés nyertest.

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Aug 31 2009, 03:32 PM
Létrehozva: #4729

Abszolút kezdő
*

Szeptember 1.-től életbe lépnek az új játékszabályok, melyet itt olvashattok:

Fotójáték - JÁTÉKSZABÁLYOK

Azonban az "őrült kattintgatásnak" vége: nincs többé tömeges szavazás, óránként és képenként 1 db szavazat adható le.

+Quote Post
LPEdit
hozzászólás Sep 2 2009, 07:33 AM
Létrehozva: #4730

Abszolút kezdő
*

Lakóhely: Szerbia
Azonosító: 96,212

IDÉZET(Háziállat Magazin @ Aug 31 2009, 04:32 PM) *

Azonban az "őrült kattintgatásnak" vége: nincs többé tömeges szavazás, óránként és képenként 1 db szavazat adható le.

Azt hittem, hogy eddig is óránként csak egy szavazat volt leadható egy-egy képre.
Az jó, hogy a szép képek nem lesznek lehúzva.
Remélem, bejönnek az új játékszabályok. Bár lehet, hogy ezzel az önmagukat megkoronázók még többet szavaznak a saját képükre, mint eddig.
Hónap végén kiderül, hogy megérte-e változtatni.

+Quote Post
Meli_57957
hozzászólás Sep 29 2009, 10:38 AM
Létrehozva: #4731

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 82,520

Én mindössze azt nem értem, miért a szavazatok darabszáma számít? Így megint nem a jó fotók nyernek, hanem akinek több ismerőse van, és lehet az a kép nagyon gyatra is. Meg aki első napokban küldi be a képét, az egyenesen arányos, hogy több szavazatot kap, mint aki csak hónap közepén vagy hónap vége felé. Pedig lehet, hogy sokkal jobbak a kevesebb szavazatszámú képek. De ha a szerkesztőségnek ez megéri, ám legyen, én megelégszem azzal, hogy bekerült a szerkesztőség kedvencei közé egymás után 2 fotóm is, nyerni nem fogok, mert nincs elég sok ismerősöm, aki szavazna, és akik vannak, ők is dolgoznak és nincs sok idejük az internet mellett ücsörögni.

+Quote Post
cofi62
hozzászólás Sep 30 2009, 06:47 AM
Létrehozva: #4732

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 99,430

IDÉZET(Háziállat Magazin @ Aug 31 2009, 03:32 PM) *

Már ha lehetne ezt csinálni, de nem lehet. Én kipróbáltam, de nem tudok óránként szavazni, sőt tegnap óta nem tudok szavazni. S abban is igaza van másnak, hogy aki nem a hónap első napjaiban teszi fel a képet, esélye sincsen a nyerésre. Sok itt a hiba, nem jó ez így.

+Quote Post
Meli_57957
hozzászólás Sep 30 2009, 11:30 AM
Létrehozva: #4733

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 82,520

IDÉZET(cofi62 @ Sep 30 2009, 07:47 AM) *
Már ha lehetne ezt csinálni, de nem lehet. Én kipróbáltam, de nem tudok óránként szavazni, sőt tegnap óta nem tudok szavazni. S abban is igaza van másnak, hogy aki nem a hónap első napjaiban teszi fel a képet, esélye sincsen a nyerésre. Sok itt a hiba, nem jó ez így.

Arra leszek majd kíváncsi, hogy mit szólnak a felhasználók, ha nem a független látogatók szerinti legjobb képek nyernek. Az enyémre ebben a hónapban pl. csak 5 csillagos szavazatok érkeztek, és mindenkinek nagyon tetszik, mégse fogok nyerni, mert egy kisebb pontszámúnak van jelenleg a legtöbb szavazata. :-) De minden esetre érdekes lesz...

+Quote Post
kispohár
hozzászólás Oct 14 2009, 12:15 PM
Létrehozva: #4734

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 99,948

Hát nem is tudom. Pár napja regisztráltam újra az oldalra,és bizony meg kell, hogy mondjam nem vagyok elájulva tőle! Sőt! Lehet,hogy bennem van a hiba, de - nem nyerte el a tetszésemet sem az új arculat,sem az új játékszabályok. Ami az új szabályokat illeti - egyszerűen nevetséges számomra, hogy a fotók minősége egyáltalán nem számít, mivel itt csak a szavazatszám a lényeg! Az oldalon való mozgás pedig nehézkes,egyáltalán nem rugalmas. Továbbá nem tartom jónak azt sem,hogy a feltöltők szavazhatnak a saját fotókra!!! Ez így egyáltalán nem tükrözi azt,hogy a valóban jó fotók kerüljenek be a dobogósok közé. Szerintem ez így nem jó-nagyon nem jó! Remélem a szerkesztőség nem veszi rossz néven a hozzászólásomat, és gondolom sokan vannak akik szintén így gondolják, de már nem tudtam véka alá rejteni a gondolataimat,észrevételeimet az oldallal kapcsolatban,muszály volt ezt kiírnom magamból. Mindig, minden hozzászólásomhoz hozzáteszem - csak a saját véleményemet tükrözi, most sincs másképp. Tiszteletben tartom más eltérő véleményét. Tisztelettel - Jolán

+Quote Post
LPEdit
hozzászólás Oct 27 2009, 08:36 AM
Létrehozva: #4735

Abszolút kezdő
*

Lakóhely: Szerbia
Azonosító: 96,212

IDÉZET(kispohár @ Oct 14 2009, 01:15 PM) *
Hát nem is tudom. Pár napja regisztráltam újra az oldalra,és bizony meg kell, hogy mondjam nem vagyok elájulva tőle! Sőt! Lehet,hogy bennem van a hiba, de - nem nyerte el a tetszésemet sem az új arculat,sem az új játékszabályok. Ami az új szabályokat illeti - egyszerűen nevetséges számomra, hogy a fotók minősége egyáltalán nem számít, mivel itt csak a szavazatszám a lényeg! Az oldalon való mozgás pedig nehézkes,egyáltalán nem rugalmas. Továbbá nem tartom jónak azt sem,hogy a feltöltők szavazhatnak a saját fotókra!!! Ez így egyáltalán nem tükrözi azt,hogy a valóban jó fotók kerüljenek be a dobogósok közé. Szerintem ez így nem jó-nagyon nem jó! Remélem a szerkesztőség nem veszi rossz néven a hozzászólásomat, és gondolom sokan vannak akik szintén így gondolják, de már nem tudtam véka alá rejteni a gondolataimat,észrevételeimet az oldallal kapcsolatban,muszály volt ezt kiírnom magamból. Mindig, minden hozzászólásomhoz hozzáteszem - csak a saját véleményemet tükrözi, most sincs másképp. Tiszteletben tartom más eltérő véleményét. Tisztelettel - Jolán

Üdv Kispohár!
Rég láttalak!
Szerintem jó, hogy nem éri meg a jó fotókat agyon szórni egyessel, mert a szavazatszám a lényeg, de szerintem is nagy butaság, hogy a beküldők szavazhatnak saját képeikre. Ezért k.b. ugyanott tartunk, mint régen. Szerintem impozánsabb az új arculat, mint a régebbi, de tény, hogy pl. a fórum nehezebben érhető el.
Joli, várlak a másik oldalon is. Meg hát a Skype-on is. Én is ritkábban vagyok bekapcsolva, mint régen, de azért utol lehet érni. Puszi!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

237 Oldal V  « < 235 236 237
Reply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 07:48 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum